Şimdi Ara

Buharlı Temizlik Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anneler günü yaklaşıyor malum annemin ne zamandır babamdan istediği Buharlı Temizleyiciyi ben alayım diye düşündüm. Çok araştırma yapmadım ama Alman kalitesi Karcher SC3 premium modelinde karar kılmak üzere iken birde başka marka kullanan var mı diye öneri almak istedim. Evinde buharlı temizlik makinesi kullanıp önerileriniz nelerdir? Kaç bar olanlara bakmak gerekir? Asıl kullanım amacımız duvar ve yer temizliği olacak



  • Kampanyadaki ürünümüzü buradan inceleyebilirsiniz.
  • hocam aldınız mı?
    ben de sv 7 için bakınıyorum. kararsız kaldım
  • Hocam aldım memnun annem temizliği falan iyi yapıyor ama gerçekten yorucu oluyor temizlik konusunda şüpheniz olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sv7 halıyı yada yüzeyi diğer makinelerden farklı olarak buharlayıp vakumla süpürüyormuş.
    bu durumda silmeye gerek kalmıyor. yumuşayan kir makine içine çekiliyor.
    fiyatı 2000.
    sizce değer mi ?

    çeşitli sitelerden kupon indirim çeki banka puanı kombolarıyla 1500 civarına inebiliyor
  • bilgisayarım arızalandığı için giremedim kusura bakmayın hocam, değer değmez birşey diyemem o sizin karar vereceğiniz bir durum lakin 2bin verebilecek gücünüz varsa hiç düşünmeyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkankaykal

    bilgisayarım arızalandığı için giremedim kusura bakmayın hocam, değer değmez birşey diyemem o sizin karar vereceğiniz bir durum lakin 2bin verebilecek gücünüz varsa hiç düşünmeyin

    teşekkür ederim hocam
    umarım aldıktan sonra bir köşede tutmam ;)
    e-ticaret+banka kampanyası olduğunda değerlendireyim
  • Kesinlikle Karcher https://www.senindepon.com/karcher-sv7-buharli-temizlik-robotu almalısınız. Buharlı temizlikte bu ürün en idealidir. Yukarıda arkadaşlar açıklamışlar zaten, performansı epey yüksek.
  • 24 Mart 2008 10:34:48 Mesaj Linkini KopyalaŞikayet

    quote:

    Orjinalden alıntı: mayalin

    servis ve ürün kullanımı konusunda tüm deneyimlerinizi, + ve - lerini, bizimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. teşşekkürler.


    Merhaba, önce servis deneyimi ile başlayayım. Cihazı demo için getirdiklerinde, getirdikleri cihazın buhar tetiği tekliyordu. Herhalde murphy bu olsa gerek dedim. Kötü bir şey düşünmedim. Ancak buhar haznesi kapağı arızalanınca aynı şey benim başıma da geldi. Yani demoya bile gelen cihaz da sorun vardı. Satıcı firma cihaz arıza yapınca gelip evden alıyoruz, hatta uzun sürecek bir arıza ise sizi süpürgesiz bırakmayız yedek süpürge veririz dediler. Ancak 2. arızada beni servise yönlendirdiler. Servise söylediğimde ise bizim öyle bir anlaşmamız yok siz getireceksiniz dediler ve merkez servis numarası verdiler. Orasını arayınca tamam biz ilgileneceğiz dediler. Firma cihazı almaya gelmek için arayı uzatmaya başladı. Yani basit bir parça değişikliği bile olsa her defasında uzun süren bir bekleme süreci yaşadık. yedek süpürge falan da hak getire. Bu arada evde süpürgesiz ve ütüsüz kaldığımızdan tanıdıklardan ödünç süpürge ve ütü aldık. Tabi o insanların gözündeki durumumuzu tahmin edersiniz. Bu süreler her seferinde gittikçe uzadı. Cihazım 4 sefer arıza yaptı. 4. arızadan sonra para iadesi istedim, kabul ettiler ancak bu seferde satın aldığımız alt bayiyi ikna edemediler. 3 aydan beri çözümsüz olarak bekliyorum. Bu da firmanın gücünü gösteriyor bence.

