Şimdi Ara

Bulaşık makinası beko mu profilo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Profilo BM 2001 E ve beko D2001 baktım modeller bunlar arasından tercih yapmak istiyorum.bnekar evi için olucak o açıdan en uygun fiyatlı ürünler olarak bunları bulabildim.Uygun fiyatlı ve bilindik markalardan başka tavsiyelere de açığım. bir de en ucuz peşin olarak ya da taksitle nerelerden alabilirim.



  • PORFİLO'yu al çünkü hem enrji tasarrufu bakımından , özellik ve kalite bakımından profilo daha iyi. Bekonun enerji sınıfı bu modelde yıkama,durulama ve kurutmada B sınıfıydı Profilo ise hepsinde A sınıfı
  • profilo boschun yan firmasıdır.bu yüzden profiloyu tavsiye ederim.
  • Beko BBB sınıfı,kazanda kullanılan çelik çok ince(elle bastırılınca yamuluyor) ve üst sepeti kullanışlı değil(ortasında tümsek var).Ayrıca tuz-parlatıcı uyarı lambaları yok.İçindeki filtre çelik değil,zamanla pas yapan metallerden.

    Profilo AAA sınıfı,kullanılan malzeme Beko'ya göre çok daha sağlam.Tuz-parlatıcı-su kesik uyarı lambaları var.İçindeki filtre çelik.
    Eksi yönü ise çalışırken Beko'dan daha gürültülü olması.

    Ama Beko'ya göre çok daha sağlam ve yüksek performanslıdır.Kesinlikle Profilo.Dayımın yazlığına 435YTL nakite almıştık.Bayilerden pazarlıkla vs 450-500YTL civarına alabilirsiniz.
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. cevaplarınıza göre profilo almam gerektiğini anladım. bir de istanbuldayım nerde ucuza bulabilirim bilen varsa bir de ona cevap versin lütfen. bu büyük alışveriş mağzaları mı yoksa profilo bayiler mi daha uygun fiyatlı verir hatta spot satan yerlerde var galiba istanbulda tavsiye edebileceğiniz spotçu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.