Şimdi Ara

Build Öneri Serisi 1: Voltaxic Bow Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Serinin 2. buildi : Pillar of the Caged God, Long Staff / Frost Blade Build

    Türk arkadasların bir çoğunun bana en çok sordukları soru hangi buildi yapayım oluyor. BAzı patchlerde ise bazı skiller nerfleniyor yada bufflanıyor. Bu durum WOW gibi oyun içi kriterlerle sürekli oynamak amaçlı değil daha çok kullanışsız olan skilleri daha kullanışlı yada eski "mana reduce" gem gibi olmazsa olmaz durumda olan gemleri daha tercih edilebilir hale getirmek amaçlı oluyor. yani patchlerde sürekli olumlu değişiklikler oluyor diyebilirm.

    Her patchde talent tree değişmesi ve aura/skill gemlerdeki değişiklikler nedeniyle buildler sürekli değişiyor ve yapılan build rehberleri güncelliklerini yitiriyor. Ayrıca Türkçe build açıklamaları bulmak baya zor oluyor. Bu amaçlı bazı buildleri burada paylaşmak istedim.

    Buildler hakkında seriye başlamadan önce şunu belirtmek isterim ki mirrored silahlarla yapılan buildler, klasik silah damageine dayalı buildleri bu seride acıklamayacagım. yani herhangi bir attack gem iyi bir silahla herzaman iş yapar. Yada 1 spell gem, 2 herald buff ile cast speed, crit abanılarak yapılacak herhangi bir build herzaman iş yapar.

    Ben bu seride 1 eşyaya veya extra bir özellige dayalı standart tabir ettiğim üstteki buildlerden farklı buildleri açıklayacağım.

    aşagıda önerilen gear, gem, item kombinasyonları kişiden kişiye değişebilir. Hatta daha iyi sonuc verebilecek değişiklikler yapılabilir. Öneriler "Bence" iyi olanlardır. isteyen istediği gibi değiştirebilir tabi.

    VOLTAXIC BOW / LIGHTNING ARROW / BLAST RAIN

    Bu buildde "Voltaxic Rift Spine Bow" ana ekipmanımız. bu bow lightning tüm damageleri chaos damage'e dönüştürüyor. Build bu silah üzerine kurulu. ana statlarımız crit, accuracy, lighting damage/elemental damage, dodge/evasion, attack speed, life.


    GEMLER:

    Çoklu hedefler için: Lightning Arrow + weapon elemental damage + slower projectile + chain + Greater Multiple Projectiles + (Added Lightning damage + life leech + faster attack + crit veya crit damage gems + void manpulation)

    Tek Hedef İçin: Blast Rain + slower projectile + weapon elemental damage+ concentrated gem + Added Lightning damage + (life leech + crit veya crit damage gems + + faster attack + void manpulation)


    ayrıca blink arrow + faster attack ikilisini ve ice golem gemi kullanmanızı öneririm.

    herald of thunder + curse on hit + 1 adet curse gemi (assasiantion, poacher, enfeeble, temporal chain olabilir. Karar size kalmış)


    JEWEL:

    Static electricity jewel önceligimiz.

    attack speed , lightning damage, Projectile damage bulunan gemler kullanılabilir.

    Diğer Önerilen Uniqueler:


    Hyrri's Ire + Atrizi's step slink boot

    romira's banuqet ring

    Rat's Nest kafalık

    maligaro eldiven


    Önerilen Örnek TALENT TREE:

    https://www.pathofexile.com/fullscreen-passive-skill-tree/AAAAAwIBAF4B0QUtBiMHHgguCpsNjQ5ID6sRlha_GYoZjhnXIXYj0yP2JIsk_SaVKgsuUzB8Mfo31DnUPs9DMUd-SVFKfUz_TZJOKlFHVUtaGluvXfJfsGHiZU1qjG8nb55v8nBSdO11y3b3dwd463rvexR9dX8rgwmExYbOhxOHdonTjDaNfY1-k5WVLpcGmmqbtZykoJ-hIqGkokCi2aOKp9StM6_rsNizDre2u-O9Nr3mvqfBM8FJwzPDOsSiyBTI3MpK02_TftaK2sHh2-Of51TqYu0_7YPuDu968NX0-PVv_MX-Hf66_sj_3g==


    Detaylar:

    Bu buildde 50-60 civarı intelligent ve biraz strenght sıkıntısı yasanıyor. 1-2 iteminizde intelligent olmalı. yukarıdaki tüm uniqueleri kullanırsanız resistlerinizi 75 e tamamlayamazsınız. bu sebepten chest ve boot ikilisinden , yada kafalıktan / romira's /eldiven uniquelerinden 2 tanesini resistli bir eşya ile degistirin. kararı size bırakıyorum.




