Şimdi Ara

Bursa Almanca Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa’da En İyi Almanca Kursu arayışı ülkemizde en çok öğrenilen ikinci yabancı dil konumunda olan Almanca Dili konusunda Bursa’daki en iyi yabancı dil eğitim kurumunun bulunması maksadı ile yapılmaktadır.

    Bursa’da En İyi Almanca Kursu, öğrencinin Almanca öğrenmek istemesindeki hedefine göre en uygun içeriği sunabilen yabancı dil kursu olacaktır. Örneğin Almanca öğrenmekteki maksat aile birleşim sınavından hedeflenen puanın alınması olduğunda TESDAF gibi bu alanda yapılan sınavlara yönelik içerik ile hazırlanan ve sınav stratejisine odaklanmış olan Almanca kursu Bursa’da En İyi Almanca Kursu olacaktır. Bunun haricinde genel Almanca dil bilgisi seviyesinin yükseltilmesi hedeflenmiş ise hem okuma hem konuşma hem yazma ve hem de dinleme temel becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmelidir. Akademik Dil Kursları Tabancı Dil Okulları Bursa Nilüfer FSM ve Fomara’daki şubeleri ile Bursa’da Almanca öğrenmek isteyen öğrencilerimize Bursa En İyi Almanca Kursu imkanını sunmaktadır.

    Bahar kampanyaları için

    www.bursaalmancakursu.com
    Bursa Almanca Kursu | Tecrübeli eğitmen kadrosu ile en verimli dil eğitimi
    https://www.bursaalmancakursu.com









  • yıllar önce bursa da bir hocamın tavsiyesi üzerine bu kursa akademik yabancı dile gitmiştim ben de, geçen hafta almanca kursu eğitimlerine başladım. başta ingilizce kadar memnun kalır mıyım kalmaz mıyım diye tereddüt yaşadım. ama yine aynı şekilde özellikle yetişkinlerin olduğu bir eğitimle ders veriyor olmaları inanın bana çok etkili şuan öğrenci de değiliz valla kaldırmaz bu saatten sonra kafam :) buarada almanca için de kendi kaynaklarıyla çalışmaları biraz şov olmuş tabi söylemeden edemeyeceğim bursa almanca kursu için arayanlar gidin görüşün derim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.