Şimdi Ara

Bugun SRC sinavina girdim - Resmen sacmalik - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
41.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bugün bir arkadaşım için lazım oldu src3 almamız gerekiyor da fiyatlar çok hayvani geldi

    https://www.enguncelfiyatlari.com/src-belgesi-fiyatlari/ bu fiyatlar doğru mu ona göre başvuracak yoksa işe girmekten vazgeçecek. boşuna 30 km yol yapıp gitmeyelim yani.
  • valla lazım olunca seve seve alıyorsun. src kursları tam show yapıyorlar ben herşey dahil 850,00 tl verdim 10 tl de kitap parası verdim. Kursa gitmek mecburi tabi ancak sana ne katıyor dersen kendi kursumdan söyliyeyim tam bir fiyasko. Gelen adamlar zaten zırp pırt sigara molası yok çay molası dediler kurs saatleri tırı vırı oldu. İşin Özü şu sana verilen o kitap varya oturacaksın ona çalışacaksın. Kurslara sakın inanmayın herkes dolandırma yerse peşinde mutlaka en az 5 kurs ile görüşün ve diğer kurslarla görüştüğünüzü söylemeyin çünkü yeri geliyor ahbap çıkıyorlar kurs sahipleri. Hani şöyle bir dünya yok bi ton kurs parası verdim banada dolu dolu ders öğretecekler anlatacaklar resmen dersler boş ders edasıyla geçiyor bi kaç bişe anlatıyorlar geçiyorlar ve işin daha vahimi herkes dersanelerden hatırlar hızlı tekrar modu var anlatımda sanki tüm derler bir çırpıda anlatılıyor ve sanki sen einstein sın a.q hafızanda kalacak. kursa gittik kalem silgi dahi yok adamlar az kazanıyor ya vermiyorlar anlacayacağınız devlet baba açtı bir oyuk vuran vurana bunun adına on the beach derler başka birşey değil.




  • Ben 2015 sonu gibi SRC 2 ve 4 aldım lakin ozamanlar kolaydı. sadece yazılı sınav vardı 15dk sürdü. ve bitti :) hayırlı olsun

    Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurgunaydin

    valla lazım olunca seve seve alıyorsun. src kursları tam show yapıyorlar ben herşey dahil 850,00 tl verdim 10 tl de kitap parası verdim. Kursa gitmek mecburi tabi ancak sana ne katıyor dersen kendi kursumdan söyliyeyim tam bir fiyasko. Gelen adamlar zaten zırp pırt sigara molası yok çay molası dediler kurs saatleri tırı vırı oldu. İşin Özü şu sana verilen o kitap varya oturacaksın ona çalışacaksın. Kurslara sakın inanmayın herkes dolandırma yerse peşinde mutlaka en az 5 kurs ile görüşün ve diğer kurslarla görüştüğünüzü söylemeyin çünkü yeri geliyor ahbap çıkıyorlar kurs sahipleri. Hani şöyle bir dünya yok bi ton kurs parası verdim banada dolu dolu ders öğretecekler anlatacaklar resmen dersler boş ders edasıyla geçiyor bi kaç bişe anlatıyorlar geçiyorlar ve işin daha vahimi herkes dersanelerden hatırlar hızlı tekrar modu var anlatımda sanki tüm derler bir çırpıda anlatılıyor ve sanki sen einstein sın a.q hafızanda kalacak. kursa gittik kalem silgi dahi yok adamlar az kazanıyor ya vermiyorlar anlacayacağınız devlet baba açtı bir oyuk vuran vurana bunun adına on the beach derler başka birşey değil.
    Ben de kursa 550tl verdim. Yarın sınav var bakalım kısmet. Src3 alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • src2 ve 4 ü 20' şer lira ödeyerek aldım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 de SRC2 ve SRC4 ü 45 liraya aldım. daha 1 kez bile polis sormadı. ne işe yarayacaksa artık???
  • Allah belasını versin 3 soru yüzünden ailem 1 ay aç kaldı işe çıkamadım tekrar giricem geçemezsem ne yaparım bilmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.