Şimdi Ara

Bursa alarm Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa alarm Sistemleri ile Hırsızlık, Soygun, Acil Sağlık, Yangın, Gaz Kaçağı ve Su Baskını tehlikelerine karşı, eviniz ve işyeriniz 7/24 tamamen gönül rahatıyla koruma altında olacaktır. Ev veya iş yerinizin konumuna, isteklerinize, içerideki yaşama tarzınıza ve bütçenize uygun olarak, tamamen size özel seçilmiş elektronik parçaların birbirleriyle uygunluk sağlatılmasıyla oluşur. İstenmeyen durumu hemen algılar ve anında alarm verir. Alarm verdiği zaman sirenle, ışıkla, otomatik telefon bağlantısıyla çevreye ve gerekli yerlere haber verir. İstenmeyen durumu; açılmaması gereken bir kapı veya pencerenin açılması, evde bir canlının hareket etmesi, cam kırılma sesinin çıkması gibi hallerin oluşmasıyla anlar. İçerideki hareket ve yaşam tarzına bağlı olarak hangi bölümü ne zaman koruyacağınıza kendiniz karar verirsiniz ve bursa alarm sisteminizi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

    Kurma ve kapama işlemleri bir şifrenin tuşlanarak girilmesi veya özel bir uzaktan kumanda ile gerçekleşir. Alarm panellerine bağlanabilen duman ve su basma detektörleri ile evinizde veya işyerinizde yangın ve su baskını tehlikelerine karşı önlem alabilirsiniz. Türkiye’nin lider güvenlik markası Bursa alarm sistemlerini tercih etmeniz için birçok sebep var. Neler mi bunlar? Evinize özel hazırlanmış bursa alarm sistemi, 7/24 Güvencem aboneliği bu abonelik sistemi ile satın alma maliyetlerinden kurtulursunuz, Soygun, Yangın, Gaz kaçağı, Su baskını, Sağlık alarmı durumlarına karşı esnek tasarım Sınırsız teknik destek, Sınırsız garanti, Tatil durumlarında özel takip, Aboneye web üzerinden çevrimiçi erişim kolaylığı. Bursa alarm sistemi için müşteri deneyimi ve müşteri memnuniyeti en önemli konuların başında geliyor.

    Bursa alarm sistemleri İlk kurulduğu günden bu yana, müşterisini odağına alarak çalışmalar yürütüyor. Bu alanda attığı sayısız adım sayesinde her yıl organizasyonlarda daha saygın bursa alarm sistemleri oluyor. A dan Z ye istediğiniz ne olursa olsun en ince detayına kadar düşünüp tüm isteklerinizi kendimizi sürekli geliştirerek. Bursa alarm sistemleri olarak yerine getirmek için her zaman yanınızdayız. Son olarak ta Bursa alarm sistemleriyle eviniz, işyeriniz hep güvende olsun içinizde hep huzurlu olsun.
    Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. İrtibat Tel: 444 1 007 / 0 533 593 24 70







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.