Şimdi Ara

BURÇLARIN kötü Yönleri-Hortumlanan Halk Marşı-Bilgisayar Nasıl Bozulur? - yıl2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burçların Kötü Yönleri

    Sürekli burçalarin iyi yönleri dile getirilir. Oysa her burcun kendine göre kötülükleri de var. Yazımızda özellikle ilişkileriniz için önemli ip uçları bulabilirsiniz...

    KOÇ
    - Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... allah düşmanların başına vermesin...

    BOĞA
    - Sen ayrı bi panel konususun... kafayı iş yapmakla bozmuş sanki dünyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı... komünistsin sen yaa!!!

    İKİZLER
    - Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun, ama insanlar seni bunun için diil bisexuel olduğun için seviyolar.. kendinden çok şey verip karşısdakinden az şey bekliyorsun yani salaksın... ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

    YENGEÇ
    - Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz... Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor! Haberin olsun!

    ASLAN
    - Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyor haberin yok... Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmis zavalli aslan parçası, sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....

    BAŞAK
    - Sen pek aklıbaşında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek sevmezsin di mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen, zaten sevişirken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

    TERAZİ
    - Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider

    AKREP
    - Sen hele sen! Berbatların içinde en berbat olan! İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

    YAY
    - Sen herşeyin iyi tarafını gören şenşakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa yeteneksizliğini ve şanssızlığını başka türlü örtemezsin değil mi? Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...

    OĞLAK
    - Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

    KOVA
    - Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun, ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun çünkü kafasızsın. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi...

    BALIK
    - Senin maşallah hayalgücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle başbaşa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte...

    _____________________________________

    Hortumlanan Halk Marşı

    Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak
    Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak.
    O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak,
    Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak.

    Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal
    Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al
    Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal
    Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal

    Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım
    Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım
    Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım
    Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım.

    ---------------------------------------------------------------
    Bilgisayar Nasıl Bozulur??????????????*

    Bilgisayarınızı, direkt güneş ışığı alabilecek bir yerde kullanın. Yakınlarda kalorifer veya benzeri bir ısıtma cihazı da bulunursa iyi olur. Ortamın nemli olması, olaya ayrı bir anlam katacaktır. :))

    Bilgisayarınız kilitlendiği zaman, ''reset'' tuşuyla filan uğraşmayın. Power tuşuyla kapatın ve birkaç saniye bile geçmeden hemen açın. :)

    Elektrikler kesildiğinde, bilgisayarınızı kapatmayın. Elektrik geldiğinde yaşanacak ani voltaj değişiminin, monitörünüzde oluşturacağı görüntü ile sabit diskinizden gelecek garip seslerin senfonik uyumu size ilginç bile gelebilir. :))

    Bilgisayar masanızı sabitlemeyin. Böylece her tuşa bastığınızda sallanan bilgisayar, size ''interaktif'' bir his verecektir. :)))

    Bilgisayarınızın kasasını, havalandırma delikleri kapanacak şekilde bir duvara yaslayın. Böylece işlemcinizin soğuması için gereken hava dolaşımını ve ısı kaybını önleyebilir, bilgisayarınızla ''sıcak'' ilişkiler kurabilirsiniz. :))))))

    Bilgisayar monitörünüzde sabit bir görüntüyü saatlerce tutun. Böylece, monitörünüzün fosfor tabakasında oluşacak zedelenme sonucu, monitorünüz kapalı iken bile o görüntünün siluetini görebilirsiniz. :)))

    Bilgisayarınızın fişini topraksız bir prize takın. Aynı prizden diğer elektronik cihazların da güç sağlaması, bilgisayarınıza giden akımda hoş değişiklikler yapacaktır. :))

    Küçük kardesinizin veya çocuğunuzun bilgisayarınızın disket sürücüsüne bozuk para ve benzeri şeyleri sokmasına aldırmayın. Bilgisayarınızın içinde birikecek bozuk paralar, ona tasarruf alışkanlığı, bilgisayar tamircinize de para kazandıracaktır. :)))

