Şimdi Ara

Bugün oto pazarını gezdim:((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır araba arıyorum.Gecen hafta araba pazarlarını gezdim bisey cıkmadı bu haftada Sefaköy Y.bosna ve Rami oto pazarlarını gezdim.Bu nasıl kriz anlamıyorum araba fiyatları krizi hic göstermiyor.pazarın yarısı galericilerin elinde.işin içinde galerici oldugu zaman zaten adımlarım gerilemeye başlıyor.zar zor biriktirebildigimiz 16.000 bütcemiz var günlük 50 km kadarda gidilmesi gereken yolumuz.
    -Arkadasımın biri Ford focus ghia 2001-2002 al onada bi sıralı tüp tak dedi ilk olarak focusu aradım 3 pazarda bi tane rastlamadı
    -fiestalara, corsalara baktım araba 150.bini coktan devirmiş hala 16-17 fiyat cekiyorlar..Güneş tepemde yakıp durdu.Galericiler laf cambazlıgında Abs varmı diye soruyor müsteri . Abi - Abs li araba neye yarar sen bunu al diyor galerici
    Yeni yetme cocuklar bir Audinin etrafında hayallerini anlatıyor,
    Simitci, simittt derken içlerinden biri Abi git ..Audinin yanında simitmi yenir... diyo:))
    1Focus 2001-2002 Ghia (sıralı sistem) ve dizel olarak
    2Corsa 1,3 cdti
    3Fiesta
    4peugeot 2006
    Ne dersiniz bütcemiz 16 kadar devir masrafları filan zaten 17 yi bulucak önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim.az km li masrafsız bir araba aldıkmı 3-5 sene sorunsuz binelim diyoz.Alalımda kurtulalım yaw:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkkoc28 -- 5 Temmuz 2009; 20:45:58 >







  • yaw yokmu bi fikir sahibi kaldık koca sitede tek basımıza
  • Clioların 2003-2004 modelini bulabilirsin lpgli az yakar performans açısından bişey diyemem ama
  • '' Ford Fiesta Comfort 1.4 - Renault Clio Hb 1.2 - Fiat Palio 1.2 16v '' tercih edebilirsiniz.Gerek yedek parça gerek servis bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.Belirttiğim araçlar yakıt tüketimi konusunda düzgün kullanımda gayet ekonomik araçlardır.Clio ve Palio motor hacminden dolayı en alt vergi dilimine girerek bu konudada size ekstra bir avantaj sağlayacaktır.
  • Düşünürsen bir arkadaşımda Peugeot 206 Hdi Desire Mavi renk var.Özel bir mavi o aracın rengi.17 diyor ama birşey yapılabilir.
  • 1.4 Kilometresi fazla olmayan 60.000 km Yakın alırsanız Kayış masraflarını düşünün CLİO 1.4 Benzinli Motorunu öneririm KESİNLİKLE Hiçbirzaman başınız ağrımaz Bakımını ' suyunu eksik etmezseniz
  • hocam bende renault 19 var 5 senedir pek masraf acmadı ama benzinli oldugundan cok masraflı hale geldi artık günlük 50 km yolum var o yüzdendizel bir arac olsun istiryorum.yarın pazara bakıcaz clio 3ler 2007 model düzgün bişey bulursam almayı düsünüyorum corsalarda az km olan bişey rastlamadı olanda cok yüksek fiyat cekiyor clio en azından 2 senelik bi araba daha az yıpranmıs oluyor diye düşündüm.50 bin km de bi arac yakalayamadım gitti 2 aydın ne sanssızız olanda cok tok satıcı.
  • 2006 model 1.5 dci 65 bg clioIII autantik lere bir bakın sahibeinden, araba, arabama. Kullanımı rahat(yumuşak), sınıfına göre gerçekten büyük ve b segmententine göre oturaklı araba. Parça ve işciklik fiyatlarınında uygun olması cabası.Fiyatlarıda uygu en alt donanımının 17000 - 19000 arası alınabilir.En dolusu dynamiqueler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1 -- 28 Haziran 2009; 12:14:07 >
  • Clio ÎII e baktım 21 civarı seyrediyor km lerde ucmus bayagı focus 2001 ghia alıp sıralı taktırsak nasıl olur acaba
  • Bahsettiğim 206 acil satılık.Araç güzel.Bir düşün istersen.Sorunsuz,dizel.Desire modeli.16.500'e kadar yolu var.
  • focus ghia 2001-2002 ye sirali sistem taksak nasil olur acaba ?
  • ben de taa sarıyerden kalkıp ümraniye oto pazarına gittim, yalan dolan. hakkaten artık pazardan araba alınmazmış internet 2. el araç satışında mikrofonu eline almış. pazarda millet rahat bin lira koyuyor. sonra da inmiyor. internette konuşup gittiğim adam 8500den 8250ye inmişti mesajda. arabanın üstüne 8650 yazmış. en son 8350 olur sana dedi. "yuh mesajda bile 8250 dedin" dedim,8 veririm başka yok dedim, 8150 oluR en son dedi. kalktım gittim ben de. telefonda 8e bırakırsa alırım heralde yarın.
    millet keriz arıyor. oldu canım.
  • o cambaza para verme bence alma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mkkoc28

