Şimdi Ara

Bu takimin kanseridir Atiba !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Mehmer topal joseph daha iyiymis onun icin ikisinin yapamadigini yillardir atiba tek basina yapiyor. Iki 6 numarayla oynayip bizim kadar gol yiyosunuz. Atibanin pas yuzdesine falan da girmiyorum hic. Yetmiyor mesela trabzon deplasmaninda sampiyon yapan golu atiyor ama topal daha yetenekli demek 40 yasindaki atibayi mehmet topal joseph gibi 2 kazmaya tercih ederim. Ha birde maliyet kismi var isin. 0 bonservis yillik 1 milyon alan atiba 8 bonservisli 3 alan 2 oyuncuyu tokatlayinca ama onlar daha yetenekli demen normal tabi. Hayal dunyanda basarilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupayı kazansaydık böyle bir konu hiç açılmamış olacaktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper kupayı izleyerek bu konuyu açtıysan eğer Süper kupa maçında Tolgay ve Oğuzhan çok silik futbol ortaya koydu.2 side hiç sorumluluk almadı.Sürekli toptan kaçtı.
  • Kardeş Atiba'yı ilk kez izledin galiba
  • Bu kadar nankör olmayın, kaldıramayacak olsa Şenol hoca zaten oynatmaz. Beck içinse, tamam yetenekleri sınırlı olabilir ama bence elinden geleni yapıyor, hatta bazen iyi işler de yapıyor, Gökhan da olmadığına göre zaten yapacak bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Bu kadar nankör olmayın, kaldıramayacak olsa Şenol hoca zaten oynatmaz. Beck içinse, tamam yetenekleri sınırlı olabilir ama bence elinden geleni yapıyor, hatta bazen iyi işler de yapıyor, Gökhan da olmadığına göre zaten yapacak bir şey yok.

    Profesyonel Sporlarda dünün önemi pek fazla yoktur. Herkes bugüne bakar, dolayısıyla bir taraftara nankör demeyi doğru bulmuyorum ben. Sırf dün iyiydin diye bugün kötü olmana göz yumulmaz, özellikle de büyük camialarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sinirden ne yazacağını planlamadan sivri dille yazmışsın. Atiba bitti biz de farkındayız ama öyle kanser falan da değil. O maaşa üç sene orta sahayı taşıyacak libero taşın suyunu sıksan bulamazsın. Bence Şenol hocanın dünki hatası ve hatta genel olarak hatası Necip'e güvenmemek. Atiba zaten bilindik bi şekilde Nisa'ndan beri saçmalıyor. Bırak da ondan sekiz yaş genç Necip saçmalasın en azından maç tecrübesi artar.



    Medel gelmeli kesinlikle bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz atiba kanadalı mustafa sarpdır dediğimizde yer yerinden oynuyordu.

    görün şimdi atibanızı
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Konya baska sahada mi oynadi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Konya hucum mu oynadı?
  • neden kaale alıp cevap veriyorsunuz ki, ilk cümleyi okudum sonra blok. Uğraşmayın.
  • Blok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Atiba'da bir dusukluk yok. Geldiginden beri ayni, cok iyi bir kesici, hatta yillardir takimdaki en iyi kesici denilebilir. Onun disinda pas yuzdesi yuksek olsa da asist, ara pas, uzun pas, oyunun yonunu degistirecek pas yuzdesi sifira yakin. Sut veya gol ozelligi de hic yok, hatta gecen sene bir kac gol attiginda oldukca sasirdim.

    Yalniz Atiba'nin ozellikle de 5-10 macta takim toplu halde ileriye ciktiginda rakip ceza sahasinin onunde toplari kesip dagitmasi takimi acayip forse etmisti. Dogru macta, dogru zamanda, dogru yerde oldugunda ayni sahneleri yeniden gorebiliriz. Yalniz Mehmet Demirkol Atiba'nin rakip ceza alanininin onunde kesip dagittigi toplari Atiba muthis hucumcu diye lanse etmesi sonucu adamdan beklenti artti.

    Bunun disinda Senol hoca geldiginden beri mutlaka her macta orta saha ile defans arasinda 1-2 kritik top kaptiriyor. Bilic doneminde daha az sorumluluk aldigi icin topla daha risksiz oynuyordu. Senol hoca geldiginden beri daha riskli oynuyor. Yalniz kendisinin kritik yerde kaptirdigi o toplari ya kimse gormuyor ya da gormezden geliyor.

    Ayrica gecen sene Atiba yerine son maclarda Tolgay ve Oguzhan oynamaya basladiktan sonra Atiba herkesi kolay kolay mutlu etmeyebilir. Beni kesinlikle etmiyor, cunku Tolgay, Atiba kadar iyi bir kesici olmasa da, eger ileride Talisca oynuyorsa orta sahayi Tolgay ve Oguzhan'dan kurardim. Tabi Senol hoca ozellikle de ilk yarilari cok kontrollu oynadigi icin Atiba'yi kolay kolay kesmeyebilir, o ayri




  • @GüvenlikMurat Senin gibiler futbolun kanseri. Her takımın taraftarında var senin gibiler.
    Biri 2 maç iyi oynar yere göğe sığdıramazsınız, 2 maç kötü oynar o kanser, şu hepatit C, bu gitsin. Herkes gider bir siz gitmezsiniz.
  • Nerde ne kadar gereksiz insan var güvenlikçi yapmışlar. Asıl adı bekçilik tabi sonradan güvenlik oldu. Bekçi parçası...
  • böyle adamlar toplumun kanseri, oksijen israfı resmen. bu tipler beşiktaşlı değil olsa olsa konyalı bir troldür.
  • Atiba olmasa şampiyonluk göreceğiniz yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen nasıl bir güvenlikçisin böyle.
  • Meslegim bazilarina cok dokunmus

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar da sert gömmeye gerek yok.2 yıldır takıma her şeyini verdi, şampiyonluklarda büyük pay sahibi oldu bu adama Veli Kavlak muamelesi yapılmaması gerekiyor.Bu zamana kadar ki durum bu, saygı duyulması gereken bir adam.

    İşin bundan sonrasına gelirsek maalesef bende bundan sonra Atiba'nın saha içinde bize yarar sağlamayacağını düşünenlerdenim.Ligde sertlik ve mücadele gücü artıyor ama Atiba'nın gücü gün geçtikçe azalıyor.Oğuzhan-Atiba-Tolgay gibi yumuşak adamlarla bu sezon geçmez,hele ki önlerinde Talisca varken.Neyse ki Medel gibi bir adam geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.