Şimdi Ara

BUHAR KAZANLI ÜTÜLER NE TAVSİYE EDERSİNİZ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
182.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auzdil


    Delonghi vvx380 marka buhar kazanlı ütümüz artık ekonomik ömrünü doldurdu, 7-8 yıldır sorunsuz kullnıyorduk ancak şimdi sigortaları attırır oldu, buhar basınçında azalmalar yapıyor.

    4 kişilik bir aileyiz ve ütüyü eşim yapıyor, bu nedenle 400 TL yi aşmadan, buhar jenaratörlü iyi bir ütü alayım, onun işini de kolaylaştırayım diyorum.

    Memnun olduğunuz veya çevrenizde kullanıp memnun oldukları ütü marka ve modellerini paylaşırsanız çok memnun olurum.

    NOT: Asla şu marka şu modeli alma demenizde işime çok yarayacaktır, listemde var sa bile hemen çıkartırım..
    Teşekkürler


    tefal aldık eşim çok memnun şu an. gv 9461 idi sanırım...
  • Merhaba tefal gv8978 buhar jeneratörlu utu siparis ettim ilkkez Buhar kazanli kullanacagiz su olarak tercihimiz ne olmali onceki tefal utuden kirec yuzunden epey sorun yasadik
    Sizler ne tur su kullaniyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007den beri tefal buhar kazanlı ütü kullanıyorum. Bunun 4 yılını 3 bekar erkek kullandık. Hala sağlam. Bozulursa yine tefal alacağım. Tavsiye ederim bu markayı. Bu süreçte hiç arıza yapmadı. Ama benim hatam sonucu kazan kapağı kırıldı. Onu da servisten 30 tlye tedarik ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende buhar kazanlı bir ütü almak istiyorum. Forumu uzun süre inceledim fakat beğendiğim almak istediğim bir modeli tavsiye etmeyen de var, kesinlikle tavsiye ederim diyende var. Şimdi bende kafamda 1-2 marka ve model çıkardım alabileceğim fiyatları göz önünde bulundurarak.

    1. tercihim:http://www.hepsiburada.com/delonghi-vvx1420-3d-4-bar-buhar-kazanli-utu-p-EVDELVVX1420

    2. tercihim:http://www.hepsiburada.com/philips-speedcare-gc6621-20-seramik-tabanli-4-3-bar-akilli-kirec-temizleme-sistemli-buhar-kazanli-utu-p-EVPHIGC6621

    Bu 2 ütüden hangisini tercih edersiniz. Bence forumdaki birçok kullanıcının yıllardır kullandığı delonghi marka daha cazip geliyor. Ama diğer philips modeli de özellik bakımından daha cazip geliyor. Karar vermeme yardımcı olacak yada daha başka bir ütü önerip beyin fırtınası yaptıracak arkadaşlar var mı? Yardımcı olabilir misiniz?




  • Rowenta Dg8560 modeli için ne dersiniz arkadaşlar? philips ten herkes uzak durun dio. tefal için standart diyorlar. ve delonghi için biraz daha iyisi diyorlar.
  • fiyat olarak buralara cıkabilecekseniz dusunmeyin derim
    buna ragmen dlonghi stella yı da inceleyin derim
    fiyat daha uygun ve kaliteli bir ürün
    ayrıca yüksek fiyattan alıp memnun kalmama olasılıgınız da yüksek olacak büyük ihtimal her ürün icin
    beklentileriniz yüksek olacagı icin
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    su olarak musluk suyumu kullaniyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ümitastra

    su olarak musluk suyumu kullaniyorsunuz

    Evet. Hep musluk suyu kullandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    üstad ;
    tefal olarak buharlı ütü alsanız şimdi hangi modelleri alırdınız?
  • buhar kazanlı ütülerde delonghi gayet iyidir. braun'un küçük ev aletleri kısmı da delonghi'ye ait olduğu için braun kazanlı ütüler de tercih edilebilir. philips ve tefal de kampanyalı bulunursa tercih edilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metehan_bera

    üstad ;
    tefal olarak buharlı ütü alsanız şimdi hangi modelleri alırdınız?

    http://www.tefalshop.com.tr/Ütüleme/Buhar-Jeneratörleri/Protect-Pro-Express-Total-Auto-Control-GV8980-Buhar-Jeneratörü/p/1830004604

    gözüm kapalı bunu alırdum. hatta elimdekini anneme verip bunu almayı planlıyorum bi 6 ay içinde. tabi üst modeli çıkara onu alırım.

