Şimdi Ara

Bu TV uygun mu: Samsung PS-43D450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba tüm arkadaşlara...

    Forumu bi kaç gündür okuyup duruyorum bu konu hakkında ancak çok çelişki de kaldım.

    Almayı düşündüğüm ürün max 1250 tl civarında bişe olacak..

    Bazı ön bilgileri vereyim arkadaşlar. öncelikle genellikle sd yayınlar için kullanılacak. yani 55 yaşındaki babam izliyor genelde, ya da annem.. uydu anteni aracılığıyla yayın alacaz. çok nadiren film vs izlenir...

    Birkaç gündür forumdaki bilgi sahibi ve kullanıcı deneyimi olan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla plazmaların daha iyi görüntü verdiğini öğrendim.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ps-43d450-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,22554.html

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-viera-tx-p42s30-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,21673.html

    bu ürün dikkatimi çekti. uygun mudur?

    son olarak bir de burn-in olayı yaşanır mı. bazı kişiler bu yüzden dikkatli olunması gerektiğini söylemişler.

    Şimdiden teşekkür ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkndy -- 24 Ekim 2011; 17:15:13 >







  • Bahsettiğin koşullarda sizi memnun eder,,Burn in eskisi gibi değil,alacağın tvde zaten burn in olayına karşı önlem var zaten pixsel orbiter gibi ,logo izi kalsada panelde yıkama özelliği mevcut,kolayca halledersiniz,ama burn in olması yeni serileride yok gibi bir olay artık !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andy1

    Bahsettiğin koşullarda sizi memnun eder,,Burn in eskisi gibi değil,alacağın tvde zaten burn in olayına karşı önlem var zaten pixsel orbiter gibi ,logo izi kalsada panelde yıkama özelliği mevcut,kolayca halledersiniz,ama burn in olması yeni serileride yok gibi bir olay artık !

    Cevap için teşekkürler Hocam... Bu fiyatlarda sizin daha iyi bir öneriniz var mı?
  • Bundan iyisi şamda kayısı demek lazım :) ama O baktığınız sitede o ürünler asla yok olmayada niyeti yok sanırım siz en iyisi vatan bilgisayara bakın yaklaşık aynı fiyat en azından stok var görünüyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirtualFrog

    Bundan iyisi şamda kayısı demek lazım :) ama O baktığınız sitede o ürünler asla yok olmayada niyeti yok sanırım siz en iyisi vatan bilgisayara bakın yaklaşık aynı fiyat en azından stok var görünüyor..

    Bilgilendirdiğin için sağol hocam... yani o site güvenilir değil mi? teslimat yapmıyor mu?
  • bir de panel full hd... sd yayınlarda tatmin eder mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnkndy

    quote:

    Orijinalden alıntı: VirtualFrog

    Bundan iyisi şamda kayısı demek lazım :) ama O baktığınız sitede o ürünler asla yok olmayada niyeti yok sanırım siz en iyisi vatan bilgisayara bakın yaklaşık aynı fiyat en azından stok var görünüyor..

    Bilgilendirdiğin için sağol hocam... yani o site güvenilir değil mi? teslimat yapmıyor mu?

    Sitenin güvenirliliğini bilemem bir çok kişi alışveriş yapmış ama sorun şu ben 3 ay önce ilk tv araştırmama o siteden başladım hala stok yok :)

    SD yayınlarda tatmin eder ilk önce bir aaa çekersiniz :) kötü gibi gelir sonra göz alışır 15 gün sonra ulusal kanalların ( atv.show.star.tnt.tv8 ) bunlar HD mi dersiniz :) siz TV yi TRT HD izleyip öyle karar verin asıl performans ordan belli oluyor..Ayrıca bir kaç yıla bir çok kanal HD ye geçer keşke dememek için FHD almak lazım bence




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.