Şimdi Ara

buda benim işsizlik hayatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendini çaylayan arkadaş gibi işe girdim, işten çıktım, işe girdim, işten çıktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    şuan bende aynı durumdayım ınankı ustte yazdıklarınla durumum aynı okul işinin bitmesine çok var para ve işte yok yaşta ilerledi napıcagımı bılmıyorum

    Tanıdık yok 10 gün idare edebilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden sana bi gardaş tavsiyesi ne yap et git cam balkon işini öğren.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeeD

    Merhaba beyler ev bir elin parmaklarını geçmeyecek bayanlar, biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Kafam çok karışık böyle bi kaç yorum iyi gelebilir.
    16 yaşında beni bir işe verdiler gümüş satışı alyans, bileklik gibi ürünler var. tezgahtarlığı öğrenip daha düzgün bir kişilik için, bi yandan da okuyorum gümüş işindeki Patron arkadaşının yanına yolladı ve okul bitti. yaz tatilinde aveanin alt bayisine girdim orda biraz takıldım okula giderken bizim Patron alt bayii den üst bayii é geçti. bu arada gittik üniversiteye 2 yıllık geleceğin meslekleği yalanı altında endüstriyel otomasyon diye saçma sapan bir bölümü seçtim. Okul bitmedi beceremedim geri geldim yaşadığım şehre, bir işe girdim bilgisayar işi yapan 4/5 ay çalıştım adam yakın arkadaş, sonra bu gıcıklandı beni çıkarttı işten. iyi güzel ben evdeyim iş yok bi kaç bekledim 10 ay vardır herhalde bu bekleme. o sırada avea daki Patron iflas etti, iflas halindeyken onlarla çalıştım bi süre 8 ay kadar sonra iş değiştirdiler ben yine çıktım. yine işsizim çok güzel yine evde yatmalar başladı, geceler gündüz gündüzler gece oldu. iş yine yok bi akşam kafeye gidelim dediler çocuklar gittik kafeci bilgisayar işinden anlayan birini arıyorum dedi gel başla bizim teknik servis var birde satış yaptığımız yer tmm dedim başladım orda 1 yıl geldim gittim sonra yine bi işten ayrılma durumu yine işsizlik. yaş geldi geçiyo diye askere gitme düşünceleri geçiyor aklımdan kiz arkadaşım git diyo sürekli de. millet de git gel herşey değişiyor askerden sonra hem iş daha iyi imkânlarla başlarsın lafları ile gittim geldim 1 yılda böyle geçti gitti. geldim askerden hemen turkcell é ise girdim o sırada burda açılacak samsung bayisine iş başvurusu yaptım adamlarla konuştuk anlaştık, bu turkcell de ki iş veren samsung à benim yanımda ki elemanı mı aldınız işe alacak demiş ve iş bozuldu. Artık turkcell de çalışmam deyip burdan ayrıldım çünkü iş ağır maaş asgari ücretin altında idi samsung maaş prim güzeldi adam önümü kesti anlayacağınız. çok güzel biçimde şimdi yine geceler gündüz gündüzler gece oldu söyleyin ben napayım şimdi?

    Silahlı özel güvenlik kartı al. Güvenlik elemanı bulmak çok zor işsiz kalmazsın.




  • turbo sandım gidiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.