    özellikleri, buhar basıncı çok yüksek. diğer modellerden farkı ise, ilaveten su püskürtme fonksiyonunun da olması. genelde buhar kazanlılarda su sprey isistemi yok.

    nette daha ucuz bulacağınız yerler de var. ben özelliklerini de görün diye bu linki verdim.




  • Bizde Tefal Ütü var buhar kazanlı suyu bitince üst kağı açtığımızda bomba gibi basınlı patlama oluyor onun için ne yapmamız lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komutan16


    quote:

    Orijinalden alıntı: osmin

    Arkadaşım PHILIPS ten kesinlikle uzak durun. Niye derseniz şu hikayeme kulak verin lütfen.Bir kucak para ödeyip, dönemin en son modellerinden (9240) olan ürünü tam 25 ay önce satın aldık.Garantisinin 24 ay olduğunu hatırlatmakta yarar var. Ürün Garanti süresinin tam bitiminde 25. ayda arızalandı. Servise gttiğimizde bize çıkartılan parça değişim listesi ve toplam tamir bedeli tam 245 TL idi. Yani ürünün web den satın alınabileceği fiyatın nerde ise yarısı kadar tamir bedeli...Üstelik değişim yapılması gereken parçalara göz attığımızda 1) Elektronik kart 2)Power düğme ışığı 3)Buhar taşıyıcı hortumu...Bu son parçaya dikkat !!! Hadi anladık ,ilk ikisi elektronik malzeme bu bile makul bir arıza süresi değil ama neyse....Peki 3. Parçaya ne demeli ? Buharlı ütü satıyorsunuz ve ütünün en önemli parçalarından neredeyse ütü ile ile bir eskimesi gereken hortumu 2 yıllık bir ömre sahip. Bu konuda Tüketici Danışma Hattına yaptığımız müracaatlarda servislerinin NOTERLİĞİNDEN ÖTEYE GEÇMEYEN ve üzgünüz le biten cümlelerden başka hiç bir yardım alamadık.Usulen kurulmuş ve kurumsallık çağrıştırmak amacından öte hiç bir fonksiyonu olmayan bir birim.Şu anda ne mi yapıyorum? PHILIPS in 25 ay önce piyasanın en pahalısı olarak aldığım ürününü depoya atıyorum. Benden istedikleri SERVİS BEDELİNİN DAHA DA ALTINA bir fiyata hemen hemen aynı spefikasyonlara sahip YERLİ BİR ÜRÜN alıyorum.H.Burada.Com dan siparişimi verdim bile.Hem 6 Ay deneme ve kayıtsız iade/değişim garantisi var ,hem YURDUM MALI.... 2 Yıl garantisi...Hemde bir çok kullanıcının olumlu yorumu ve menmuniyeti. Buda bana çok iyi ve zamanında bir ders oldu.PHILIPS'in her türlü ürününü yaşantımdan çıkartıyorum. Ha ! Bu arada 23 Yıllık evliyiz. Eşim çalışan bir Bayan Evlilik yaşantımızın 21 yılını 2 adet klasik buharlı ütü ile geçirdik.(Ki, şu anda bu emaktarı yeniden devreye aldık.) her türlü eşyasını son derece bilinçli ve ekonomik kullanan genel bir yapımız vardır.Bu güne değin 2. değişimini yaptığımız Beyaz ve k.rengi eşyalarımızda bir çok kez arıza yaşadık , ancak hiç birinde bu kadr pişkin ve tüketicisini hiçe sayan bir anlayışla karşılaşmamıştık.

    Bu kadar benzerlik heralde tesadüf olmasa gerek, aynı şekilde 650.-TL verip aldığım Philips marka ütü garantisi bittikten bir iki ay sonra sonra elektronik kartı değişmesi gerekir dendiği için 250.-TL daha sonrada yine basit arızalar nedeni ile verdiğim tamir paraları ile fiyatı kadar bana masraf açtı. Evet verdiği buhar kapasitesi açısından iyi, ancak bilinçli olarak arızaların garantinin bitim tarihinden sonraya ayarlanarak müşterinin zarara uğratılması açısından kötü bir marka, bende sizinle aynı fikirdeyim kesinlikle Philips uzak durulması gereken bir marka, Aynı şekilde yıllar önce aldığım Philips marka müzik setinin bir tuşunun garanti bitim tarihinden sonra kırılması neticesinde istenen yüksek fiyat nedeniyle yaptırmayıp bir köşeye atmıştım.

