Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi - SMS53M02EU/SMS53M32EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bende miladını dolduran bulaşık makinesinin yerine yeni bir tane almaya karar verdim.

    Uzun bir süre forumları okudum ve bir markanın iki modeli üzerinde yoğunlaştım.

    1. Bosch SMS 53M02 EU
    2. Bosch SMS 53M32 EU

    Gönlüm SMS 53M32’den yana olmasına rağmen maalesef bulunduğum şehirde (Kocaeli) satan bir mağaza bulamadım. Sadece bir mağaza getirtebileceğini söyledi, ama malum şu gün getirtiriz dediklerinde “Abi Salı gelecek. Abi Perşembe elimizde olacak. Cuma kesin geliyor Abi.” Şeklinde bir türlü gelmek bilmeyen bir takvime sokuyorlar insanı, bu yüzden bu olaya girişmek istemiyorum.

    Diğer yandan SMS 53M02 EU modelini almak istediğimde, mağaza veya büyük merkezlerin sunduğu fiyatlar buradakilerin yanına bile yaklaşmıyor. Darty’e gittim, ellerinde sadece teşhir ürünü kalmıştı, şöyle bir sağına soluna baktım, temiz ve kullanılabilir duruyordu, pek kurcalanmamıştı. Ama teşhir ürünü olduğunu belirtip, indirim istediğimde çok komik bir indirim sundular, söylemeyeyim gülersiniz. Hatta söyleyeyim gülün 50TL…

    Kısaca Kocaeli’nden ümidimi neredeyse kesmiş durumdayım. Ama sizlerin bildiği güzel bir mağaza varsa ve beni yönlendirirseniz çok memnun kalırım.

    Hatta internet üzerinden bile almayı düşünmeye başladım, gerçekten cazip fiyatlar var. Ama hangi siteler güvenilirdir, hangileri değildir? Daha önce alışveriş yaptığınız siteleri yazmanız mümkün mü acaba?

    Şimdiden çok teşekkür ediyorum.







  • yazın 53m02 yi arkadaşa ğeşin 950 ye almıştık

    ama geçen ay 53m32 yi 1200 den aşağı peşine satan yer bulamadım bi türlü

    nettehttp://www.hepsiburada.com/bosch-sms53m02eu-silence-plus-5-programli-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22156&productid=mtboschsms53m02eu

    1187 lira ve güvenilir bi yerdir ama 53m32yi almak daha mantıklı olabilir sonuçta yeni modeli
  • şu ara bosch/siemens'de yeni çamaşır ve bulaşık makinası modelleri çıktı, o nedenler her bayide yeni cihazlar olmayabilir, biraz daha bekleyin 10-15 güne kadar yeni modeller bayilere ulaşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gökoş

    hepsi burada,gittigidiyor ve sahibinden ayrıca doğu bank olabilir


    Bende hepsiburada sitesinden almayı planlıyordum, fakat “SMS 53M32 EU” modeli satışta yoktu, bu sebeple etraftaki bayilerden temin etmeye çalışıyordum. Öneriniz için teşekkür ederim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: JackDaniels

    yazın 53m02 yi arkadaşa ğeşin 950 ye almıştık

    ama geçen ay 53m32 yi 1200 den aşağı peşine satan yer bulamadım bi türlü

    nettehttp://www.hepsiburada.com/bosch-sms53m02eu-silence-plus-5-programli-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22156&productid=mtboschsms53m02eu

    1187 lira ve güvenilir bi yerdir ama 53m32yi almak daha mantıklı olabilir sonuçta yeni modeli


    Bende sizin önerinizi dinleyerek 53m32 almaya karar verdim ve bugün aldım. Dediğiniz gibi neredeyse aynı fiyata yeni modelini almak varken, eski modelini almak saçma olurdu. Ben 10 taksit 1280TL’ye aldım, iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Collezione

    şu ara bosch/siemens'de yeni çamaşır ve bulaşık makinası modelleri çıktı, o nedenler her bayide yeni cihazlar olmayabilir, biraz daha bekleyin 10-15 güne kadar yeni modeller bayilere ulaşır.


    Dediğiniz gibi bayilerin hiçbirinde yok, hepsinde 02 modeli vardı. Bir tanesiyle konuşmuştum ve getirtebileceklerini söylemişlerdi. Bugün aradım ve Perşembe getireceklerini söylediler.

    Normalde ürünü almadan parayı ödememeyi planlıyordum, fakat makine acil lazım olduğundan riske girdim, umarım başıma bir işler gelmez. Evde misafirlerimiz pek bitmiyor ve makinemiz bozuk, o kadar kişinin bulaşığını elle yıkamak nasıl bir eziyettir tahmin edersiniz, almam yönünde yoğun baskı vardı.

    Kısaca “SMS 53M32 EU” modelini 1280TL, 10 taksit olarak aldım. Umarım birileri çıkar ve iyi fiyata almışsın der, şu içimdeki pahalı aldım duygusu beni öldürüyor.




  • Merhabalar

    Yeni bir Bosch SMS53M32EU bulaşık makinesine sahibim.Bir sorum olacak burdaki ardakşalara.
    Bulaşık sonrası tabandaki süzgeçi yıkamak için çıkarrtığımıda pis su pompası yuvasında bir miktar suyun kalmış olduğunu görüyorum..

    Bu normalmidir?Bu suyun biraz bulanık olduğunu gördüm.Acaba durulama sırasında bulkaşıklarda kalıntı kalabilir mi bu yüzden?

    Selamlar..
  • hangi bayiden aldın ben de fırın almayı düşünüyorum da
  • @Mr. Au

    Yetkili bayi olarak söylüyorum için rahatlasın die iyi fiyata iyi bir makina almışssın, hayırlı olsun
  • bende sms 53m32 almakta kararlı bir şekilde bayiye gittim ancak bana o ürünü tavsiye etmedi. nedeni bulaşıklar hep ıslak ve lekeli kalıyormuş. Tabi öyle olunca gerisin geriye mağazadan çıktım. Burada bir iki yorum yapılmış ancak açıklığa kavuşmamış sanırım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa yanlış bir tercih yapmamış oluruz. (1180 peşin fiyat, 1200 (2+6 bonus) 8 taksit)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duvarakarsi -- 26 Eylül 2010; 16:24:10 >
  • ewet bazen bu tür durumla karsılasılıyor, 2 çözümü var. Biri ısı ayarını yüksekte kullanmak, diğeri doru parlatıcı ayarını bulmak ve parlatıcı kullanmak.
  • forumda bir arkadaş bütün programlarda olduğunu yazmış...şimdi başka bir marka düşünmeye başladım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duvarakarsi -- 26 Eylül 2010; 18:54:24 >
  • hayırlısı olsun... ;)
  • hala aynı sorun varmı şimdi

    acilen bulaşık makinesi almam lazım dayımlara ve bu makine aklımdaydı

    kötü oldu bu durum

    şimdi alamayacağız gibi
  • arçelik 6242h model,n, s,pariş ettim

    880tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duvarakarsi

    bende sms 53m32 almakta kararlı bir şekilde bayiye gittim ancak bana o ürünü tavsiye etmedi. nedeni bulaşıklar hep ıslak ve lekeli kalıyormuş. Tabi öyle olunca gerisin geriye mağazadan çıktım. Burada bir iki yorum yapılmış ancak açıklığa kavuşmamış sanırım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa yanlış bir tercih yapmamış oluruz. (1180 peşin fiyat, 1200 (2+6 bonus) 8 taksit)

    aynen dediğin gibi ıslak ve lekeli paso 2 sene oldu alalı aleti hala öyle servis diyor yanlış diziyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.