Şimdi Ara

Bundan sonra MP3 indirene hapis!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
3
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suck my balls Mr.Garrison.
  • artik dhye giren bile tutuklanicak dhye ozel hapishane yapilacak
  • o zaman ben müettbet yerim ölürüm içerde ki herhalde bu babadan oğulada geçer bylece 7 sülalem yatar içerde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .Zlatan.

    Düşünsenize hepimizi içeri alıyolar sen neden girdin?Tecavüz.Sen?Anamı kestim.Sen?Mp3 indirdim


    Süper yorum :)))))))))))))
  • Korsan albüm, film alan vs. resmen kul hakkı yiyorlar

    Hapis cezası olmasada bir ceza getirilmeliydi
  • Amaç belli internetide bitirmek. Ulan çin ile yarışıyoruz yasaklarda her şeye yasak sansür. Ampülün ışığı daha bizi çok ısıtıcak ama onlara inat indireceğim kardeşim, ben onlara oy vermediğime göre bir yerlerinden çıkardıkları yasalarda ancak Ampüle oy verenler için geçerli. Ampilciler Kömürden ve gıda yardımlarıyla arttırdıkları paraları legal dvdlere yatırsınlar. Hükümet bana bir şey vermiyor bendende bir şey istemesin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: duff

    Korsan albüm, film alan vs. resmen kul hakkı yiyorlar

    Hapis cezası olmasada bir ceza getirilmeliydi



    Başımızdakiler Her yurt dışı gezisine eşlerini çoluğunu çocuğunu uçaklar doldurup gezdirenler kul hakkı yemiyorlarmı?. Peki onların cezası ne olucak. Ama dur hemen söyliyeyim onlara hep teyet geçer. Olan gariban vatandaşa olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shadow006


    quote:

    Orjinalden alıntı: duff

    Korsan albüm, film alan vs. resmen kul hakkı yiyorlar

    Hapis cezası olmasada bir ceza getirilmeliydi



    Başımızdakiler Her yurt dışı gezisine eşlerini çoluğunu çocuğunu uçaklar doldurup gezdirenler kul hakkı yemiyorlarmı?. Peki onların cezası ne olucak. Ama dur hemen söyliyeyim onlara hep teyet geçer. Olan gariban vatandaşa olur.


    Aaaa olur mu onalra herşey helal Tonlarca vergi veriyoruz aldığımız hizmete bak. Yukarda da yazdım. Devlet dolum yapan firmalara artık nedenio onlara unuttum kaset yapan adamlar. Onlardna yüksek vergiler almasın onlarda parayı çıakrtmak için cd ye yansıtmasın bu paraları CD olsun 5 lira almazsam en adi şerefsizim ya

    Film konusunda bişey diyemem ama. Bir DVD almak istesen 20 25 milyon. Zaten sinemaya gidemiyo millet bide divx indirmesin orjinalde kimse gidip alamaz zengin paralı insanlardan başka. Ot gibi yaşar gideriz anasını satim




  • bunu yapsınlar bende adam değilim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: duff

    Korsan albüm, film alan vs. resmen kul hakkı yiyorlar

    Hapis cezası olmasada bir ceza getirilmeliydi


    Kimin hakkı yeniyor, sanatçılar(!) zaten bir kaç konserle nasıl paralar kazanıyorlar, albüm satışlarıyla falan nasıl zengin oluyorlar, film konusu da aynı şekilde, gişede iyi paralar dönüyor, sanki aç kalıyorlar...


    Ceza falan gelemez, saçmalıyorlar yine...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: duff

    Korsan albüm, film alan vs. resmen kul hakkı yiyorlar

    Hapis cezası olmasada bir ceza getirilmeliydi

    Yardım adı altında "konser" veren ama cebinden para çıkmayan sanatçı,teröristlerle olan çatışmada şehitlerimizin anısına saygı göstermeden devam eden eğlence programlarını yapanları,tatilleri ve harcamaları milyarlar olan yok bilmem kaç bin dolarlık mücevher takarken ,verdikleri vergi kuş kadar olunca kul hakkı olmuyor da mp3 mü kul hakkı oluyor...

    Bize gelince kul hakkı,onlara gelince dünyanın adaletsiz olarak vermiş olduğu "joker hakkı" ... Oldu...




  • Daha durun. Bunların canları sıkıldıkça, bizim canımızı sıkıcaklar. Başımızda ''yahu nasıl bir yasa çıkarsamda hem para kazanıp, hemde vatandaşı süründürsem'' diye deli gibi kafa yorup, gecesini gündüzünü düşünerek geçiren milletvekillerimiz var. Allah onların sırtını yere getirmesin.
  • o zaman tüm türkiye hapise
  • Yavaş atsınlar..
  • sözde sigara yasağı için de benzer çeyler söylediler. ilk birkaç hafta insanları uyardılar falan, sonrasında eskisi gibi devam....

