Şimdi Ara

Bulamadığım power kablosu (GTX 570 için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadşalar ekran kartımın power girişi fotoğraftaki gibi ama piyasdaki 6 pin power kablolarının hiçbiri olmuyor, dikkatli bakacak olursanız kare olan girişler tam ters tarafta, bu ekran kartına oturan power kablosunun adı ne diye geçiyor bulabileceğim bildiğiniz site var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Bulamadığım power kablosu (GTX 570 için)



  • Aynı karttan şu an elimde var bir tane sorunlu olarak. Standart 6 pin ve 8 pin kablolar oluyor. Bir anormallik yok görseldeki girişte hocam. Elimdeki ile aynı.
  • Standart 6+8 pin kablo hocam. Farklı bir durum yok uyum problemi olmaması lazım, kablo yeni ise ilk denemelerde biraz bastırmak gerekebilir oturması için.

    Bu arada hay canını yediğim DCII soğutması. Bunun üzerine gelen Strix 2 fanlı ve 3 fanlı bile beni bu kadar çekmiyor. Bu DCII soğutucu bir başka güzeldi ya
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, gece gece üşenmedim açtım kasayı baktım benim sorunlu olan kablo 6 pin olan değil 8 pin olanmış zaten kasayı açmamla emanet tutan pin kablolarının kopması bir oldu, kasa arada bir siyah ekrana düşüyordu bu kabloların çıkması sebebiyle, daha önce 8 pin aldığım kablolar yuvaya oturmamıştı hatta kablo aldığım bi arkadan pinlerin ucundaki plastiği kes aynı voltajı veriyor yeterki yuvaya otursun demesine rağmen sonuç alamamıştım uygun kablo bulamamıştım.

    Az önce 8 pin yuvasına powerdan gelen başka bir 6 pinlik kabloyu taktım ve ekran kartı çalıştı umarım bi zarar gelmez, en azından yeterli voltaj gelmediğinde hiç çalışmadığını biliyorum :) Yardımlarınız için teşekkürler.
  • PowerOn kullanıcısına yanıt
    Bir ihtimal işlemci(cpu) için olan 8 pin kabloyu ekran kartına(pcie) yuvasına takmaya çalışıyor olabilirsin.

    Bulamadığım power kablosu (GTX 570 için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 13 Nisan 2017; 10:30:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor Arhentir

    Bir ihtimal işlemci(cpu) için olan 8 pin kabloyu ekran kartına(pcie) yuvasına takmaya çalışıyor olabilirsin.

    Bulamadığım power kablosu (GTX 570 için)

    Aynen bana verilen kablo (powerda böyle çıkış yok molex e takılan kablo almıştım) buydu demek ki ekran akrtı yerine cpu kablosu vermişler, bende ekran kartımın modeli eski olduğundan farklı girişi var sanıyordum :) Bilgi için teşekkürler.




  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.