    >>>>>>>> VIDEO <<<<<<<<


    Video cekme konusunda acemiyim. İlk videom :) Video cektigimde lightning arrow dpsim 11k civarlarında idi. bu buildde lightning arrow dps 50k ya kadar cıkarılabiliyor. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 16 Ekim 2016; 19:16:47 >







  • Yeminle diyorum tam ben yazcaktim boyle bisi benden once davranmissin.

    Ufak bir duzeltmede yapayim. EN etkili gem dizilimi su sekildedir.

    Coklu hedef:

    Lightning Arrow + Weapon Elemental Damage + Chain + Greater Multiple Projectiles + Added Lightning Damage + Void Manipulation


    Tekli hedef:

    Blast Rain + Weapon Elemental Damage + Added Lightning Damage + Poison + Void Manipulation + Concentrated Effect

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • EN etkili diye birşey yoktur. Build.lerin etkileri kişiden kişiye değişir. Güzel build tebrikler. Ben olsaydım atziri step yerine blooddance takar frenzy'ye oynardım. Bu arada voltanix'in çöpünün 2 exa olduğunu belirteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIendlessII

    bence bu build daha mantıklı

    https://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAwIAAF4FLQVmCC4OSA-rES8RgRGWFHUWvxmKGY4Z1xqPIXYj9iSLJP0mlSoLKwowcTB8Mfo31DnUOkJDMUV8R35JE0t4TP9Nkk4qUUdRTFO7VUtW-luvXfJfsGHiY6dlTWqMb55wUnTtdct293cHd9d9dX8rgwmExYTZhs6HE4nTieCMNo19jX6Nv5Mfk5WXBpeXm42btZykoJ-i2aR4rEetM7DYtDi1SLvjvTa-p7_VwTPB1cM6xKLIFMpKzZjTftQj1ljWitrB3UbdqN744J_lGeZY51TqYutj7T_tg-4O73r1b_ba-wn79f66_94=

    ayrıca Hyrri's Ire ın yerine SPLENDOUR U tavsiye ederim

    seninki de güzel. zaten birbirinin benzeri.

    chest konusunda da pahalı/zor bulunan itemlerle yapılan buildleri göstermek istemiyorum. videoda da gorursun normal bir oyuncunun alabilecegi itemler var.hyrri's ire chest 1 chaosa alıanbilir. en pahalı item herhanlde voltaxic bow ki o da yeni pahalandı.




  • Selam yine birkaç şey;

    Slower proj 20level da %29 more damage, Void Manipulation 20lvlda %39more damage. SP yi VM nin yerine kullanmak demek ben yüzde 10 daha az dps e sahip olmak istiyorum demek.

    Static ele jewelı 4 prop rare jewellardan daha iyi değil, ayrıca lightning damage, proj damage ve as dışında crit, crit multi, özelllikle life chaos damage, crit with ele vs jewellarıda kullanılabilir.

    Romira's banquet ile crit e dayalı buildde power charge tutulması mümkün değil neden önerildi anlamadım.

    assasiantion = assasin's mark? buradada amaç zaten power charge sustain etmek neden temp chain takarsın emin değilim.

    Yani bi süredir takip ediyorum forumu ama formatlama bilgiler falan çok eksik çok baştansavma malesef rehber. Pek bi Türk topluluk oluşturacak gibi değil poe öyle gözüküyor.

    ayrıca @oKsyqeN
    quote:

    EN etkili diye birşey yoktur. Build.lerin etkileri kişiden kişiye değişir. Güzel build tebrikler. Ben olsaydım atziri step yerine blooddance takar frenzy'ye oynardım. Bu arada voltanix'in çöpünün 2 exa olduğunu belirteyim.


    En etkili diye birşey olmasada daha etkili diye birşey vardır 39>29 bknz üst taraf. Kişiye göre değişen kullanılan chest falan olabilir coil, kaoms yada iyi rare chest tercihi gibi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.