Şimdi Ara

Burun kenarı kızarıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nisan ayından beri(8 ay ) burnumun her iki yanında güneş yanığı izleri var ve 8 aydır gitmek bilmiyor.Aynaya baktığımda kızarıklığı çok net bir şekilde görebiliyorum ve dokunduğum zaman derinin kabuğu sert bir biçimde.Geçen yaz'da göz altında oluşmuştu bu kızarıklık daha sonra gitti ancak bu gitmiyor.Duş aldığım zamanda o bölgenin beyaz bir biçimde pullanmış olduğunu görüyorum.Güneş yanığı dememin sebebi ise hep nisan mayıs aylarında çıkması.Daha önce hiç olmamıştı son 2 senedir böyle oluyor.Önerebileceğiniz bir krem falan varmıdır ? İz kalmasından korkuyorum.



  • bünyen atopik dermatit meyilli onlar çıkıp geçecek buna alışacaksın doktara gitsen sana 3-4 gün kullanacağın imputex krem verecek (kortizonludur) fazla kullanılması zararlıdır. ayriyettende büyük ihtimal azitro antibiyotik verecek ama kalıcı çözümü olacağını zannetmiyorum

    bünyen alerjen bünyedir sıcağa fazla gelme en az 50 faktörlü güneş koruyucu kullan not güneş koruyucular sadece güneşten değil soğuk havalarda hassas ciltleri korumak içinde kullanılır.

    uyku senin en büyük tedavin olacaktır gece uykunu almaya kesinlikle özen göster
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.ben normalde istanbulda oturuyorum ve şuana kadar başıma hiç böyle bir şey gelmedi.2 sene edirnede kaldım oranın havasındanmıdır suyundanmıdır böyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.