    Eğer modem kartı, ses kartı ve benzeri kartları çok sık takip çıkartıyorsanız, her seferinde bilgisayarınızın kasasındaki o vidaları açmak büyük dert haline gelebilir. :)) Hele bir de yildiz tornavidaniz yoksa, bu iş bir eziyet halini alabilir. Bu kadar uğrasacağınıza, birakın bilgisayarınızın kasası sürekli açık kalsın. Annenize de söyleyin, sehpanın tozunu alırken bilgisayarınızın devrelerine de bir el atsın. :))))))

    Tüm bunlari yaptığınız halde, bilgisayarınız hala çalışmakta ısrar ediyorsa, en etkili ve son çare olarak kaldiırıp pencereden atabilirsiniz. :)

    __________________________

    Yıl 2023

    Yil 2023,madeni 1 milyar liraliklar tedavule girdi.

    Yil 2023,emeklilik yasi erkekler icin 84, kadinlar icin 82'ye cikarildi;
    ama maaslar hala odenemiyor.

    Yil 2023,dunyanin en buyuk colu Turkiye oldu. Ne kadar kina yaksak azdir.

    Yil2023,Suleyman Demirel hala basta! Eski cumbaba, politik kariyerini basari ile surduruyor.

    Yil2023,trafik kazalarinda olen ve yaralanan yurttaslarimizin sayisi
    Norvec'in nufusunu 7'ye katladi.

    Yil2023,Turk bilim adamlari Van Golu canavari ile enflasyon canavarini ciftlestirmeyi basardilar. Ortaya ne cikacagi merakla bekleniyor.

    Yil2023,yasasin, Eurovizyon Sarki Yarismasi'nda 2. olduk.

    Yil2023,GAP'in hizmete girmesi icin sadece 556 baraj ve 75 tunel insaati kaldi.

    Yil2023,Heyyytt be!!! Turk televizyonculugu bir ilke daha imza atti.
    Bizimkiler zaman ve kara delikler hakkinda kitaplari bulunan felcli
    bilim adami Stephen Hawking'e nihayet, Maraba Televole dedirtmeyi basardilar.

    Yil2023,sosyal demokratlar birlesmek icin, nihayet 361 kola daha
    bolunduler!

    Yil2023,somut ressam Conan Evren'in Ibibikler oter otmez isimli
    tablosunu acik artirmada 550 trilyara isminin aciklanmasini istemeyen bir kisi satin aldi.

    Yil2023,ana muhalefet partisi baskani Tansu Ciller,Uranus'teki yalisinin dedesinden miras kaldigini acikladi







  • Bu burc özellikleri cidden deli yawwwwwwwww
  • OK KLAS HAHAHAHAHAHA


    AFFERİN RİZESPOR

    AFFERİN ÜMİT KARAN
  • BAŞAK
    - Sen pek aklıbaşında otoriter biri olduğun için dağınıklığı pek sevmezsin di mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Amma soğuk, ruhsuz tipsin yaa sen,


    ne diyim öyleyim gerçekten


    ama farkettiysen son cümleyi çıkarttım...
  • burçalrın kötü yönleri doru yaaa cokk guseee yazılmıs
  • ben inanmam burca falan HAHAHAHAHAHA

    BENCE ÇOK SAÇMA NİYE AT EŞŞEK KATIR KAPLAN BURCU YOK BUNLARIN NE EKSİĞİ VAR DEĞİLMİ




  • ya ne diyo ya
  • BOĞA
    - Sen ayrı bi panel konususun... kafayı iş yapmakla bozmuş sanki dünyayı bu kurtaracak.... inatçı mı inatçı, dik kafalı... komünistsin sen yaa!!!
    aynen öyle cümlesi cümlesine aynı
  • Vay be yıl 2023 oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.