Şimdi Ara

Burun ameliyatı oldum.(nefes+ estetik) Sorusu olan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
23.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ss bekliyoruz. İlk mesaja dikkat edilmesi gerekenleri, iyi ve kötü yanlarını yazsan fena olmaz. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bin çok değil mi yaw.
    devlet hastanesi iyi yapmaz diye kimse yaptırmak istemiyor burun ameliyatını, gerçi her 5 askerden biri askeri hastanede yaptırıyor beleşe ama


    yanında estetik de yaptırmadıysan pahalı gibi...
  • Öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın konuyla pek ilgilenemedim.Doktorunuzu mutlaka çok ama çok iyi araştırın.Yazın güneş sıkıntısı olacağı için belli bir müddet evden çıkmamaya ya da çıksanız bile güneşten korunmaya dikkat edin.Uyutma konusu sıkıntı değil.Ameliyat öncesinde damar yolunuz açılıyor.Size oradan şırıngayla ufak bir sıvı verıyolar.Daha sonra gözleriniz yavaş yavaş dönmeye ve çevrenizdeki herşey kararmaya başlıyor.Gözlerinizi tekrar açınca her şey olup bitmiş oluyor.Narkozdan 8 saat önce yeme içmeyi kesmeniz gerekiyor doktorda size söyleyecektir zaten.Eğer yapmazsanız uyanınca kusarsınız.
  • Geç yazdığım için kusura bakmayın.İlk ameliyat fiyatı genelde uygun olur.Söylediğiniz miktarlarda olur.Ama zam yapabiliyorlar.1 senede 2 milyar artabiliyor fiyat.Doğru doktoru bulmak sizin çabanıza bağlı.Öncelikle instagramdan bulmaya çalışın.Kendine güvenen doktorlar yaptıkları burunları kendi sayfalarında paylaşıyorlar.İlla ki bir doktor içinize sinecektir.Hatta fiyat bilgisini instagramdan mesaj atarak da öğrenebilirsiniz.Ama mutlaka KBB doktoruna ameliyat olun.Estetik işi plastik cerrahların işi değil onu anladım.Şehir seçimi önemli.İşinde iyi olan doktorların neredeyse tamamı İstanbul'da.Dolayısıyla İstanbul'da olmanızı tavsiye ederim.Birde devlet hastanelerine bulaşmayın.1-2 milyar az vericem diye burnunuzdan olmayın.
  • Geç yazdığım için kusura bakmayın.Burun kalitesi hayat kalitesi demek.Çok uzatmadan kurtulun gitsin.Hem nefesiniz açılıyor hem psikolojik olarak rahatlıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PantheraPardus

    Geç yazdığım için kusura bakmayın.İlk ameliyat fiyatı genelde uygun olur.Söylediğiniz miktarlarda olur.Ama zam yapabiliyorlar.1 senede 2 milyar artabiliyor fiyat.Doğru doktoru bulmak sizin çabanıza bağlı.Öncelikle instagramdan bulmaya çalışın.Kendine güvenen doktorlar yaptıkları burunları kendi sayfalarında paylaşıyorlar.İlla ki bir doktor içinize sinecektir.Hatta fiyat bilgisini instagramdan mesaj atarak da öğrenebilirsiniz.Ama mutlaka KBB doktoruna ameliyat olun.Estetik işi plastik cerrahların işi değil onu anladım.Şehir seçimi önemli.İşinde iyi olan doktorların neredeyse tamamı İstanbul'da.Dolayısıyla İstanbul'da olmanızı tavsiye ederim.Birde devlet hastanelerine bulaşmayın.1-2 milyar az vericem diye burnunuzdan olmayın.

    Devlet hastanelerinde, sadece burun içi kemik yamukluğu olanlar için sıkıntı olmaz sanırım. Bende yaza doğru olmayı düşünüyorum estetik olarak sıkıntım yok. Septum deviasyonu dediler, burun tıkalıyken ne konuşabiliyorum ne de rahat nefes alabiliyorum çok kötü bir şey.




  • Foruma resim atmaya pek sıcak bakmıyorum zaten şuan sargılı görülmez.İyi ve kötü yanlarını yazmaya çalışacağım.Teşekkür ederim.
  • Hem estetik hem nefes.6 bin tl burun ameliyatı için ucuz bile sayılır.Bu alanda işini cidden iyi yapan doktor sayısı az olduğu için fiyatlar 4 binden 20 bine kadar var.Birde burun şakaya gelmiyor ciddi bir organ.O yüzden üçün beşin hesabı kesinlikle yapılmamalı bence.
  • Sadece nefes içinse devlet düşünülebilir.Zaten işin içine estetik girince devlet bile olsa en az 2-3 bin tl masraf çıkıyor.Ama salt septum deviasyon ise devlette yaptırılabilir.Ama bunun içinde yine iyi araştırmak lazım.Her KBB ci ameliyat yapamıyor maalesef.Geçmiş olsun.Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim.Bir an önce kurtulursunuz inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PantheraPardus

    Sadece nefes içinse devlet düşünülebilir.Zaten işin içine estetik girince devlet bile olsa en az 2-3 bin tl masraf çıkıyor.Ama salt septum deviasyon ise devlette yaptırılabilir.Ama bunun içinde yine iyi araştırmak lazım.Her KBB ci ameliyat yapamıyor maalesef.Geçmiş olsun.Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim.Bir an önce kurtulursunuz inşallah.

