Şimdi Ara

Build Öneri Serisi 2:  Pillar of the Caged God, Long Staff, Frost Blades

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • serinin 1. buildi: Voltaxic bow, lightning arrow / blast rain build


     Pillar of the Caged God, Long Staff, Frost Blades BUild

     Build Öneri Serisi 2:  Pillar of the Caged God, Long Staff, Frost Blades

    Bu buildde asıl önceligimiz STRENGHT ve add fiziksel damage dir. sonra attack speed geliyor.

    bu buildde 10 str bize 18 fiziksel damage artışı olarak geri dönüyor. talentten iron grip ve point blank de acarsak frost blades bu kadar yüksek str ile baya gücleniyor. Frost balde increased physcal projectile damage gem ve slower projectile gem ile de etkileniyor. fakat bu etki ilk vurusa degil, sonraki parcalı vursulara etki ediyor. yani bizim ilk vurustan sonra fork/çatallanan vuruşlarımız ana vurusumuzdan point blank talenti de acıldıgından dolayı daha kuvvetli :)

    bu etkiyi kullanmak icin MOLTEN STRİKE da kullanılabilir. Talentten hic bir yerdeki 18 fiziksel damageden düsük damagelere vermiyoruz. cünkü 10 str bize 18 inc fiziksel damage ve can veriyor.

    suanki buildimde 1100 str var, bana %2000 fiziksel damage veriyor. Bu şu demek: " 1 " fiziksel damage 2k damage ekliyor. attack speed ile bu sayı katlanıyor. yani add physcal damage bu buildde baya önemli. bir nevi facebreaker gibi :)



    GEM:



    Frost Blade + attack speed + melee physcal damage + weapon elemental damage + multistrike + added fire

    Fortify ile leap slam +attack speed baglnabilir.


    JEWEL


    Inertia crimson jewel duelistin alt kısmındaki sokete iyi gidiyor.

    Diğer jewellerden ise attack speed li olanları öneririm.



    Dİğer UNIQUE ler

    ABYYSUS kafalık

    Astramentis, Onyx Amulet (buildin en pahalı itemi bu)

        Alberon's Warpath, Soldier Boots

        Meginord's Vise, Steel Gauntlets

        Meginord's Girdle, Heavy Belt


    TALENT:

    Bu vesile ile poebuilder ın gec güncellenmesi sebebyile alternatif passif tree ve poe sitesi de önermiş olayım:

    http://poedb.tw/us/

    >>>>TALENT TREE<<<<


    >>>Video<<<<



    Şuanki buildim ile 3 frenzy şarj,blood rage, fire golem 60k dps e ulaşıyorum.



    begendiyseniz sag alttaki isaretine basmanız yeterli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 26 Ocak 2016; 14:44:46 >







  • Talent tree yanlış sanırım es based scion build çıkıyor tıkladığımda.
  • yanlıs karakterinkini mi kopyalamısım :D

    düzelttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 12 Ocak 2016; 13:55:57 >
  • Build baya güzelmiş. Boşta bir maru vardı onunla denerim. Bandit tercihleri nasıl olmalı?
    oak-kraytn-skill point diye düşünüyorum.Tabi resleri daresso's defiance ile birlikte maxlarsam +1 endurance de güzel olabilir.
  • basta buildin yüksek fiziksel damage i icin "enduring charge when stun " gemi ile enduring charge toplarım diye düsündüm. bu sebepten endirng cry almıstım oaktan. ama ilkinde can(oak), cruelde attack speed , mercilesde frenzy charge almanı oneririm. benim 3 frenzy ye sahip olmam bu hatadan dolayı.

    frosted blade 60k dps cıkarytıyor. staffı 6link yaparsam ona da molten strike koyacagım. molten strike 1 hedef icin ortalama dps 200k civarı oluyor. tabi molten stike ana vurus ve 3 projectile ın hepsinin 1 hedefe vurudugu düsünüldügünde. bunun icin ise molten strike a concantrated gem tak. boylece projectile damagleri hem dar alanda vuruyor (boylece dagılmıyor) hem de tooltip dps etkilenmese de projectile damagleri sayesinde damage i cok fazla artıyor. gerci 200k dps dedim ama projectile damagelere point blank ve iron grip hesabı yapmadım. bu hesapla sanırım 1 target molten strike dps 300k dps i bulur.
  • Dün akşam molten için aynılarını düşünmüşüz. Enduring için aynı setup'ı ben de yaptım vengance ile . Iron reflex açtıktan sonra biraz daha rahat toplamaya başladım ama yine de hızlı değil. Build akıyor zaten, 5l 50k dps yakaldım 3 charge ile. Şu an sadece daresso's defiance ı nasıl giyerim diye düşünüyorum.
    Banditler de benim dediğim den daha mantıklı.
    Build için teşekkürler, denedim beğendim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YordleKing

