Şimdi Ara

Build Seçimi 120YE Hazırlık FORCE kralmı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim yaklaşık 8 adet 108+ çarım var.

    1 blade fire 110 ff çarım vardı ancak gıdı gıdı adam kesiyor elinde +10 olsa dahi bow varior kesmesi imkansız. ha kimse seni yatıramaz. solo kasılır blade sıkıntı olmaz. ancak tam bir karizmadır çar bununla birlikte ben pvp alanına çıkınca kimse pvp etmez benle kesemeyeceğini bilir çünki. ama bende çok zor keserim zevk alamam çoğu adam bırakır gider.

    2 wiz damage kralı pvp de işe yaramaz

    3 clerik varlock tam bi çin katili force çarlar hariç. eu strlere asla dayanamaz yani çok fazla iş görmez solo kasılmaz.

    4. rogue dager clerik. hem parti hem solo kasma kralıdır str clerik olarak partilerde aranan adamsındır. soloda eline aldınmı xbowu çanavarlar yanına yaklaşmaz extrem açtınmı tekde alırsın levelindeki yaratıkları. clerik olduğu için sıkıntı yaşamassın.

    pvp de ise 2 çarda zorlanırsın a varior b varlock c bow ama iyi bir set ve silahla kral olamasanda çok iyi işler çıkarırsın. ha üzerine sun set sun dager som xbow alıp fb yaptınmı itemlerini yapamayacağın şey yok. örnek benim dager 110 çarımla egy setli bladeye üzerinde kalkan varken 82k crit attım. yani zevkli bir çardır. ( 2. ana çarım setini sattığım için kullanamıyorum ancak müthiş zevk aldığım bir çardı 110 ff xbow dager clerik nova +7 set crit 22 nova +7 dager. önüme egy setler zor dayanıyordu. tabi hızlı oynanması gereken bir çar. şu anda duruyor seti yok ama 3m sp si var. 120 levele saklıyorum. )

    5. şu an yaptığım en son yapılanma blade çarımı forceye çevirdim bow yaptım. nova +5 pro set ve rare +0 bow silahla önümde durabilen nadir. tam bir çin katiliyim önümde blade dahil hiç bir çinli duramaz ne nukeri ne başkası. çünkü forcede varlockta olan 110 levelde açılan stun sikili var yüzde 80 oranla tutuyor. BURASI ÖNEMLİ BU yüzde 80 lik stun öldürücü neden örnek viz stun yedimi gitti. örnegin dager sizi yere yatırdımı desperado bascak canı azalcak işte yerden kalkar kalkmaz bu stunu attınızmı tek yer ölür gider. yani force çinlileri yok ettiği gibi eu strlerdede çok etkili. 110 da açılan stun ayrıca forcede yediğiniz zehirleri silebiliyorsunuz ayriyeten 5k mp veriyorki bu armor giydiğinizde çokişinize yarıyor.

    benim terçihim 2 çarım var 1. si dager herkesi keser force bow hariç 2. si force bow herkesi keser variorlarda zorlanır setine silahına kalır iş.

    rev 6 ya bakarsanız çinlilerin tüm skillerine yeni skil ekleniyor eularda bir deişme yok. çoğu buildi denedim en çok zevk aldığım build rogue clerik force bow 120 leveldde özellikle bowa gelen yüzde 50 lik crit ve tüm sikillerine up gelmesi yanına cold yerine force açıp hem uniq kesimlerinde hem fgw de hem arkadaşlarına res vermede hem pvp de çok işe yarayan bir build colddan vazgeçerseniz tabi defansınız düşecektir. ancak güzel bi setle veya armor tercihiyle bu açığı kapatabiliriz.

    coldla res veremeyiz. mağaralardaki yaratıkları kesmek çok zor ptlerde force veya varlock lazım hem çin hem force hemde resi olan bir bow bu özel ptlerde aranan adam oluyor.

    yani 120 dede yine özel uniqler geleceği için force bow bu pt lerde kendine rahat yer bulur ayrıca pvp dede çok etkili force çinler karşınızda duramaz dururum diyen 50k crit yer. zehirleri yiyince.

