Şimdi Ara

Bursa Pideli Köfte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bursa Pideli Köfte


    Bursa Pideli Köfte

    Bursa'nın yöresel lezzetlerinden birisi de şüphesiz pideli köftedir. Bursa ya yolunuz düştüğünde ilk yemeniz gereken yemek pideli köfte mükemmel lezzette bir yemektir. Bursa da yapılan pideli köfteyi diğer yörelerden ayıran ve meşhur eden püf noktalar elbette vardır. Köftelerin yapışmayıp ızgara kıvamında olması gerekir. Bursa pideli köfte çok nam yapmış bir yemek çeşididir Türk mutfağında. Pideli köfteyi kendi eşsiz yorumumuzla taçlandırıyoruz. Tadı damağınızda kalacak, tereyağımızın kokusu burnunuzda tütecek.

    Domatesin krema şeklinde eşsiz sos haline getirilişi ve bu tabanın üzerine pideler ve enfes etlerden oluşturulan köftelerin sosla buluşması. Yedikten sonra müptelası olacaksınız. Pideli köfte bursa efsanesi dillere destan bir lezzet cümbüşüdür. Eğer pideli köfteyi Bursa Bendensin de yemediyseniz lütfen pideli köfte yedim demeyin. Bursa ya sadece bunun için geliyor olacaksınız bu kadar da iddialıyız. Eğer menüleri incelemek ve o eşsiz pideli köftemizi yakından incelemek isterseniz hadibendensin.com.tr kodlu sitemizi ziyaret ederek incelemenizi sizden rica ediyoruz.

    Pideli köfte de o muhteşem damak tadını oturtmak için bazı püf noktalar vardır. Hepsini burada anlatacak değiliz öyle değil mi ama? Bu lezzet yakınlarına, sevdiklerine hadi bendensin dedirtecek bir lezzettir. Ziyaretleriniz için yolunuzun düşmesini beklemeyin. Sevdiklerinize, yakınlarınıza mutlaka ama mutlaka bu mutfağı bir kez olsun tattırın. Çünkü devamının geleceğinden biz eminiz. Damak tadı çok önemlidir. Lezzetsiz yemeklerle damak tadınızı köreltmeyin ve Bendensin'e gelin.

    hadibendensin.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.