Şimdi Ara

butce 25-35 ama arac yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    ilk once otomatik dizel almayi dusunuyorduk
    B segment araclarda en iyi otomatik sanjimanin punto evo da oldugunu ogrendik, him onumu alalim baska secenek varmi.Fiat a guven olurmu derken fiyati 36 iken 43'lere geldi, sastim kaldim

    bu sefer rotayi i20 ye dondurdum onun dizel otomatigi yok, neyse dedik, ama onun fiyatida birden artti. Bu sefer otomatik benzinlimi alsam derken fiyatlar asabimi bozdu.


    Annem lpg li istemiyor ben korkarim diyor.
    ikinci el dedim ama ikinci ek dizel sakat

    ama B Sinifi aracada 43 verilmez, fluence alirim birazdaha ekleyip.


    sonuc butce dagildi 35e rahat alirim derken yok
    tabi 35 hem dizel.hem otomatik icin dusundugum paraydi.

    ne yapmali beklemelimi yoksa symbol falanmi alsam ama saglamlik suphesi var

    puf



  • aynı durumdayım. Piyasada bu fiyatlara dogru düzgün araç yok şuanda. B sınıfı araçlara eskiden 30 bin çok gözüyle bakarken şuanda b sınıfı araç yok o paralara. hyundai eranın bile donanımlısı almya kalksan ACCENT ERA 1.5 CRDi PRIME OTM
    40.000 TL . manuelide 37 bin Tl.
  • 2.el dizel alinmaz diye bisey yok. Bakimlari duzenli yapilmissa, kaydi kuydu varsa alinir.
  • Al bi doğan kurtul Bence sen önce bi otur kafanı topla sonra karar ver ne alacağına.
  • kasım ayına kadar sıfır araba alınmamalı.
  • ben Nissan Note ile Renault Kangro'ya kaydım
    en azından full aksesuar 36.000TL'ye alınabiliyormuş
    aklımın bir köşesinde de hyundai accent dizel otomatik var
    ama eski tip otomatik olduğu için güven vermiyor
  • 2.el bakımları serviste kayıtlı dizel bi araç gayette alınabilir,çünkü aracın geçmişi bellidir.örneğin bunu 38e indirebilirseniz tavsiye ederim:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-40-000-km-servis-bakimli-kazasiz-megane-ii-56769601/detay/ tabi renault'a nasıl bakıyorsunuz,bi ön yargınız var mı bilmiyorum. küçük sınıf araçta düşünmüşsünüz.aynı şekilde biraz pazarlıkla 38500lere alınabilecek dizel otomatik bi corsa:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-otomatik-auto-cruise-orjinal-full-spoiler-90-beygir-57602427/detay/# tabiri caizse 0 gibi araba ancak dizel-otomatik kombinasyonu premium markalar hariç güvenilirlik ve performans açısından biraz düşündürücü olduğundan ülkemizde 35000lira gibi paralara seçenek kısıtlı.fazla yol yapmıyorsanız benzinli ve tam otomatik bi araba tavsiye ederim ki yıllarca sorunsuz binin.tercih sizin.




  • Honda Jazz alabilirsin segmentinin en az yakan benzinli aracı diye biliyorum!




  • Beyler ikinci ele ikna edemedim
    Otomatik şart dediler,

    Honda Jazz'a yöneldim, nasıldır
    0 honda Jazz,
    alternatif Nissan Note bulabildim
  • adam dizel istiyor honda satış personelleri yine bombardımana tutmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uvb007

    adam dizel istiyor honda satış personelleri yine bombardımana tutmuş.


    bende honda jazz tavsiye ettim!arkadaş dizel istemiş ancak fiyatların yüksekliğinden dolayı benzinliye kaydığını söyleyince muadillerine göre az yakan honda jazz ı önerdim!2011 skoda fabia sahibiyim!honda ile alakam yok!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdusss

    ben Nissan Note ile Renault Kangro'ya kaydım
    en azından full aksesuar 36.000TL'ye alınabiliyormuş
    aklımın bir köşesinde de hyundai accent dizel otomatik var
    ama eski tip otomatik olduğu için güven vermiyor


    Jazz iyi güzelde o fiyata 0 km otomatik nasıl alacaksınız?
  • bir alternatfte benden gelsin 33000 e otomatik 6 iler triptonik mitsubishi colt bulursun. benzinliler arasında o sınıfta jazzla birlikte en az yakan araçlardır. içide inanılmaz geniştir ayrıca hız sabitleyicide vardır.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2011-model-elegance-beyaz-otomatik-amt-sahibinden-cok-temiz-57518358/detay/

    bak buradaki araç sıfır km sayılır. ayrıca beyaz renk için bu lanı paylaştım. sıfır kmsinin fiyatı 32500 alırsın rahatlıkla. 6 iler tiptronik kaliteli sorunsuz kendini ispatlamış bir motoru var.




  • Arkadaşlar teşekkürler,

    Son durum,
    2. el istenmiyor,
    dizel arka plana düştü,
    Otomatik olması şart,

    Bütçe 35, çok zorlanırsa 40,
    Colt'u detaylı incelemeye aldım Jazz'a da bakıyorum, Hondadır 3-5 fazla verelim Hondayı severim dedim ama 40.000 TL'ye ne park sensörü, ne kol dayama vb. var. Colt fiyat olarak çok uygun duruyor
  • colt için 1 2 bilgi vereyim amt tiptronik şanzımanı mercedes üretimi son derece kaliteli bir şanzımandır.az miktar performansı törpüler ama colt hafif ve güçlü oluşuyla bu açığı kapatır. ayrıca 6 leri olduğu için şehir dışı uzun yolculuklarda 5litrenin altında tüketimleri görebilirsiniz. içi jazzla brlikte sınıfında en geniştir.

    http://www.arabam.com/Test/Mitsubishi-Colt-Invite-AT/Detay-289843

    buyrun coltun testi burada. siz de inceleyin. test tüketimi komik gelecek ama benzinli 95 hp tiptronik bir araçta 5.8 litre çıkmış. çoğu 1.6 dzelden bile düşük bir test tüketimi. bu yakıt değeri bile benzinli seven birsi için tercih sebebi olabilir. 315 ltrelik bagaj hacmide bu sınıf için yi sayılablir. 207 de 275 litre idi.




  • Mitsubishi’nin sorunsuzluk manasında hep üst sıralarda yer alan modeli Colt basitliği ve kullanışlılığıyla ön plana çıkıyor. Tasarım manasında daha başarılı bir araç olsaydı eminim şimdikinden çok daha iyi satış rakamlarına ulaşırdı. 29.700 liraya satılan AMT Colt’un RAKİPLERİNİN ÇOĞU KULLANIŞLILIK VE YAKIT EKONOMİSİ MANASINDA onunla yarışamıyorlar. Aracı teste aldığımız süre içerisinde yaptığımız yolculuklardan sonra bir ara yakıt göstergesi arızalı olabilir mi diye düşünmedik değil. Yüksek hızlarda bile birçok B segmenti aracın normal tüketim değerlerini geçmeyecek şekilde yakıt tüketen Colt kalbiyle değil de mantığıyla hareket eden kullanıcıların tercih edeceği bir otomobil. Umarım Colt’un sekizinci jenerasyonu güncel Lancer kadar dikkat çekici bir tasarımla gelir.

    bakın buda testi gerçekleştiren şöförün colt için yorumu. belrttiğim yerlerin yazısını büyütüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendikendine -- 10 Eylül 2011; 23:03:04 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.