Şimdi Ara

bugun kaza yaptım sızce kım suclu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba bılgılenmek ıcın bu konuyu acıyorumda kımse magdur olmasın 2 şerıtlı bı yol sol serıtden sag donecegım yalnız sag donemecın bıraz gerısınde dolmus duruyor ben de soldan sınyalımı verıp sag donecekken dolmus yandan arkama vuruyor sızce suc kımde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1346gokhan -- 9 Nisan 2015; 22:49:21 >



  • geçmis olsun
    sol seritten saga donmeniz icin once saga gecmeniz gerekmiyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol şeritten sağa dönmüşsünüz yasal prosedür nedir bilemiyorum ama bana kalırsa siz suçlusunuz en çok kaza sebeplerinden biri budur hatta.Sağa dönecekseniz sağ şeritte ilerlemeniz lazım hadi geç kaldınız o zaman sağ sinyal yakıp yol müsait olduğunda geçmelisiniz minibüs gelirken değil
  • anladığım kadarıyla siz suçlusunuz çünkü 2 şerif kullanarak sağdan dönmeye çalışıyorsunuz. Mecbur bekleyeceksiniz arkasında. Geçmiş olsun.
  • Sol şeritten sağa dönüş yaptıysanız suçlu sizsiniz.
  • Suçlu sizsiniz. Minibüs'ün arkasında hareket edene kadar beklemeniz gerekirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandan mı vuruyor arkadan mı ? Yandan vuruyorsa adamın önüne atlamışsınız demek ki arkadan vurursa o suçlu zaten
  • Sen suçlusun adama makas atmışsın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeri bilmiyorum ama bence belediye suçludur. çok sık gidip geldiğim bir yolda öyle bir yere durak yapmışlar ki o durakta ne zaman dolmuş görsem akla karayı seçer hale geliyorum.
  • Geçmiş olsun.

    Suçlu aramaya gerek yok. Herkes kurallara uysa hiç trafik kazası olmaz.

    Sağ şerit ya da sol şerit fark etmiyor.

    Şerit değiştirirken öncelikle geçeceğiniz şeritte yolun boş olması gerekir. Ve arkadan araç gelip gelmediğine bakmanız gerekir.

    Buna göre hatalı dönüş yapmışsınız.
  • 1346gokhan 1 kullanıcısına yanıt
    Dolmuşun kavşağa yakın yerde durduğunu yazmışınız, duran araç size arkadan, yandan nasıl vurabilir? Muhtemelen dolmuş yavaş gidiyordu, siz geçerek dönmek istediğinizde önüne direksiyon kırdığınız için size arka yandan vurmuş olabilir. Dönüş yapacak araç hızını azaltıp döneceği şeride geçmelidir. hatalı gibi görünüyorsunuz. Geçmiş olsun.
  • Dolmuş orda 5 dakika durursa adam arkasında bekleyecek mi böyle zihniyet olur mu? Dolmuşun ne zaman yürüyeceğini arkadaş nereden bilecek? Gitsin kavşaktan 2 adım sonra yolcu alsın.Kalkacağı zaman sinyal versin bunları yapmış mı hiç sanmıyorum.Sağa dönmeyi falan karıştırmasaydınız dolmuş sağdan sıkıştırdı ve vurdu diye beyan verseydiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.

    Dolmuşlara hiç güvenmeyin her an herşeyi yapabilirler lönk diye ortada duruyorlar trafik sıkışıkken sanki geçip gidebilecekmiş gibi selektör yapmayı çok severler yarış yapalar.

    Sağa döneceğiniz kısım hemen dolmuşun önünde ise geçmemeniz gerekirdi ama biraz daha gerisinde ise yani mesafe var ise dolmuşu beklemeyip dolmuşu biraz daha geçtikten sonra soldan sağa geçiş yapıp dönmek daha mantıklıdır bence.

    dolmuşçular önlerine sağlarına sollarına bakmadan hareket edebiliyorlar. Bence dolmuşçuda da suç var sizde de ama olan olmuş yapacak birşey yok cana geleceğine mala gelsin
  • saolun dolmus duruyodu pesımden hemen kalkmıs olmalı sag serıdı kapatmıs sol serıde gectım ordanda saga sınyalı verdım ve dondum malesef tam arka camurlukdan gırdı orda benım bakmam gerekıyodu tabıkı her turlu soldan saga donus yapıldıgı ıcın suclu benım ama ben tam dırek soldan gırmedım sag serıde gırdım ordan azıcık ılerleyıp dondum yanı araba o serıtde duzlendı genısden dondum o sırada camurlukdan kut dıye ses dolmusun freren hızıde yok denılecek kadar az anlam veremedım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1346gokhan -- 11 Nisan 2015; 19:41:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.