    benim 120 için terçihin force fire bow rogue clerik. tek başına ayakta durabilecek hem ptlerde iş görebilecek hem pvpde iş görebilecek biraz setine yatırım yapmakla karşılık görebileceğiniz 2 build.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 30 Haziran 2011; 11:29:51 >







  • FF Rogue\Warlock Yapılandırmasını Nasıl Buluyorsun ?.Hem Crossbow hem Dagger Kullanabilen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

    FF Rogue\Warlock Yapılandırmasını Nasıl Buluyorsun ?.Hem Crossbow hem Dagger Kullanabilen


    Ayrıca :)
  • Force 90 cap'ten beri kral zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fss01

    Force 90 cap'ten beri kral zaten


    force sadece ve sadece su an cin charlara karşı kraldır ama 120 ne olucagı bellı olmaz soylentılere göre holy spell %50 inicekmıs diyenler duymustuk ama euda zaten integrity oldugu surece force euya bi sey yapamaz ™
  • 120 de warrior un pasif skili olan crit 11 den 13 e yükseliyor. Silahdada crit %100 olunca 15 değer alıyor 15+13=28 bu değer dagger ın critindende daha yüksek oluyor (Her zaman %100 tutturamayız tabi ama en azından sağlam playerlar %80 yaparlar diye tahmin ediyorum) Pvp dede zaten crit bana göre en önemli faktör. Yani yine warrior krallığa devam:)
  • Açıkçası söyleriklerinde haklısın fakat kendi çarımla iligili pvpde sorun yaşamadım. Chine immortaly veya sun seti olanları es geçiyorum her türlü pvpmi ederim. Fakat bnm kesemediğim adamlar warrior ki bir kaç tanesi onlarda immortaly/sun set ve warlock roguelar. Kendi carımın buildine gelecek olursam Fire Heuksal Bicheon. Silahlar legend set nova +9 accler nova +5. 120 de holy %50 ye düşşe bile euların zehir geçiren skili var celerik olanlarda tabiki. bunu kullanacaklarını düşünüyorum. Bow konusuna gelecek olursak. Combo kullandığın zaman adamlar pvp yi bırakıyor ki bunların başında warriorlar gelmekte ama onların stun alma ve healing olayına laf edemiyoruz ne haddimize (!) fire wall açtığın zaman yine aynı sorunlar. benim tahminimce Warrior 120 de zor kesilir. Tabiki bu söylediklerim sadece kendi deneyimlerimden çıkarttıklarım. 120 için ne olacağı belirsiz.
  • Konu varken sorayim hazir, CH charlarla aram pek olmadi. Simdi Bow kasmak istiyorum(full str) mastery gap 300 (private serverda oynuyorum) nasil bir yapilandirma onerirsiniz ? Unique pesinde dolasan birisi degilim, kasmasi kolay olsun, PvP de capture the flagda basarili olsun bana yeter.
  • şimdi arkadaşlar unutmayalımki varior elbette kral tartışmasız hele iyi bir seti silahı olan varior gayet iyi tabi. zaten variorun tüm çarlara ezici üstünlüğü var. ama force bowda legend set ve +7 nova setle ölümcül yani varior dışında hangi çar derseniz ben xbow clerikm de var varlocum da variorumda hepsi 110 ff +7 nova set egy +5 silah hepsini denedim yani azçok. ama bir çinli olarak gerek res vermesi gerek çinçarlara karşı olan üstünlüğü gerek dier eu çarlara olan üstün yanları gerek eu pt lere girip uniq keserken varlock görevi görmesi açılarından bakarsanız force bow gerçekten güzel.

    arkadaş demiş crit 28 olcak. peki pecheona gelen yüzde 50 lik crit tüm sikillerde yeni skil eklenmesi çinlerinde gücünü azımsanmayacak derecede artıracak. ayrıca 7lil combo gelcek vs vs baya sikil eklencek çin çarlara.

    iyi bir silah ve +7 setle çin çarları rahatlıkla dier eu çarlar mama olur.