    Doktorları araştırmak lazım, ameliyat olan bi kaç arkadaşa sorayım. Sağolun hocam geçmiş olsun size de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda yaptırdıysan doktoronun ismini verebilir misin ?



    Tamponları çıkarttılar mı,çıkartırken acı boyutu ne durumda.Tamponlar çıktıktan sonraki ilk nefesinde yeniden doğmuş gibi hissettin mi



    2. 3. Günlerinde ağrı sızı durumları nasıldı



    Seneye bende olmak istiyorum da kötü bi doktora gelirsen işkenceden farksız bir hale geliyormuş,doktor seçimi kesinlikle çok önemli



    Yıllardır sol delikten nefes alamıyorum,heleki kış ayları tam bi zulüm benim için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamponlar yarın sabah 10 da çıkacak.Ameliyattan bir hafta sonra çıkartıyorlar.
    İlk 3 gün sızlar şekilde ağrım oldu evet.Ama bu sızlamayı doktorun yazmış olduğu ilaçları kullanarak minimuma indirebilirsin.Zaten 3. günden sonra ağrı kalmadı.
    Zaten zor olan kısmı doktor seçimi ve ameliyat sonrası ilk 3 gün.Birde benim en zorlandığım yer saçlarımı yıkamaydı.Resmen işkence çektim burnuma su değmeden saçlarımı yıkamak için.Neyseki yarın çıkıyor da kurtuluyorum.Doktorun ismini özelden yazıyorum.
  • Gelmiş olsun hocam. Ben de fark ettim ki sağ burun deliğimden çok az nefes alabiliyorum. Kendimi bildim bileli böyle. Sizce doktora görünmemde veyahutta ameliyatlık bir risk var mıdır yoksa normal bir durum mudur? Bir de estetik olarak nasıl oldu burnunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan sargılı pek göremiyorum ama eskisinden daha kısa,kalkık,kanatları dar,doğal bir burun oldu.Eğer nefes alıp verişiniz içinize sinmiyorsa gidip bir KBB uzmanına görünün hocam.Bir şey olmasa bile içiniz rahat eder en azından.
  • hocam bende kemik eğriliği var onun için olucam estetik felan olmuyucam ameliyat olduktan sonra burnundan azda olsa nefes alabiliyormusun yoksa tamamen tıkınıyor mu?


    edit: sanırım sizin estetik olduğu için tamponu çıkarmak uzun sürmüş 2-3 gün sonra çıkarıyorlar diye duymuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 24 Ocak 2017; 2:34:49 >
  • hocam öncekikle çok geçmiş olsun ben de 18 yaşındayım cumartesi günü burun ameliyatı olacağım,burnum çok küçükken kırılmıştı dolayısıyla hem estetik hem de içerden kırık düzeltme operasyonu olacak ve ameliyattan 9 gün sonra da okulum başlayacak acaba o zamana kadar şişliğim,morluğum geçer mi ve burnumdaki bütün sargılar bantlar alınır mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun şekline hastayla birlikte mi karar veriliyor?
  • Bende bu yaz olmayı düşünüyorum , İst içi ise ve memnunsaniz özel mesajdan hastane doktor adı ve kaç paraya mâl olduğunu yazabilir misiniz?Tabi memnunluk 3 hafta sonra anlasilir , estetik açısından. Mesajınızı bekliyorum. Bu arada eğer estetik olmuş başka arkadaşlar varsa , İst içi bana doktor tavsiyesinde bulunabilir mı? Memnun olanlar ve maliyetini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce-sonra fotoğraflarını paylaşınca etiketler misin merak ettim.
  • 2 şubatta bende olucam burun eti kücültmesi(konka),deviasyon aynı zamanda estetik 3500 e anlastik doktorum gayet basarili arladasimda ayni doktora oldu cok memnun fakat siz birşeye alerjisi olmaması gerekiyor demişsiniz benim toza küfe kediye falan alerjim var doktor sorun olacağını söylemedi, ayrıca benim bildiğim tamponlar 2. gün cikiyor ama doktordan doktora farkedebilir tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavalry123 -- 24 Ocak 2017; 6:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.