    Ürün mantık olarak güzel. Yani buharlı ve hijyen temizlik. Deterjan kullanımı yok. Ancak ürünün bana göre bazı hatalı yanları var.
    1- Süpürme başlığı bir tane, bunun üzerine zemine göre değişen çubuklar var onları takıyorsunuz. Yani sert zemin çubuklarıyla, halı süpüremiyorsunuz mesela. E bir odanın içinde her ikiside bulunuyor. 2 de birde bu başlıkları değiştirmek zahmetli ve pis. Pis ve ıslak çubukları değiştirirken etrafa kirli sular damlayabiliyor. Ayrıca sıcak olduğu için dikkatli olmak gerekiyor. Aynı zamanda her 2 çubukla'da tek yönlü süpürge yapılabiliyor ve süpürge yapmak gerçekten çok yorucu.
    2- Tekerlekleri halı üstüne çıkamıyor devrilme riski taşıyor.
    3- Boruların içi çabuk şekilde pislikle tıkanıyor ve daralıyor. Bu da çekişine etki ediyor. Boru içi temizliği için bir fırça koymuşlar. Ancak ıslak temizleyebildiğiniz için kirli su ve tüyler etrafa sıçrıyor, etrafı temizlemek daha uzun sürüyor.
    4- Tutamağın ucundaki plastik boru sanırım sıcak buharın da etkisiyle genleşti ve buradaki boru sıkışıp kalıyor, diğer aparatlar takılamaz hale geldi.
    5- Elektrik kablosu söyledikleri kadar uzun değildi ve çok sert bir kablo. 8 aylık kullanımda ki çoğu zamanı serviste geçti kablo spiral bir hale geldi ve sert olduğu için açılamıyor.
    5- Su haznesinin temizlenmesi zor, içinde mutlaka su kalıyor. Bu da kötü koku yapıyor. Biz başka bir arıza için servise verdiğimizde bu koku olayını da söyledik. geri döndükleri cevap, siz buna mazot emdirmişsiniz oldu. Tabi alakası yok.
    6- Silikon hortumu ilk aldığımızda buruşuk gibiydi. 1 ay sonra yırtıldı. Buhar haznesinin kapağı bozuldu, buradan taşan su yerlere aktı ve makinanın dizaynı sebebiyle elktrik aksamına kaçtı ve sigorta attırıyordu. En sonunda cam temizleme denemesi yapayım derken koku çıktı ve makina tamamen yandı.
    7- Dizaynı sebebiyle üst kapağın kapanması çok hassas. Eşim bir seferinde tam kapatamamış sanırım. Köpüklü, pis sular yerlere aktı. Hepa filtreye geldi.
    8- Sulu sistem süpürgelerin bütün dezavantajlarını taşıyor.

    Yani kısaca kullanımı zor, dikkat isteyen, terletici, yorucu bir alet. Süpürge mi yapacaksınız, aleti mi, kendinizi mi kontrol edeceksiniz. Bence bu aletin daha çok geliştirilmeye ihtiyacı var. Ben bunları karchere yazdım. Dikkate alacaklarını belirten cevap geldi. Dediğim gibi mantık güzel. Karar sizin. Yani her şeye rağmen önyargılı değilim. Belki bana denk geldi, ama servis deneyimim hiç iç açıcı değil.




  • Arif1805 A kullanıcısına yanıt
    Servis bakımından iyi hizmet veren firmalar her zaman iyidir. Benim tavsiyem italyan markaları olacak buharlı temizleyicide dilersenizhttps://www.buharlitemizlikmakinasi.com/ da bulunan ürünlere göz atabilirsiniz ev tipi buharlı temizleyici ya da profesyonel kullanımlar için buharlı temizleyici modelleri bulunmakta.
  • Hali hazırda Alf markasının bir ürününü kullanıyorum ama buhar gücü yetersiz gibi geliyor. Şöyle sağlam buhar gücü olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz 500 TL. ye kadar. Karcher in ürünleri var aklımda ama tacl siyesen zarar gelmez. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırda Alf markasının bir ürününü kullanıyorum ama buhar gücü yetersiz gibi geliyor. Şöyle sağlam buhar gücü olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz 500 TL. ye kadar. Karcher in ürünleri var aklımda ama tacl siyesen zarar gelmez. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.