Şimdi Ara

Bulut bilisimi tuzaktir/zararlidir. Savina Dusunce Alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Kucuk capta bir arastirma yapiyorum. Bi nevi anket de diyebiliriz Baslikta belirtilen iddaya yonelik dusunce ve paylasimlarinizi almak istiyorum. Kullanici olarak ne dusunuyorsunuz? Yardim ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesinlikle katılmıyorum. Bulut bilişim bilinçli kullanıldığı takdirde hayatı kolaylaştırır, verilerinize dünyanın her yerinde ulaşım imkanı sağlar, verilerin zarar görmesi gibi bir durumla karşılaşmazsınız (uyduruk bulut servisleri hariç) bütün akıllı cihazlar ile verilerinize ulaşma gibi bir artısı vardır. Tabi bazı bilinçsiz kullanıcılar müstehcen fotograflarını veya gizli belgelerini yüklüyor ve gereken güvenlik tedbirlerini almıyor mesela çift adımlı doğrulama ile giriş yapılması gibi. Şahsen çok çok özel verilerin buluta yüklenmesi taraftarı değilim diğer türlüde zaten kim ne yapsın sıradan verileri çalıp? Ek olarak ülkemizde upload-yükleme hızları rezil durumda buda bulut bilişimin gelişmesini baltalıyor. Bir dosya yüklemek resmen işkence..
  • ben bu sava katılırım lakin parayı, tehditi yada şantajı gören bu bilgileri illaki resmi yada resmi olmayan kurumlarla paylaşıyor. güvenilir diye bir şey yok. petabyteların işlenebildiği günümüzde bilgi açıdan çok değerli. işlemciler ham bilgiye ulaşabilmek için ellerinden geleni yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.