Şimdi Ara

Bütçe 37.000 Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 37.000'lik bir bütçemiz var en düşük 2007-2008 civarı olmak üzere araç bakıyorum. Şuan kafama en yatkın olan 1.3 dizel olan Astra III, bu fiyat aralığında bulduğum araçlar da var. Aynı modellerde civicler de yine bu civarda. İkisi arasında düşünüyorum. Performans tabi ki isterim ama hız meraklısı değilim, hatta tek önemli olan yokuş diyebilirim evimiz biraz yüksekte. Civic olursa benzinli alıp lpg taktırılacak kesinlikle, dizel astraya oranla yakıtı nasıl olur bilmiyorum. Astra'da da bütçeme uyan 60-90bin km aralığında araçlar var. Bu kilometrelerde dizel araç almak nasıldır pek bilgim yok. Malum turbosu vs. Yakıt, bakım masrafları ve piyasa açısından hangi aracı düşünebiliriz önerilerinizi bekliyorum. Kafamda bu iki araç var şuan ama sadece ikisi değil başka araçlar da olur tabi. Önerdiğiniz aracın artılarını, eksilerini, nedenlerini yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.







  • Astra 1.3 motorlar öldürür, az da yakmaz. Hele yokuşluk yerde yaşıyorsan özellikle kalkarken çok söversin. Bunun dışında devrini aldıktan sonra yokuşları Civic'ten iyi çıkar. Civic atmosferik düz motor, yokuşta bayılır araç yüklüyse LPG'de takacağım demişsin. Yere yakındır, dağlık tepelik yerde sıkıntı çıkartır. Yokuşları iyi çıksın diye devirli kullanırsan ki normal kullanımda dahi zorlanacağın için fazla yakar. Sana net tavsiyem FocusII makyajlı TDCI Titanium'dur. Altı yüksek, buna rağmen stabil kullanımına uygun motoru olan performanslı bir araçtır. Civic'ten az, 1.3 Mjet ile emsal yakıtı vardır.
  • 1.6 tdcı ford focus titanyum
  • Cıvıc,Cruze,Corolla,Focus,Astra alınabilir. Cıvıc tavsiye ederim.
  • astra alabileceğiniz en iyi araçtır bahsi geçen araçlardan kat be kat üstün karoseri ve motora sahiptir.. km. sine bakmadan pazarlık etmeden alın astra yı aynı gün satın..satmak isterseniz ilerde!!
  • tabki 1.6 tdci ghıa ford focus
  • Fiyata gore mazda 3 derdim ama isteklerinize gore bende dizel focus tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wave61

    astra alabileceğiniz en iyi araçtır bahsi geçen araçlardan kat be kat üstün karoseri ve motora sahiptir.. km. sine bakmadan pazarlık etmeden alın astra yı aynı gün satın..satmak isterseniz ilerde!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic ugrasma ikinci Elle hepsinde kesin bir sorun vardir,git sifirini al kafan rahat olsun,millet 5 yasindaki aracina nerdeyse sifir parasi ister olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat 1.6 mjet 120bg sport style+beyaz+skydome alınır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 41gokhan41

    fiat 1.6 mjet 120bg sport style+beyaz+skydome alınır

    Linea mı bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sMt.

    Merhabalar, 37.000'lik bir bütçemiz var en düşük 2007-2008 civarı olmak üzere araç bakıyorum. Şuan kafama en yatkın olan 1.3 dizel olan Astra III, bu fiyat aralığında bulduğum araçlar da var. Aynı modellerde civicler de yine bu civarda. İkisi arasında düşünüyorum. Performans tabi ki isterim ama hız meraklısı değilim, hatta tek önemli olan yokuş diyebilirim evimiz biraz yüksekte. Civic olursa benzinli alıp lpg taktırılacak kesinlikle, dizel astraya oranla yakıtı nasıl olur bilmiyorum. Astra'da da bütçeme uyan 60-90bin km aralığında araçlar var. Bu kilometrelerde dizel araç almak nasıldır pek bilgim yok. Malum turbosu vs. Yakıt, bakım masrafları ve piyasa açısından hangi aracı düşünebiliriz önerilerinizi bekliyorum. Kafamda bu iki araç var şuan ama sadece ikisi değil başka araçlar da olur tabi. Önerdiğiniz aracın artılarını, eksilerini, nedenlerini yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

    38.750 ye sıfır astra classic var sıfır!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 41gokhan41

    fiat 1.6 mjet 120bg sport style+beyaz+skydome alınır

    qwertyuıopğüasdfghjklzxcvbn




  • sMt. S kullanıcısına yanıt
    O fiyata Astra 3 nasıl buldun? Ben bakıyorum da hep Astra 2 o fiyat aralığında...
  • 3 sene Opel 'in arabalarını kullandım Astra, Corsa ev almak istediğim için son kullandığım Corsayı satmak zorunda kaldım. Büyük bir sorun yaşamadım gayet memnundum, şuan şahin kullanıyorum ama ev aldıktan sonra düze çıktığımda japon bişiler bakacam değişiklik olsun, bakalım görelim nasıl araba yapıyorlarmış
  • Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Focuslara hiç bakmamıştım iç dış tasarımını pek sevmiyorum ama bir çok yerden focus önerdiler. Göz atmakta fayda var sanırım

    @loutrec_ hocam astra 3'ten kasıt H kasa astra. Bildiğimiz son kasanın bir alt kasası yani. Siz son kasa sandınız sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sMt.

    Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Focuslara hiç bakmamıştım iç dış tasarımını pek sevmiyorum ama bir çok yerden focus önerdiler. Göz atmakta fayda var sanırım

    @loutrec_ hocam astra 3'ten kasıt H kasa astra. Bildiğimiz son kasanın bir alt kasası yani. Siz son kasa sandınız sanırım.

    Anladım. Hocam Sana C4 tavsiye ederim. 112 hp dizel motoru güzel. Araç kaliteli ve sağlam. O paraya alacağınız en iyi araç C4 olur.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c-4-yeni-kasa1.6-e-hdi-comfort-112ps-otomatik-f1vites-start-stop-162155565/detay




  • 2 sene Astra 3/H kullanmış birisi olarak söyleyim, yokuşta kalkmak sorun olur. Devirli gelirseniz iyi çıkar ama alt devirlerde ölü. Bir de 2. el fiyatları yüksek bu araçların.
  • Focus yol tutuş ve sürüş keyfi demek, bir de üst paket alınırsa değme kayfine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.