Şimdi Ara

Bu Yurtiçi Kargo Kimden Yüz Buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olay:
    Cuma günü GG'den P20 Lite aldım, aynı gün kargoya verildi. Cumartesi günü sabah 10 gibi aradılar, evde misiniz kargonuz var diye, evdeyiz dedik. 15:00 civarlarında gönderi takibe bir baktım "Adreste bulunulamadı, not bırakıldı" falan yazıyor. Kapanmadan gittim hemen şubeye; şube taşınıyormuş o yüzden taşınan şubeye yollamışlar kargoları; pazartesiye kaldı dedi çalışan. Şaka gibi; çalışanları eski şubede, kargolar yeni şubede. Tartıştım çıktım. Bugün yeni şubesine gittim. Kargonuz tekrar dağıtıcıya verildi, gün içinde teslim edilir dedi ama ne oldu sizce? Tabiki de "Teslim edilemedi, not bırakıldı." yalanı. Şimdi arıyorum şubeyi, gelin teslim edelim diyorlar. Aras, Ups, Hepsiexpress benim evimi buluyor da Yurtiçi nasıl bulamıyor acaba!?

    Eve getirmeyip yalan konuşarak ayağına çağırma cürretini kimden buluyor bunlar? Bunlar böyle yapacak diye ben cumartesi almam gereken kargoyu pazartesi bile elime alamadım.

    Bunu herkese yapıyor ve biz eşşek gibi hala Yurtiçi ile çalışan firmalardan alışveriş yapıyoruz. Bir daha yaparsam şerefsizim.







  • defalarca tartışıldı konuşuldu alınan hizmet her bölgedeki şubeye/acenteye göre değişir.Acente ise daha iyi hizmet alırsın çünkü işletenler para kazanmak ister işini takip eder.Şube ise yani bir işleteni yoksa direk Yurtiçine bağlıysa o zaman Allaha emanet.Telefon,tablet,pc gibi şeyleri mümkün olduğunca Hepsiexpress ile tercih edin çok bir kargo farkı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.