Şimdi Ara

Bugün aldığım japon balığım öldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
28.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • öncelikle başınız sağolsun

    enginin de söylediği gibi japonlar çok hassaslar, betadan da haz edeceğinizi sanmıyorum, benim de size tavsiyem engin gibi lepisteslerdir. problemsiz bir şekilde büyütebilirsiniz. ayrıca görünümleri güzeldir. erkeklerinin kuyrukları etkileyicidir. bu balıklar canlı doğurur. yaklaşık 20 tane yavru alabilirsiniz, ama dikkat edin doğurduktan sonra yemesinler
  • çok üzüldüm başın sağolsun
  • Dostlar sagolsun...
  • sorum şu ya arkdaslar benim 3 tane lepistesim var doğurdular fakat yavruların suyunu dinlenmemiş suyla değiştirdim öldüler acaba oyüzden mi oldu yoksa baka nedenlerden miiiiiiii öölcüür bide JAPON BALIĞIMI DA DİNLENMEMİŞ SUYLA DEĞŞTİRDİM DÜN AKSAM ÖLMÜŞTÜ :( KARNI ŞİŞİKTİ DAHA KAKASINI YAPAMAMIŞTI YARIM KALMIŞTI SANIRIM GÖZÜKÜYORDU NEDNE ÖLDÜ SİZCEEE YARDIM !!!




  • BAKIN HANIMEFENDİ BEN BİR PET SHOPTA ÇALIŞIYORUM BU SORUNLARLA KARŞILAŞTIM.VE BİLİYORUMDA SUYLA ALAKASI YOK ÜZMEYİN KENDİNİZİ YAVRULARINI BİRAZ BÜYÜMÜŞ VE OLGUN LAŞMAYA BAŞLAMIŞ GELİŞMEYE DEVAM ETMEK İSTEMİŞLER SADECE VE GELİŞME ÇAĞINDA OLDUKLARI İÇİN MOTORLA YAŞAMAK ZORUNDADIRLAR.VE BU YÜZDEN ÖLÜRLER.YANİ FANUSUN OKSİJENİ AZ GELİR MOTORA İHTİYAC DUYARLAR.............SİZ ÜZÜLMEYİN BALIKLARINIZIN ÖLMEMESİ İÇİNDE MOTORA BASVURUN LÜTFEN..... :) İYİ GÜNLER
    JAPON BALIĞINIZ İSE ODA SUDAN DEĞİLDİR JAPON BLIĞI HER YERDE OLAN BİR BALIKTIR DENİZDE BİLE VAR AMA SİZ DİNLENMEMİŞ SU DİYORSUNUZ ALAKASI BİLE YOKTUR BEN BİR BALIKÇIYIM AMA KENDİNİZİ SUÇLAMAYIN LÜTFEN.ÇÜNKÜ O BALIK HEM DENİZDE HEMDE FANUSLARDA AKVARYUMLARDADA YAŞAYABİLİR SIKINTI YAPMAYIN ......DENİZ PİSTİR AMA JAPON BALIĞI ÖLMEZ BASKA NEDENLERDEN OLMUSTUR BÜYÜK İHTİMALLE DİNLENMEMİŞ SUDA ÖLECEK DEĞİLLER YA YA DA ÇŞME SUYUYSA BİRAZ KÖTÜ GELMİŞ OLABİLİR......YA DA KAKASININI YAPAMAMIŞ KABIZ OLABİLİR ZORLADIĞI İÇİNDE NEFES BORUSU TIKANMIŞ VE NEFES ALAMAMIŞTA OLABİLİR KABIZ OLMA İHTİMALI YKSEK AVIKCASI YALNIZLIKTANDA ÖLMÜŞ OLABİLİR O FANUZLARI Yan yana koyuyorsanız ayrı ayrı fanuslara koyuyorsanız KARŞIDAN DİĞER BALIKLATRI GÖRÜR 3 4 TANE OLDUPĞUNU AMA KENDİ FANUSUNA BKTIĞINDA BOM BOŞ TUR BU YÜZDEN ÖLMÜŞ OLABİLİRLER SIKINTI YAPMAYIN DİNLENMİŞ SUYLA ALAKASI YOKTUR BEN PET SHOPTA ÇALIŞIYOUM İYİ GÜNNLER :) BASINIZ SAĞ OLSUN HOŞCAKALIN !!! :)




  • Gerci hort olmus ama guzel bilgiler. Yanliz yazdiklarinizdan bazilari mantiksiz geldi. Japon baligi tatlisu baligidir ve tatlisu baliklari tuzlu suda yani denizde yasayamazlar. Akvaryumda en onemli kriter su degerlerinin baligin dogadaki yasantisina yakin olmasidir. Bu olursa balik sorunsuzca hayatini surdurur. Bunun disinda stres, ic- dis parazit, uygunsuz turlerin birarda bakilmasi balik kaybina neden olur. Zaten uygunsuz turler direk stres kaynagidir.
    Tatlisu akvaryumunda benim simdiye kadar gordugum en dayanikli hayvan siyah tetradir. Sonra japon baliklari gelir.
    Su degisim sıklıgi akvaryumdaki nitratin uzaklastirilmasi icin en uygun ve basit yoldur. Ancak bazi turler su degisimlerine nispeten hassas olurlar. lepistesleri de bunlar icinde sayabiliriz. Su degistirmeden once suyu 1-2 gun dinlendirin. Sonra su hazirliyicilarini dokun. Bunlari yaptiginizda sorun cikmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bugün aldığım japon balığım öldü

    Benimde bir japon balığı bir teleskop balığım var japon teskoptan biraz büyük gibi teleskobu yermi🔥


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.