Şimdi Ara

Burger King paramı çaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • burger king oluşumu olan tiklagelsin hizmetinden 30.11.2020 tarihinde usta dönerciden 30.82 lira değerinde yemek satın aldım. siparişim ortalama 20 dakika içerisinde konumdan dolayı iptal edildi. takip eden günlerde paramın tekrar iade edilmediğini kart ekstrem gelince gördüm. arayıp şikayet kaydımı oluşturdum. arayıp bağlanmak gün içerisinde 7 dakikayı bulabiliyor.

    şikayet kaydımın oluşmasının ardından aralık 10'da param hala yatmayınca tekrar aradım. bu kez aradığımda ise paramı yatırdıklarını ayın 7'sinde ödeme yaptıklarını bankam ile görüşmem gerektiğini söylediler. bankamı aradığımda ise yatan herhangi bir tutar olmadığı, askıda bekleyen bir ücret bulunmadığını tarafıma iletti. geri arayıp bağlandığımda ise özür dileyip paramı acil(!) şikayet kaydı oluşturduklarını belirttiler. bunun üstüne defalarca geri aradım. sürekli olan döngü şu şekilde:

    ben:merhaba geri iade talebim vardı fakat günler geçmesine rağmen yatmadı

    müşteri temsilcisi: kontrol ediyorum efendim...(3 dakika bekleyiş) acil şikayet kaydınız oluşturuldu tarafınıza en kısa zamanda tutar tekrar yatacaktır.

    bu konuşmayı nerdeyse 10 defa yapmışımdır. sürekli tamam deyip yatırmıyorlar. bu düpedüz çalmak. tamı tamına 42 gündür geri yatmayan bir para var ortada.

    30 lira bir para değil yeri geliyor dandik bir ürüne 30 lira 40 lira verip aynı gün çöpe atıyoruz fakat önemli olan karşılığında bir şey alabilmek. markete 30 lira gönderip şu ürünleri istiyorum dediğinizde market o ürünler yok siparişiniz iptal oluyor deyip paranızı geri vermezse bu hırsızlıktır.








  • Benimde çalmaya çalıştı ama rekt attım ve paramı geri aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.