    Dün akşam molten için aynılarını düşünmüşüz. Enduring için aynı setup'ı ben de yaptım vengance ile . Iron reflex açtıktan sonra biraz daha rahat toplamaya başladım ama yine de hızlı değil. Build akıyor zaten, 5l 50k dps yakaldım 3 charge ile. Şu an sadece daresso's defiance ı nasıl giyerim diye düşünüyorum.
    Banditler de benim dediğim den daha mantıklı.
    Build için teşekkürler, denedim beğendim .


    rica ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YordleKing

    Dün akşam molten için aynılarını düşünmüşüz. Enduring için aynı setup'ı ben de yaptım vengance ile . Iron reflex açtıktan sonra biraz daha rahat toplamaya başladım ama yine de hızlı değil. Build akıyor zaten, 5l 50k dps yakaldım 3 charge ile. Şu an sadece daresso's defiance ı nasıl giyerim diye düşünüyorum.
    Banditler de benim dediğim den daha mantıklı.
    Build için teşekkürler, denedim beğendim .


    daressoyu giymek icin eldiveni attack speed, add fiziksel damage ve 2 resisitli bir eldivenle degistirmelisin. 100str li eldiven ile kaybettigin dpsi bu sekilde cıkartır hatta belki de (fiziksel damage miktarına baglaı olarak) arttırabilirsin de. bu sayede daresso giyilebilr ki aslında asıl uniquelerden eldiveni cıkartıp daresso eklenebilir. onsulagh buff ve enduring cry getirisi baya saglam.

    haa bu arada bunu yapabilmen icin 1 yüzükten gelen toplam resist miktarı 150 üzeri olmalı. bu da 2-3 ex den ucuz bir yüzük etmez.

    toplam mercilessde toplanması gereken resist toplamı 405 olmalıdır.

    eldivenden 85gelse yüzüklerden 320 gelmesi gerekiyor. yani 1 yüzükden gelen resist 160 olmalı.

    eger eldivenden attack speed almazsan 3 resisit giyebilirsin. bu durumda eldivenden 120 resist gelse, ortalama 1 yüzükten 140 civarı resist getirin olmalı.

    botu değistirebilirsin ama kayıp damagei kapatamazsın. dps den fedakarlık yaparak botu cıkartarak da daresso giyilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 13 Ocak 2016; 12:18:38 >




  • Aklıma birkaç şey takıldı.

    Birincisi 6L Pillar sanmıyorum ki astramentisten ucuz olsun, tal hc de şuan rolla bağlı olarak 1-2ex lik amular.

    Ayrıca neden melee physical damage onu anlamadım proj damage'ı arttırmak için kendin demişsin PPAD yada SP kullanılabilir diye.

    16inc yazmıyor mu staffta neden 18 diye hesapladın bir şey mi kaçırıyorum?

    Bottan gelen 1-80 chaos damage silahtaki increased phys damage ile artmıyor, 3res30ms life bot daha iyi olmazmı? Ayrıca yüzükteki +/+ cold damage içinde aynı şey(gerçi wed falan buna yarıyoda neyse)

    Son olarakta Abyssusla bu kadar az armorla nerdeyse hiç survivability yok malesef 3 mod mapte bosstan tek vuruşta nerdeyse %80 canın gidiyor, hardcore oynamak mümkün değil bu buildle. Hiç endurance charge dahi kullanmıyosun.
    Pillar ilginç silahta işte ne bileyim intten gelen aoe çöpe gidiyo frostbladesle, malesef daha/sağlam buildler var dışarda. Pillar kullancak olsam daha farklı bir yaklaşımda bulunurdum.




  • Cepten kisaca cevapliyim. 6L pillar ucuz demedim. Zaten videoda 4L kullaniyorum.

    PPAD ana damage e etki etmiyor. Projectile kismin damagini arttiriyir.

    10 str 16 inc damage stafftan ama normalde de 5str %1 inc damage veriyor. Toplamda 18 yapiyor.

    Botun chaos damagei onemli degil. Onemli olan verdigi str.

    Ben end game build yapmadim. Yuzukler resistleri caplemek icin.

    Hardcore icin iyi uygun degil. Enduring charge kullanmiyirsun demissin de ben bu buildi sirf size gostermek icin 1 saatte yaptim. Eksikleri var bu yuzden. Daresso chest kullanilsa cok iyi olacak ama o da buraz pahaliya gelcek. İyi resistli yuzuk gerekiyor.

