Şimdi Ara

Bursa'da ADSL kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün sabah (7 ocak perşembe) sabah 11 gibi ADSL kesildi. Bursa Nilüfer Konak Caddesinde oturuyorum.

    Telefon ettim, ben numaramı girince otomatik ses kaydı çıkıyor ve "Size daha iyi hizmet verebilmek için bölgenizde altyapı çalışmaları yapılıyor !! 5 !! saat içinde internet bağlantınız düzelecek" falan diyor. Gün içinde defalarca kez aradım, her defasında süre değişti, 5, 3, 2, 5, 4 vs. sonunda sabah aradım hala 1 saat diyordu..

    Akşam eve geldim hala internet yok. Hemen telefona sarıldım, artık kadın çıkmıyor. Operatör çıktı, anlattım, sizde sinyal gözükmüyor arıza kaydı alalım dedi. Peki dedim, ne zaman dönerler bana? 24 saat içinde diyor!!!!

    Dalgamı gerçiyor bunlar? zaten 2 gündür kesik internetim, bir arızaya bakmaları 24 saatmi sürecek? Ya düzelmezse 24 saatte? Haftasonu diyehepten sallayacaklar ve bütün haftasonu internetsizmi geçecek? Varmı böyle bişey ya? Bende hala 49TL vermeye devam edicem.. alamadığım hizmetin parasını veriyorum. Bu ne lakayitlik.. bu ne vurdum duymazdık.. 3 kere aradım hep aynı şey. Birinde çok dellendim, arıza kaydının yanına birde şikayet kaydı aldılar ama neye karar...

    Varmı bu bölgelerde benzer kesinti yaşayan? Bende cep telefonun bağladım ordan giriyorum şimdi, turkcell kesintisiz hizmet veriyor valla..







  • Belki sizin bölgeye fiber optik kablo bağlıyorlardır o nedenle böyle bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Forumda bir çok arkadaşın böyle şikayetleri sonunda 8 mbit hızı alamazken hızlarında inanılmaz artışlar gördüklerini okudum. Biraz sıkıntılı bir dönem olacak ama kesintisiz ve sağlıklı hizmet için iyidir
  • Evet dediğiniz gibi fiberoptik altyapı çekiyorlarmış. Muteahit firma yaptıgı için bu kadar sorun çıkıyormuş dediklerine göre. Dün bir elemen aradı, kutudan düzelttiğini söyledi. Artık ADSL sinyali geliyor ama hala İP alamıyorum. O kutudaki ip sorununu cozememisler dediklerine göre.

    Ben 1 mbit abonesiyim muhtemelen bir isime yaramayacak bu fiber altyapı ama cefasını çekmek bize düşüyor.
  • bilginler caddesinde oturuyorum, aynı sorun bende var,
    bugun 5. gün ve internet hala yok (en azından ben işe giderken yoktu)
    TTNET i aradığımda modemde problem olduğunu söylediler, evde hafta sonu 2 modem 2 bilgisayarda
    sök tak bi adım yol alamadım,
    en azından sen problemin hatlarda olduğunu öğrenmişsin,
    TTNET bana problem sende dedi :)
    bu akşamda net gelmez ise üyeliğimi yarın iptal ettireceğim, (hizmetini alamadığım halde parasını vermek can sıkıyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.