    bu ülkede uygulanamaz böyle şeyler. hiçbir yaptırım yok, bunları uygulayacak kuvvet yok.
  • Durun panik yapmayın. Çünkü internetten indirdiğiniz albümler ve filmler ananızın ak sütü gibi helaldir. 1MB/256kb adsl'e ödediğiniz 49YTL içerisinde, bu albüm ve filmlerin de ücreti kesilmektedir. O yüzden dünya fiyatlarının 30 kat üzerinde adsl faturası ödüyoruz. Siz ne sandıydınız? İndirmeye devam.
  • siz internet bağlantınızı aldığınız zaman telekom reklamlarında ve ilanlarında ne diyordu hatırlayın bu hızla şu kadar mp3 bu kadar film indirebilirsiniz diyordu yani kendileri korsanı teşvik ediyorlardı hatta bu saydıklarım vdsl ve 3g teknolojisi için bile söylendi yazıldı peki şimdi ne oldu da yasak..
  • atarlar hapise
  • r apid ' den rarlı mp 3 indirdim kim ne bilecek benim ne indirdiğimi tamamen saçmalık
  • Bu işe yasak getirene kadar bence donanım firmaları,yazılım firmaları ile film yapımcıları,sanatçılar ve albüm yapım şirketleri anlaşsalar diyorum bir noktada.

    Neden derseniz MP3 ve divx yasal olmayan bir format müzik şirketleri ve Film şirketlerine göre ancak donanım ve yazılım firmaları hiçbir engel olmadan divx yazılımları,mp3 yazılımları yazmakta donanım firmalarıda divx ve mp3 çalan ciyazlar yapmakta ortada büyük çelişki var. Bana göre çelişki değil.

    Bana göre film şirketleri ve müzik firmaları bir şekilde mp3 ve divx destekliyor ama göz boyamak amacı ile karşı çıkıyoruz ayaklarına yatıyolar.

    Çünkü onlar buna göz yummasalar ve yasal yollara başvursalar donanım firmaları asla divx ve mp3 formatı destekliyen ürün yapıp satmazlar.

    Bir kaç kişi çıkıp şimdi şunu diyecektir eminim ne alakası var.

    Bende bir kaç sorula yanıt verecem onlara


    1. Dünyanın herhangi bir ülkesinde VCD veya DVD gibi orjinel lisasnlı Divx satan ülke varmı
    2. MP 3 varmı diye sormıyacam 3-4 site ücretli satmakta. Yada bir ürün aldığınıza belli sayıda ve belli şarkıları yasal olarak indirme olayıda var biliyorum fakat dünya nüfusunun %95 mp3 yasal olamyan şekillerde kullanmakta.

    Sonuçta yasal olmayan iki formatın (yarı yasal dileyim tanıtımamaçlı mp3 var, birde nette yayınlanaan tanıtım vfilmleri ve kimi reklam divx formatında.)
    Kullanıyor herkez. Yasal olarak Divx film ve MP3 şeklinde albüm yok

    Böle bir durum olmasına ragmen donanım firmaları çekinmeden mp3 çalıştıran ve dixv oynatan ciyaz üretiyolarsa bir şekilde buna göz yumulduğu için ve belli edilmeden bu formatlar desteklendiği içindir.

    Kalkıpta reklam amaçlı mp3 yada reklam amaçlı divx çalştırsın diye o makinalara o formatlar konuyor diyen olursada hem gülerim hemde o kişiye sen bu şölediğine inanıyormusun diyede sorarım.

    Artık gözlerimizi açalım birileri bizle oyun oynuyor. Sen Mp3 formatna ve divx formatına yasak diyeceksin ama onları destekliyen ürünlerin üretimine ses çıkarmayacaksın.

    Şuna benzetiyorum ben bu olayı

    Kalemle yazı yazılmasını yasaklıyacaksın vede defter kullanımını yasak edeceksin ama kalem üreten bir firmaya neden kalem üretip satıyorsun diye hesap sormayacaksın.

    Ben idda ediyorum bu gün mp3 dinleme olayı azalsın sanatçıların hayran kitleside azalır ve bu kazançlarınada yansır. Sanatçılar esas parağı albüm satışlarından değil konserlerden kazanmaktalar. Bu gün 1 milyon albüm sattığında bir sanatçı 2 milyon dolar kazanıyorsa. Aynı sayıda insana konser verdiğinde 1 yıl içersinde 10 katı para kazanıyor konsere gidenlerin en azından yarısı mp3 olarak yada korsan cd olarak o sanatçının albümüne sahiptir. onlar olmasa o insanlar o sanatçının büyük olasılıkla yeni şarkılarını bilmeyecek ve belki o sanatçıyı bile tanımayacak ve o konsere gitmeyecek o sanatçınında konserden kazandığı para azalıcak.

    Aslında mp3 albümler bile o sanatçılar için bile reklam oluyor aslında.

    Kısaca sırf göz boyamak için bu yapılanlar. O an için o sanatçı para kazanmasa bile ilersi için reklam oluyor bunu bilen akıllı sanatçılar yada firmalarda korsan olarak albümlerinin milyonlarca kişi tarafından indirilip idnlendiğini duyunca zevkten dört köşe oluyorlardır emin olun şimdi ben konser vermeye gitsem toplarım milleti gelir paralar diyorlardır.

    Ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz.

    Daha piyasaya çıkmadan nete düşen onca film, şarkı ve oyun biliyoruz biz. Nasıl oluyorda piyasaya çıkmadan düşüyolar bir sorlamak lazım derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Ocak 2009; 21:01:38 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.