    Pillar cyclone ve sweep ile de oynadim. Ama frost blades kadar hizli temizlemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 levelim,şimdilik buildden son derece memnunum.End game olarak bu buildde bir değişikliğe gitmeden giyebileceğim en uygun unique zırhları soyleyebilir misin? En azından 5 L giyebilecek gücüm var.Şimdilik tabula ile takılıyorum buda defansif olarak beni bir hayli olumsuz etkiliyor.
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    enduring cry kullanmanı oneririm. fortify ı sürekli güncelle.

    body armor olarak(giysi) yüksek armorlu rare bir chest bulmalısın. 1500 üzeri armor, 2 resistance veya 3 resistance, life olan bir chest iyi olur. eldiveni attack speedi olan bir eldiven ile değiştirebilirsin. attack speed/added fiziksel damage+2resist+can(hp) tarzı bir eldiven resistleri 75 yapmanda cok yardımcı olur. damagein de düşmez. eldivende de armorlu olandan sec. Flask olarak granite flask kullan ve flaskda %70-100 arası inc armor olsun. 3000 armor veren flask bu sayede 5000 armor olur. staffını 6l yaparsan staffına molten strike ile 6link yap. tek hedefe molten strike ile saldır, coklulara frost blades ile. normal yaratıklar kolay kolay seni öldüremez. ama bosslar cok vuracaktır.

    illa bir unique istiyorsan end game olarak sana onerim daresso defiance chesttir. ama eldiven ile resisit acıgını kapatman lazım. resimde chestte gosterdigim gibi resisitleri eldiven ile saglarsan daresso chest sana fiziksel damage immune saglar. talentten enduring cry vermeyi unutma. senin ölümsüzlük biletin. birde sakın iron reflexi acma :) düsük block oldugundan evasion cok daha etkili oluyor matematiksel olarak.

    yeni ascendancy patchinde bu buildi berserker (http://pathofexile.gamepedia.com/Berserker) ile oynamayı düsünüyorum. damage alma biraz daha artacak ama life üzerine yogunlasırsan berserkerın %100 life leechi baya saglam can doldurur diye düsünüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Build Öneri Serisi 2:  Pillar of the Caged God, Long Staff, Frost Blades




  • bir eklenti daha yapayım. kolye(astramentis) yerine fiziksel damage veren baska bir kolye damagei arttırabilir. fakat int ve dex acıgını bu kolye olmadan kapatabilmemiz çok zor. buna bir çare bulursan kolye de degitirlebilir. ama hem eldiven hem kolye degistirsek 200 STR kaybı oluyor. 900str bize %1600 fiziksel damage veriyor.

    mesela base damageimiz 45k diyelim. 1 attack speed 450 dps arttırır. 1 fiziksel damage 1100 str için 2000 dps arttırken, 900 str icin 1600 dps arttırıyor. yani 1 fiziksel damage , attack speedin 4-5 katı daha etkili.

    10 fiziksel damage direk 20k damage boostluyor ki bu da cok etkili :) bu sebepten kolyeyi fiziksel damageli (int ve dex acıgın kapatabilirsek) takarsak damage baya artacaktır.

    mesela abyssus kafalıgı cıkartırsak damageimiz tahminimce 3 de 1 e filan düser.
  • Tavsiyelerinize uyacağım hocam tşk ettim.
  • O burgoyla o armorla nasıl dolaşıyosun mapte şaşırdım.
  • druen kullanıcısına yanıt
    Uğraştığın Build iyi sayılır. ---Sürekli mele karakter denemem oldu.hiç birinde hazır build kullanmadım.son hc deneyip bağlantı sebebiyle rip olan Gladiator cyclone karekterim kısaca:
    4550-4750 life 120-150 k damage 74+78 block %27 evasion %70 armor 3.ec ile lv:91 Tüm haritaları HC. rahat oynar. tek yemez.life leech çok yüksek.Denemeni tavsiye ederim.Maliyeti düşük.üzerindeki itemlerde kolaylıkla değişiklik yapılabilinir.sadece başlık değişmez o da çok ucuz.
    Bağlantı: https://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAABAQCAAHcBLEFLQW1BosJMwomDPcRLxQgFSAV7BX9Fr8ZtBo-G5cbrSDjIWAj9iSdJP0mlSoLLYMvzDB8Mk42PTqtPeI9_ECgRJ5HfkjuSxxNRk2SUEdRR1O7VUtYY13yXz9f2mHiYlpirGLsZU1sjGzYb1dvhHBSdO11_XfjeBl4rnk5eWh673sUfXV-4oRvhNmE74nTivCMNozPjX2NgY2_j8GdqqOKqW6playvsbO0xbVIuR29Nr54vqfAv8EEwYLBoMLsxFjEuMqQ0TbTftRC1fjWB9rB4izkUedU6UbrY-8O73r2SPaj_rr_HP_e
    https://www.youtube.com/watch?v=bQpZfR83_Cw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guclu433 -- 21 Mayıs 2016; 2:20:26 >




  • Build önerisi...%100 TÜRK Build
    Path Of Exile Gladiator cyclone max block bleed son revz.level 91 (Üsteki mesajın devamı)
    Haziranda başlayacak ligde ister hc ister sc tüm haritaları rahat oynayabilir.Oyuna yeni sürülecek claw ile daha yüksek dps. çıkacaktır.
    Build hiçbir yerden alıntı değildir.Yeni video aşağıda pc 2008 model olduğundan kalite düşük bu nedenle affınıza sığınırım...
    https://youtu.be/BmUKqJsvnvo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.