Şimdi Ara

Bul parayı al karayı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu sorun nedir yaw bende oluyor bendeki sistem aynı adata-566-300+dfi ultra-d şuanda ramleri ht clock 260mhz speed clock 2340 mhz işlemci 1.4v ramler 2.7v 2.5 T-4-2-7 ançak bu şekilde mavi ekran görmedim bu ara bios 704-2bt sorun ramlardanmı kaynaklaniyor nedir tam olarak bilen varmı veya hangi ramlar kullanmak gerekiyor birazdaha o/c yapmak için ??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: komandant

    bu sorun nedir yaw bende oluyor bendeki sistem aynı adata-566-300+dfi ultra-d şuanda ramleri ht clock 260mhz speed clock 2340 mhz işlemci 1.4v ramler 2.7v 2.5 T-4-2-7 ançak bu şekilde mavi ekran görmedim bu ara bios 704-2bt sorun ramlardanmı kaynaklaniyor nedir tam olarak bilen varmı veya hangi ramlar kullanmak gerekiyor birazdaha o/c yapmak için ??


    -2 ler bh5 için olması lazım.702-1 en iyi bios TCCD ler için.
  • Gecen o/c yapayim dedim senin yasadigin sorunun aynisini yasadim herseyi default yapmama ragmen mavi ekran ve surekli xp nin kendi kendine restlemesi olayi geldi basima xp kurdum olmadi sorun devam etti ramleri degistir olmadi islemciyi soktum yeniden macunladim farketmedi en son biosu yeniden yazdim mutluyum o gun bugundur ne mavi ekran nede resetleme yasiyorum. Kesinlikle demiyorum ama tecrube tecrubedir dene ve gor sonucunuda yazarsan sevinirim.
  • ram kontrolcü derim ben. işlemci daha fazla soğutmayı denesene pol hocam. bak aynı değerlere daha soğukken çıkıyor mu.. bide dfi performanslı board ama alan hemen herkes hayatını biosta geçirmek zorunda kalıyor
  • A
  • Bende de buna benzer sorun var xp-m 2500+ le ama uzun süre çalıştıktan sonra mesela 3 gün açık kalıyor sonra durup durken çakılıyor bi reset 3 gün daha gidiyor. Sanırım ramlerden benimki.

    Sen çözdün mü pol abi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.