Şimdi Ara

Bulk mı cut mı yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben şu an %19 yağ oranındayım göğüslerim yanlar ve karın bölgemde gerçekten bayağı kötü gözüken yağlanmam var ama aynı zamanda kilomda az kas oranım zaten fazla değil temiz bulk yapmayı 1.5 ay kadar denedim daha beter yağlandım aynada daha da kötü gözüküyordu sizce estetik bir vücut için doğal olarak nasıl devam etmeliyim açıklayarak beni aydınlatır mısınız gerekirse her gün bile spor yaparım beslenmem nasıl olmalı yardımlarınızı bekliyorum




  • Öncelikle yağ organınızı düşürmeniz daha sağlıklı olur.
    Eğer ki yağlı ama zayıf ve kas kitleniz düşük bir durumdaysa, "skinny fat" diye tabir edilen durumu yaşıyorsunuz. Bunu araştırabilirsiniz detayli bilgi için.

    İhtiyacınız olan şey temiz bir diyet. İhtiyacınız olan kalori miktarı neyse o kadar kalorilik bir diyet ve ağırlık idmanlari ile zamanla çözülecektir. Kiloya takılmayın bu süreçte, aynadaki görüntüye odaklanın.

    Yağ oranının yükselmesi hormonların optimum düzeyde çalışmasını da engelliyor. Bu da kas kazanimi için dezavantaj.

    Haftalık 4-5 günlük ağırlık idmanlari yeterlidir.
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

    Hocam şuan 66 kilodayım 1gün full body arkasına off verip 3.gün kardiyo yapıyorum kardiyo ve off günler karbonhidratı sıfırlıyorum full body günleride bulk yapıyorum karbı fullüyorum ne düşünüyorsunuz bu planım hakkında

  • erykara E kullanıcısına yanıt

    Kilonuzu koruyacak kalori miktarını güne dengeli dağıtmayı tercih ederdim ben. Sifir karb çok mantıklı değil şuan kas kazanimina odaklanmak gerekiyor. İleri seviye sporcular yarış dönemlerinde sert diyetlerde sıfır karb aldıkları oluyor ama ilaç kullandıkları için bir şekilde kas kaybını minimuma indirip antrenman şiddetini koruyabiliyorlar.


    Yine de sıfır karb tercih edilecekse antrenman günleri yüksek kalori almak antrenman performansı için mantikli olabilir. Antrenmanda maksimum verimi almak için maksimum performansımızı kullanmamiz gerekiyor.


    Eğer full body yapıyorsanız 3 gün ağırlık idmanı yapmanızı tavsiye ederim. Araya 1 er gün off verip 3 gün ağırlık idmanı yapmak en iyisi olur. Kardiyoyu ya idman sonrası ya da off günlerinde yapabilirsiniz.


    Kas kazanimina odaklanmak sizin için en doğrusu olur. Zaten bu süreçte yağ yakimi olacak. Vücut şekillenmeye devam edecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.