Şimdi Ara

Bulaşık Makinası Tavsiyeleri???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Arkadaşlar öncelikle merhaba,
    Anneme bulaşık makinası almak istiyorum fakat fiyat performans ürünü arıyorum.
    Program sayısı 2-3 olabilir fiyat aralığımda 600-900 lira.Yardımlarınızı bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim.



  • Program sayısı arttıkca arıza durumuda artıyor dıye duydum ayrıca samsung bu pıyasada yenı degılmı?sorun cıkarırmı acaba?
  • bende program sayısı arttıkça kalite düşüyor diye duydum. zaten en fazla kaç farklı program kullanabilir ki bi insan 3 olmadı en fazla 4 yeterli bence günlük kullanım için. bizde bosch var 2 programlı ve gayet memnunuz yıkamama deterjanı eritmeme gibi bi sorun hiç olmadı şimdilik sadece cam bardaklarda çizik yapıyor ama sorun değil bence, ayrıca kalitesiz bardaktan da olabilir çünkü hepsini çizmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nenesyas



    Arkadaşlar öncelikle merhaba,
    Anneme bulaşık makinası almak istiyorum fakat fiyat performans ürünü arıyorum.
    Program sayısı 2-3 olabilir fiyat aralığımda 600-900 lira.Yardımlarınızı bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim.

    Beyaz Eşya bölümünü takip eden, candogan62 gibi bilgili kişilerin önerilerini önemseyen ve geçen gün bu tavsiyelere uyup Profilo BM5220EG alan biri olarak, bütçenize göre en efektif seçimin BM5220EG olduğunu düşünüyorum. Bu model için forumda arama yapıp ilgili başlıklara bakarak daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz (bir örnek olarak alttaki başlık ve oradaki candogan62'nin mesajını göstereyim). Forumdan edindiğim ve kendi fikirlerimle harmanladığım yorumum da, bu model gibi Aqua Sensor ve dolayısıyla Auto Program özelliği olan makineler, hem teknolojik olarak giriş seviyesinde kalmıyor, hem de bu özellik sayesinde doğru yıkama yaparak gereksiz miktarda su/elektrik harcanmasını önlemiş oluyor. Yine bu forumdaki yorumlarla, Bosch ve Siemens'in bulaşık ve çamaşır makinelerinde önde gelen bir firma olması, Profilo'nun da bu markaların kalitesiyle üretilerek (ki candogan62 eksperimiz, yorumlarında muadil modeller arasında Bosch-Siemens ve Profilo arasında teknik yönden hiçbir fark bulunmadığını defalarca belirtmiştir) sadece marka farkından dolayı ekonomik durması sebebiyle en iyi seçimlerin başında gelmektedir. Fiyat/kalite oranı yüksek bazı markaların servis yaygınlığı olmaması ve bozulma durumunda parça temini için beklenmesinin gerekebilmesi dezavantajına karşılık, yaygın servis ağı olması da Profilo'nun başka ve önemli bir artısıdır.

    http://forum.donanimhaber.com/m_63694898/tm.htm#msglink_63941159

    quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Otomatik programı dolayısıyla kesinlikle BM5220EG derim. Bu seride ekonomik programın süresi çok uzun (195 dakika) o yüzden ortalama sürede (90-160 dak. arası) tasarruf ederek iyi bir yıkama performansı elde etmek istiyorsanız Aqua Sensor'lü ve otomatik programlı modelleri seçmek daha mantıklı. Hem kalan süre takibi yapma, sepet kullanışlılığı, yoğun, eko ve otomatik programı %50'ye kadar hızlandıran JetPlus tuşu olması ve genel sağlamlık yönünden çok güzel bir cihaz.

    Not: Makineyi geçen gün aldığımız ve mutfak giderindeki bir tıkanıklık yüzünden henüz kullanamadığımız için kullanım deneyimimi yazamıyorum; ama bu yazdıklarıma istinaden kötü bir deneyimim olacağını da hiç sanmıyorum.

    Reklam olmayan bir öneri: en uygun fiyata Güzel Evim'den bularak aldım. İlgili davrandılar; sorunsuzca ve bir günde yolladılar; montaj için servisi de kendileri yönlendirdiler (hatta arayıp makinenin ne zaman geleceğini ve teslim almadan önce iyice inceleyip bir darbe görülürse teslim alınmaması uyarısını bile yaptılar; ki bence önemli ve bekleyip de bulamadığımız hassasiyette bir ilgilenme oldu benim için)

    http://www.guzelevim.com.tr/Profilo-BM5220EG-5-Programli-Bulasik-Makinesi_3163.html#2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 11 Ağustos 2012; 13:26:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.