Şimdi Ara

Bursa - Ordu yok güzergahı scirocco ile. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Beyefendi tecrübem yok diyor verdiğiniz tavsiyeye bakın hocam. Evine sağ salim, arabayla ilgili bir sorun yaşamadan gitsin de sonra testini yapar.

    Başıma gelmiş bir olay var: İlk arabamı aldığımda satan arkadaş bana dedi ki; Lastikçi çok yakın arkadaşım var bak bu lastikler de çıkma ama çok güzel michelin lastik. Ondan denk geldi aldım. Ben de çok güzel arabaya yeni lastik masrafımız olmayacak diye teşekkür ederek aldım arabayı. Sonra eve getirdim 1000km sonra titreme başladı arabada. Ya bi götüreyim rot balansa girelim diye sanayiye gittim. Usta dedi ki senin bu lastikler yönlü ve ters takılmış. Dört lastikte dış yanaklarından bıçaklanmış yama yapılıp, yamalı yerler içe getirilmiş. Bu lastikler bu şekilde hem düzen tutmaz hem de yamadan dolayı güvensiz olur dedi. Sakın sürat yapma nerde yarılacağı belli olmaz dedi. Dört lastik masrafı çıktı bana. Çelik jantlar eğri çıktı onlar düZeltildi. Daha sonra arabanın arka dingili kırılmış parça kaynatılmış onu farkettim.

    Yani demem o ki bilmediğin bir arabayla test yapmak mantıklı değil. Ön takımı ne durumda aksler ne alemde lastiklerin durumu ne? Direksiyon?? Frenler??

    Sakin sakin kurallara uyarak gelmek en iyisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealrankine -- 27 Mart 2018; 10:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam onu ben okumamışım. Siz de benim mesajın başını okumamışsınız. Sürüş durumun nasıl bilmiyorum diye başlamıştım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test yapamayacam zaten hocam :) amacim eve sag saglim ulasmak hiz kurallarina uyarak giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bursayi bilmiyorum sonradan alip oderim dediginiz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Bankaların internet şubesinden alabilirsin. Etiket hemen gelmese bile plaka dan düşüyor ücreti. PTT ye gitmek zor oluyor. Bankanın internetinden otomatik ödeme talimatı daha rahat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYE35

    Bolu yolundan gidecekseniz ve gündüz çıkacaksanız Bursa çevreyolundan (ücretsiz olan kısım) Yenişehire kadar devam, oradan İznik-Pamukova-Sakarya. Sürekli İzmir-Bolu yapıyorum, Bursa-Bolu arası sürekli bu rotayı kullanıyorum.

    Bolu yolunu kullanacaksanız bu rotayı inceleyin derim. Bursa Kocaeli kısmında çokca ışık ve şehir içi trafiği çekersiniz. En azından körfeze gidene kadar 2 saat geçer. Ücretli otobanda geleyim derseniz de 1 buçuk saat geçecektir. +20 lira da otoban parası.

    Hayırlı yolculuklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Ankara üzerinden daha kolay. Yalova-İzmit arası kötü. Bursa'dan otobana girip Osmangazi köprüsü üzerinden TEM'e bağlanırsın daha hızlı ama bu kez 91.65TL köprü+otoyol ücreti ödersin.
  • Osmancık ve hele ordu radar dolu hemde çakarlı. Gece denk gelirsen kırmızı ışığa dikkat et affetmiyor. Hız da aynı şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 27 Mart 2018; 12:26:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol uzun ve sizin uzun yol tecrübeniz çok az. Hiç bilmediğiniz bu seyahati yine hiç bilmediğiniz bir araçla yapacaksınız. Bir kere tek başınıza gitmeyin yanınızda tecrübeli bir arkadaşınızla birlikte dinlenerek kullanın. molalarla yaklaşık 11-12 saat sürecek. Gece Bursa'da konaklayıp sabah erken saatte yola çıkmanızı tavsiye ederim. Alacağınız arabayı da iyi bir ekspertize sokun sonra sürpizlerle karşılaşmayın. Aracın bakım durumu ve özellikle lastikler çok önemli bu masraflara da hazırlıklı olun.
  • Aman aman osmancik yoluna hic girme 66km ile 412 lira ceza yedim geçen sene gerçi Eskişehir yolunda da radar var ama yolları diger rotadan daha iyi bence ankara yolunu kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordu kadar değil ancak Bursa Amasya rotasını çok kez gitmiş birisi olarak en sevdiğim güzergah Bursa Gemlik İznik Bilecik Adapazarı Bolu Gerede Tosya Osmancık. Hele Gemlik İznik Bilecik yolu aşırı virajlı güzel yoldu seviyodum o yolu



    Ama onun haricinde Bursa Ankara Samsun daha mantıklı bir güzergah olur bilmeyen için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmitten gir otobana çık gerededen samsun ordu devam et rahat rahat git yorma kendini. arabayıda tanımıyosun basma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    Bence Ankara üzerinden daha kolay. Yalova-İzmit arası kötü. Bursa'dan otobana girip Osmangazi köprüsü üzerinden TEM'e bağlanırsın daha hızlı ama bu kez 91.65TL köprü+otoyol ücreti ödersin.

    Çokmuş hocam sakaryaya normal ucretsiz yoldan gidemez miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktim map e diger yoldan giderim sakaryadan arkadas var onu alip 2 sofor gideriz buyuk ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam altin bilgiydi benim icin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uzun yol cok zevklidir ama zordur. oncelikle aracın yagına suyuna , silecek suyuna lastiklerine falan iyice bakın. stepnesi olsun kesinlikle. krikosu vs herşey tam olmalı. yola çıkınca bir süre sonra yorulcaksın zaten. sık sık dur dinlen elini yüzünü yıka. çok rahat gidip gelirsin.radarlara dikkat et. yerleşim yerlerinin girişinde çıkışında olur genelde.hız sınırı 50 olan yerde ceza yeme ben olsam gündüz çıkardım.hem etrafı görürsün. yol güzergahı için birşey diyemiyorum çünki bilgim yok. kazasız belasız iyi yolculuklar.
  • BendeSeniSevdim hocam sagolasin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sormamış ama kaç model kaça aldın acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosyadayim yolculuk devam ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.