Şimdi Ara

Buderus logomax u042 kombi led ışıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internette cok araştırdım kullanma kılavuzuna da baktım. Herhangi bir açıklama bulamadım. Bu model kombide arızaya geçince sıcaklık göstergesindeki ledler yanıp sönüyor. Reset tuşuyla siliniyor arızalar. Ama bu ışıkların hangisi yandığında ne arızası verdiğini gösteren hiçbir yazı yok. Benim kombi şuanda arıza verdi 3 aydır kıllanıyorum. Daha öncede arıza olduğunda ledler yanıyordu. Reset tuşuna basınca çalışıyordu. Ama şuanda kombiyi açtım kapattım şalterinide açtım kapattım arıza silinmedi. Servis en erken yarın gelebiliyormuş. Gelirse de servis ücreti alıyormuş 45 tl. Böyle bi saçmalık yok yani 3 aylık cihaz için servis gelince ücret alınırmı yani. Sizden ricam bilen birisi varsa bu led ışıkların hangisi yandığında ne arızası veriyor vede bu arızalar nasıl giderilir bir açıklasın Allah aşkına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam reset tuşuna basılı tut bu arada kmbi şartelden kapat 1 dakika bekle tekrar kombiyi şalterden çalıştır hocam gaz probleminde yapabiliyor bu arızayı ısınma da problem var mı
  • kombiyi açtım kapattım. reset tuşuna basıyorum 5sn sonra falan gene 4. Led yanıp sönmeye başlıyor. Kombideki Alev simgesi yanmıyor. resimde bakabilirsiniz.
     Buderus logomax u042 kombi led ışıkları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaslar -- 25 Aralık 2015; 0:31:23 >
  • Kombinin Teknik servis kitapçığını buldum orada yazıyor. Benim Gibi arayan bulamayanlar içinde buraya yüklemek istedim.

    Hata tanımı: Basınç Şalteri devreye girmiyor, devreyi kapatamıyor (ateşleme esnasında).

    Kontrol adımı: Basınç şalterini ve atık gaz tahliyesini kontrol edin.

    diye yazıyor kitapçıkta. sizce sorun ne olabilir benim düzeltebileceğim bir şey mi yoksa servis gelmesi gereklimi?

     Buderus logomax u042 kombi led ışıkları
  • Arkadaşlar bu kombiyi tavsiye eder misiniz.
  • Arkadaşlar bugün servisten geldiler. Kombinin kartının değişmesi gerektiğini söylediler. Böyle durumla karşılaşırsanız diye bilginiz olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün 2. Yetkili servis geldi. Kombinin kartını değiştirdi gene çalışmadı. Meğerse baca kısmındaki kapağın altında iki tane soket var soketler oynamış adam soketleri oturttu ateşleme çalıştı. Olan benim kombinin üstündeki orjinal karta oldu değiştirildi. Aklınızda olsun kombi ateşlemesi arıza verirse mutlaka o soketi kontrol edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaslar -- 20 Ocak 2016; 19:20:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.