    o cambaza para verme bence alma


    sinirliyim baya zaten, araba falan almaktan vazgeçebilirim komple. araba yok zaten adam gibi, millet eşşeğe biner gibi binmiş arabaların her tarafı kırık dökük. bi biz mi sağlam araba alıp satıyoruz anlamadım ki. 15 tane araba geçti ailemden, hepsi 4 4lüktü.
  • benzinli focus tavsiye ederim birde sıralı lpg tadından yenmez
  • daha duramam bulacam bu focusu:))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yigit+


    quote:

    Orjinalden alıntı: mkkoc28

    o cambaza para verme bence alma


    sinirliyim baya zaten, araba falan almaktan vazgeçebilirim komple. araba yok zaten adam gibi, millet eşşeğe biner gibi binmiş arabaların her tarafı kırık dökük. bi biz mi sağlam araba alıp satıyoruz anlamadım ki. 15 tane araba geçti ailemden, hepsi 4 4lüktü.


    Hocam al benden de o kadar. Diğer bir konuda da yazdım. Bugün kartal pazarına gittim. Bin tane araba baktık. Alınabilir araba sayısı 10u geçmez. Bırakın kazayı boyayı arabanın içine oturulcak hali yok. 1-2 yaşındaki arabalar inanın benim 2002 model aracım 0 km gibi onların yanında. Km ler uçuk. Düşük olanların da direksiyon yıpranmasından km nin düşürüldüğü anlaşılıyor. Ben de corsayı satıp astra mı alsam diye (konu da açtım) düşünüyordum, ama bu saatten sonra temiz araba bulmak zor. 2 fazla verip netten ilk sahibinden filan almak lazım. Fiyatlar normaldi, sanki netten daha uygundu. Ama dediğim gibi galericiler istila etmiş, türlü yalanlar söylüyorlar. Pek sahibinden göremedim. Zaten pazarın yarısı reno, renonun yarısı da megan2. Arabasına güvenenler kesinlikle pazara götürmüyorlar. Sahibindende şöyle uygun yazan birilerinden bakın aracınızı öyle alın bence.




  • sahibinden yazanlarda fiyatları cok ucuruyor ama ben yine bi focus ghia bulurum insallah.daha araba bulamadım lpg arastırıyom:)
  • bugun bende oto pazarındaydım.acaba 2. el uygun bir B sınıfı araba bulabilirmiyiz diye.birkaç arabaya baktım,temiz kafama göre bir araba bulamadım.
    çoğu araba leş.
    ayrıca ben bu ön kaputtaki boya olayını anlayabilmiş değilim adamlar(birkaç arabada)kazası yok ön kaputta boya var diyor.
    yahu bende arabayı sürttüm bir defa,abimde sürttü ama hep tampon hizasında hasar meydana geldi.ön kaput nasıl sürtülür bir yerin altına girmeden ilginç.
  • Arkadaslar ben de bu hafta ve gecen hafta uskudardaki oto pazara gittim. Acikcasi internette ilani da bulunmayan bir kaz guzel araba bulmustum. Bunlardan bir tanesi 2005 120i idi. 35 bin TL e 2 gunde satmis arkadas. Heveslenmistim ama denk gelmedi, hayirli olsun dedik. Arada guzel arabalar cikabiliyor ama genelde 150 bin i devirmis arabalar. Cogunun bayramda gidip elini operim, bitik arabalar dolu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.