Şimdi Ara

Buda Oldu | Suriyeliler Parti Kurmaya Hazırlanıyorlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
3
Favori
57.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İngilizlerin anılarını dinleyip hareket edersen burnun iyi kokular almaz bilesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam belkide dün daeş de katilken tecavüzcüyken bugün başımıza millet vekili olup 2 yılda emekli olcak. Bedava silah taşıma ruhsatından tut her türlü kral olanağa sagip olucak. Bizim efendimiz olucaklar. bizi aşağılık görücekler

    Sizde 65 yaşında emekli olup gss borcu ödeyin. zaten çoğumuz emekli olamadan gebericez. primlerimiz suriyahlıkara kalıcak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 9 Kasım 2018; 13:5:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 milyon suriyeliyi vatandaş yaptıklarında bugünlerin geliceğini biliyoduk. Ama genelde akp ye oy verirler diye düşünüyodum kendi partilerini kurmaya hakları var sonuçta biz vatandaşlık vermeyin kapıları böyle açmayın dedikçe bizi vatan hayini ilan ettiler.

    Şimdi 1 nesildir görülmeyen hastalıklar suriyelilerle geri geldi. Sınırda bu insanları aşılayıp ülkenin velli yerlerine almak bu kadar zormu. Şimdi vay parti kurucaklar. Vay tüm tabelalar suriyeli olmuş. Olur tabi bu kadar adam alırsan oda olur. Dur bakalım daha neler olucak. Bunlar iyi günlerimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberin kayanagi CHP ise ozaman yalan olma ihtimali cok fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Senin suçlaman bu yönde. Ifadeni hatırlatırım.
    "
    "Yarın obürgün Surilerin tacizine uğrayınca ağlama "
  • "Siyasî partiler, milletvekili seçilme yeterliğine sahip en az 30 Türk vatandaşı tarafından kurulur." Bunu bilmeden mi parti kurmaya hazırlanıyormuş Suriyeliler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esoes12

    Bu mesaj silindi.
    Haklısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kürtleri kıskanmışlar alan düşünsün.biz dedik zamanında toprakya isterler partide kurmak isterler sonra kaçak elektrik devlet bize bakmiğğğ ne bekleniyordu arapın kürün kendine hayrı yok sana devletine mi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Statistik

    Haberin kayanagi CHP ise ozaman yalan olma ihtimali cok fazla
    Evet, aslında milyonlarca suriyeli yok. Olmadığı içinde siyasete girenlerde olmayacak. Siz her zamanki gibi üstün öngörünüzle haklısınız.
  • E adamları kendi vatanında gibi hissettirirsen olacağı buydu
  • Evinizden karınızı almadıklarına dua edin, parti kurmuşlar çok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • master of darkness kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz sağlık hizmeti bizim yoksul vatandaşlarımız içinde var.

    sınavsız eğitim yok sanırım https://teyit.org/suriyeliler-universiteye-kosulsuz-sinavsiz-girebiliyor-iddiasi/

    Bakım parası dediğiniz 120tlmi https://multeciler.org.tr/suriyeliler-devletten-para-aliyor-mu/

    Parayı Kim Veriyor?
    Bu programın UYGULANMASINDA ortaya çıkan tüm maliyetler programın finansörü olan Avrupa Birliği üye ülkelerine aittir. Programın tüm maliyeti 348 milyon Avro olarak hesaplanmış olup bu para Türkiye’ye gönderilmiştir. Paranın Türkiye’ye gönderildiğini 27 Haziran 2016 tarihinde Kızılay’ın internet sitesinde yayınlanan haberde görebilirsiniz. Uygulama maliyeti sadece Suriyelilere verilen aylık 120 lira değildir. Uygulama Suriyelilerin tespiti, kayıt işlemleri, banka hesaplarının açılması, kart basımı, kartların dağıtımı, paraların hesaplara aktarılması, hesap kullanımı hakkında teknik destek ve aile incelemesi gibi bir çok konuyu içermektedir. Kısacası bu işlemler sonucunda ortaya çıkan tüm maliyetler Avrupa Birliğinin gönderdiği paradan karşılanmaktadır.

    Bizim için bi akşam yemeği parası.O parayıda bim de a101 de filan harcıyolar zaten. İlerde burasıda suriye gibi olursa ölmez mülteci olursak bizede verirler o parayı.

    Hala bi artıları yok...




  • bence kursunlar. hele de 1 2 belediye falan alırlarsa, reyizimiz kendilerini siyasi tehlike olarak görür, haftasına kalmaz suriyede soluğu alırlar. her kim ki reyizimizin rantına göz diker mutlaka cezasını bulur
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Almanya’ya giden Türkler de bir yıllığına gitmişti ama 55 yıldır oradalar. Türkiye’ye gelen Suriyeliler de ikinci, üçüncü seneden sonra artık buralı olmaya başladılar. Sayılar arttı, her yere dağıldılar ve geri dönüş imkânları da kalmadı” Kaynak

    İç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeli göçmen sayısı Haziran 2018 itibariyle 3 milyon 570 bin 352 oldu. 7 yılda Türk vatandaşı olan Suriyeli sayısı ise 55 bin 583. En çok Suriyeli barındıran kent ise 563 bin 15 kişi ile İstanbul.

    Şu anki nufuslarıyla zor ama 30-40 sene sonra ne olur bilinmez. 55.583 suruyeliden dönme TC vatandaşı tek bi ilçeye ikametlerini alıp ordan bağımsız millet vekili filan çıkartabilirler. Diğer türlü %10barajına takılır. Yerel seçimde ilçe belediye başkanı zor ama muhtar filan olabilirler.




  • "Da" ayrı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • resmen ulus devleti bitirdiler
  • Oy kullanmanın ilk şartlarından biri Türk vatandaşı olmaktır. Suriyelilerin kurduğu partiye kim oy verecek? Gereksiz başlıklar açıp insanların vaktini çalmayın.
  • haberin doğru olduğunu varsayıyorum. senin kendi vatandaşın almanya'da meclise giriyor. onların girmemesi için bir sebep var mı ? alman parlementosunda türk kökenli insanları görünce gurur duyuyoruz, değil mi? Fark göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.