Şimdi Ara

Bundan sonra çukurlar Land Rover’dan sorulacak .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Land Rover seyir halindeyken yolda karşınıza çıkabilecek çukurları algılamak, ön görmek ve çukurlarla ilgili bilgiyi paylaşmak üzere yaptıkları çalışmanın detaylarını geçtiğimiz günlerde duyurdu.

    Bu teknoloji, aracın çukurların, kırık giderlerin ve rögar kapaklarının konumu ve durumu hakkında bilgileri toplamasını sağlıyor. Ayrıca tekerlek patlamaları ve araç hasarı olasılığını azaltmak amacıyla darbeyi azaltıp sürüşü daha kusursuz hale getirmek için araçların uyarılar gönderip almasını ve böylece sürücünün yavaşlamasını ya da aracın kendi süspansiyon ayarlarını yapmasını sağlıyor.

    Yol yüzeyinin profilini çıkarabilen ve çukur, yüksek rögar ve kırık gider kapaklarını tanımlayabilen gelişmiş sensörlere sahip MagneRide ile donatılmış Range Rover Evoque ve Discovery Sport araçlar, kendi hareketini ve süspansiyon yüksekliğinin değişikliklerini izleyerek süspansiyon özelliklerini ayarlayabilecek ve böylece bozuk veya hasar görmüş yol yüzeylerinde yolculara daha konforlu bir sürüş sağlayabilecek.

    Link :http://www.oto-fan.net/bundan-sonra-cukurlar-land-roverdan-sorulacak/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.