Şimdi Ara

Bu takımın sorunu ruhsuzluktur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçenin ruhu yıllar önce Terraneo denen adamla yok oldu. Yıldızlar getirdi o açıdan iyi iş yaptı ama emreyi falan yolladı kemikleşmiş fenerbahçe kadrosunu dağıttı onarla birlikte ruh da gitti. Şampiyonlukları o yüzden beşiktaşa kaptırmıştık. Kameni ve bazı çöplere öyle sözleşmeler imzalattı ki yıllarca kene gibi yapıştılar sırtımıza, mali açıdan da çöktük. 2015 senesi sonrası kadrolarda hep ruh eksikti, gram hırs yoktu. Bugünkü durumumuz o zamankinden hiç de farklı değil. O zaman da ölüm kalım maçına ruhsuz çıkıyorlardı şimdi de.


    Cissenin dediklerinden de emrenin takımı sivas maçı için özel olarak motive etmediğini anlıyoruz, inanılır gibi değil. Böyle bir hatayı nasıl yapar orası ayrı konu.


    Demeye çalıştığım bence sıkıntımızın teknik direktör değişikliğiyle çözülmesi çok düşük ihtimal, yanlış anlaşılmasın emre kalsın, teknik ekip kalsın demiyorum gitsinler ama gelen ekibin kesinlikle hırstan yanıp tutuşuyor olması lazım, takımı gazlayıp, psikolojilerini çok iyi hazırlamaları lazım. Öteki türlü ronaldoyu, guardiolayı getir şampiyon olamayız, aldıkları paraya bakarlar sadece. Çünkü Türkiye ligi böyle işlemiyor, herhangi bir avrupa ligi olsa işlerdi ama burda maçlar öyle yürümüyor, çoğu takım özellikle Fener maçlarında sadece fenere odaklanmış çıkıyor.


    Mesela fatih terim, hiç haz etmem cidden ama yiğidi öldür hakkını yeme. Bitik gözüken kadrolarla şampiyonluğa oynuyor çünkü işin psikolojik tarafını çok iyi yönetiyor, o açıdan çok tecrübeli bir isim saygı duyuyorum o yüzden. Beşiktaş da sergen hocasını buldu, uzun yıllar bırakmaz artık. Biz, yıllardır o teknik direktör git, sen gel, ne yaptığımız belli değil.


    Yönetim değişse de değişmese de Fenerbahçe ruhunu, kültürünü bu takıma geri kazandıracak planlar yapmalı ve acilen uygulamaya koymalıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 12 Mayıs 2021; 14:48:3 >







  • tuncay

    alex

    appiah

    luciano

    lugano

    volkan

    serhat




    böyle vazgeçmeyecek adamlar lazım bize

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.