    örnek 1
    varlock dagerla pvp yapıyon 1.si sana stundan başka zehir geçiremez hadi geçirdi forcede olan tüm zehirleri silme skili varlokun zehir geçirip seni kesmesini engelleyeceği gibi bizzde olan varlocla aynı stun geçirme skiliyle varloclar dagerlar clerik olmadığı için mama olurlar. 1 stun 1 zehir 1 strong bowa bakar. ayrıca dager seni yatırıp vuruyor yattığında desperado açıyor şimdi desperado açık ken stun geçirdin karşıya tekde gider. ha geçiremedin o zaman yapacağın ittirme genelde pricle seni yatırcaktır bu sikilin atağını kestinmi ittirme veya stunla bitik karşı taraf desperado açıkken zaten çoktan ölmüş olur ittirmeyle .

    örnek 2

    dager clerik te ise heal yapıcak seni yatırcak kesicek dimi attığında desperado açıyor şimdi desperado açık ken stun geçirdin karşıya tekde gider. ha geçiremedin o zaman yapacağın ittirme genelde pricle seni yatırcaktır bu sikilin atağını kestinmi ittirme veya stunla bitik karşı taraf desperado açıkken zaten çoktan ölmüş olur.

    örnek 3 çin çarlar

    çin çarlar force bowun karşısında hiç bir şekilde duramaz egy set egy silah olsa dahi yediği zehirlerden aklı şaşar. forcenin zehirlerini pek bilmiyorsunuz. phy mag ratio atak raiting debufları varki karşidaki egy setli blade bile yatır çeker size yatmamak için. tabi stun yemesse. blade ne yapcak mesela size division geçircek kesicek demi ancak force yemez zehirleri silersin adama geçiririsin ne kadar zehir varsa sonra 1 stun atarsın stun bitine kadar dier atak sikillerini bitince strong bowu vurursun ondada stun var. yani o zehirlerle 2 zehirle yatmayacak çin çar göremiyorum.

    örnek 4 varior.
    basit seti sizinle aynıysa başa baş gider mücadele. eğer silahı iyiyse seti sağlamsa kim şanslıysa critler konusunda o alır.

    eğer seti sizden iyiyse ve iyi bir warrior playeri ise hiç uğraşmayın ve bulaşmayın.




  • Ya senin dediğin gibi bir car yok bizim serverda yani bow konusunda yada ben hiç karşılaşmadım. Force bowlar ile pvp bile yapma gereği duymuyorum açıkcası. phy ve mag defansım zaten var pro setten dolayı. kalkanıda alınca elime bu iyice artmakta. + bicheonun verdiği phy def. skilini söylemıyorum bile. ha çok mu zorda kaldım. yaptığım tek şey şu glavie elime alıp mag defasını basıyorum artından kalkanı ve bladei elime alıp phy defansını basıyorum. bunlar basılı iken istediği kadar zehir olsun üzerimde fark etmiyor. zaten glaviein pasifinin verdiği hp var str eksiğinde yoksa sorun yok force pvplerinde. kendi buildimden kesinlikle memnunum.
  • tale

    çift buildlerden bahsetmedim ben. sizin sw de sağlam bow yok yada bu işten anlayan yok. seninyapılanmada güzel benim eski buildim. ancak forceyi sadece pvp de kullanmıyoruz. savaşlar olsun res olsun uniq pt leri olsun.

    ki şu an full nova setli blade glavie sağlam setli arkadaşımla pvp ediyoruz. eğer o sürekli yatır atsa ben ölmem ben sürekli ittirme atsam o ölmez yani her halükarda yatmaz yeterki yatmak istemesin ama karşıyıda zor kesersin.

    force bowa sen zehir geçiremessin nasıl keseceksin peki. glavie ile vur dur zehir geçiremedikten sonra 57k can var bende. zorda kalınca stun var zaten o bitti strong bowdaki stun o bitti ittirme. ben bu 1 tane yüzde 80lik stunu strong bowdaki stunu kullanarak ve zehir atarak seni kesme şansım senim beni glavie ile zehir bulaştıramadığın sürece kesme şansından çok çok yüksekdir. heleki benim elimdeki criti yüksek bir bowmana karşı ancak yatırla yada baf basarak ayakta durursun..




  • Server Venice Nick MaY10eZ. Ama dediğim gibi pvpde hiç bir şekilde sıkıntım olmadı force bowlar ile. Zehirlerdende sadee important geldiği zaman pill kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.