Şimdi Ara

Bursada sweatshirt baskı nerede yaptırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam after effects ile tasarım yapıyorum bu tasarımları değerlendirmek adına sweatshirtlere baskı yaptırıp satmak istiyorum, Bandırmada ikamet ediyorum sürekli gidebileceğim en yakın yer olan Bursada bu ürünlere baskı yaptırabileceğim bir yer var mıdır acaba?

    Yani isteğim şöyle sweatshirtleri ben alacağım tasarımlarıda ben yapacağım sadece ürünleri onlara götürüp onlara baskı yaptıracağım bildiğiniz yerler var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam dediğin iş o kadar kolay değil. Bu tek baskı yapanlar hediyelik vs hazırlayanların baskısı çok kötü. Kaliteli baskı için de bir tasarımdan belli bir miktarda ürettirmen gerekiyor ki ona göre kalıp çıkarsınlar. Psd yi gönderiyim basıp geçsinler olmuyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Yok beni yanlış anladınız ben zaten bu işin ticaretini yapıyorum markama farklı bir ürün kategorisi daha eklemek adına böyle birşey düşündüm yani tek ürün yaptırmayacağım. Satışını yapmak için en az 100-150 adet sweatshirt baskısı yaptırmak istiyorum. Ticaretini yaptığım için kalite ön planda olması gerekiyor zaten hediyelik yapan siteler ile olacak iş değil dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.