    4 yıl önce satın aldığımız philips 9240 modeli ütümüzün biraz önce arıza yaptığı haberinin eşimden aldım. Diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi, hakikaten bu bir tesadüf olamaz, bizim ütümüz de garanti süresi bitiminden 1-2 ay sonra ilk arızasını yapmıştı. Aşırı ısınmaya başlamıştı. Servis flat kablonun değişmesi gerektigini söyledi. Yanılmıyorsam 180 tl civarı bir bedel ödeyerek servise tamir ettirdim. Ben bu ütüyü alığımda piyasanın en pahalı ütüsü idi. 650 tl civarı bir para vermiştim. Bugün , biraz önce bir patlama sesi ile ütünün kazanın bulunduğu alt bölümden buhar kaçırdığını ve bozulduğunu öğrendim. Artık tamir ettirmeyi düşünmediğimden yeni ütü arayışına başladığım sırada forumun bu sayfasına rastladım. Aynı ütü hakkında benzer bir sürü şikayeti görünce şok oldum. Aynı marka aynı model ütünün, Garanti bitiminden 1-2 ay sonra bozulma durumunu bu kadar çok kişinin yaşaması inanılmaz. Philips markası benim için bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 17 Mart 2016; 14:32:33 >




  • Evde yaklaşık 4 senedir kullundığımız tefal buhar kazanlı ütü kireç yüzünden düzgün çalışmıyor.

    Ütünün kazanında kireç yok ama tabanında kireç var. Nasıl temizlenmesi gerektiği konusunda fikrim yok.


    Hep normal ütüler için tarif verilmiş. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

    Evde yaklaşık 4 senedir kullundığımız tefal buhar kazanlı ütü kireç yüzünden düzgün çalışmıyor.

    Ütünün kazanında kireç yok ama tabanında kireç var. Nasıl temizlenmesi gerektiği konusunda fikrim yok.


    Hep normal ütüler için tarif verilmiş. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Size benim tamircinin önerisini söyleyeyim umarım işinize yarar. Ütünün su hazinesine yarım bardak sirke ve bir bardak su koyup yüksek sıcakta buhar yapmamızı öneriyor. Biz Kazanın temizliği için de kazanın içindeki suyu boşalttıktan sonra limon tuzu parçalarını kazana koyup üstüne sıcak su döküyoruz çalkaladıktan sonra boşaltıyoruz, şimdiye kadar neticeleri güzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • komutan16 K kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Akşamüstü benzer bi ley yaptım ütüyü daha çok bozduk.

    Servis yolları gözüktü bize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ana konuda da mesajım var ama buraya da yazmak istedim. Delonghi Kazanlı hangi ütüyü önerirsiniz? 500 tl bütçe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dostlar gezinirken eskileri gördüm ve küçük bir not düşmek istedim yukarılarda yer alan yakaşık üçyıl önce yediğimiz Phıllips kazığından sonra yarı fiyatına hatta philips in tamiri için istenen fiyattan daha ucuza aldığımız Vestel buharlı Allah nazarlardan sakısın ilk günkü gibi hala tıkır tıkır çalışıyor.Buharlı alacaklara şiddetle tavsiye olunur.Eşim çok menmun.Yaşasın yerli markalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tefal den sasmayin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu soylemeliyimki kazanlı ütü ev icin hem yer acisindan hemde gun asiri utu yapanlar icin ideal ben arastirdim magazada calisanlarinda fikri hep
    Bu yonde butun utulerin hepsini bi kenara atiyorum benim icin olmazsa olmaz utumm philips azur pro .. Jilet gibi utuluyoo kirec haznesi var 3gun utuyu acik unutmus arkadasim var belirli bi sureden sonra otomotik olarak kapaniyoo sonucta guvenlikte onemli bence digerlerine hic bakmayin bile bide evde cok utu yapmak zorunda kalan biriyim 2 kisi olmamiza ragmen cok kiyafet yikayp utulyorum:) tabiki yinede secim sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.