Şimdi Ara

BundesLiga 2025'e kadar Digitürk'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://beinsports.com.tr/haber/bundesliganin-yeni-adresi-bein-sports


    Bayern Münih, Borussia Dortmund, Leipzig, M'Gladbach, Wolfsburg, Bayer Leverkusen... Robert Lewandowski, Thomas Müller, Erling Haaland, Marco Reus...


    Türkiye'nin ve Avrupa'nın birbirinden çekişmeli liglerini sporseverlerle buluşturan beIN SPORTS, gösterişli yayın repertuarına yeni üyeler ekledi.


    Avrupa'nın en gözde liglerinden Bundesliga, gelecek sezon itibarıyla sporun tüm renklerini izleyicileriyle buluşturan beIN SPORTS'ta olacak.


    Alman devlerinin heyecan dolu karşılaşmaları ve yıldız isimler, beIN SPORTS aracılığıyla futbolseverlere ulaşacak. Geçtiğimiz sezon Avrupa'nın maç başına en fazla gol atılan ligi olan Bundesliga'daki gol düelloları, 2025 yılına kadar beIN SPORTS ekranlarında olacak.


    18 kulübün 34 haftalık maratonunda yıldızı parlayan genç gurbetçi futbolcular da hünerlerini beIN SPORTS ekranlarında sergileyecek.


    Almanya Bundesliga'nın yanı sıra, Bundesliga 2 heyecanı da yine beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Köklü alman kulüplerinin Bundesliga'ya yükselmek için verdiği kıyasıya mücadele, bu ekranlar aracılığıyla izleyiciyle buluşacak.








  • S sportun 13-17 liraya verdiği ligi Digitürk 60+ liradan satarsa hiç şaşırmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim takar Bundesliga'yı.



    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.