Şimdi Ara

Bütçe Kontrol Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Birden fazla kredi-banka kartı kullanan veya hem nakit hem kredi kartıyla alışveriş yapan kişiler için bütçe takibi zorlaşabiliyor. Ay sonunda paranın nereye gittiğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu yüzden banka internet şubelerinden hesap dökümlerini indirip bunları bir excelde birleştirerek vs. bu sorunu çözmeye çalışıyoruz.

    Bu zaman alıcı işlemi kolaylaştıran bir websitesi bulunmakta. https://kolaybutce.com birden fazla banka hesabını birleştirebiliyor. Şu an Garanti, Ziraat ve Cepteteb ile entegre şekilde çalışıyor. Chrome uzantısını indirdikten sonra banka hesaplarınızı tek tuşla senkronize edebiliyorsunuz. Chrome uzantısı açık kaynak kodlu olduğundan hesap bilgilerinin alınması vs. gibi bir durum da söz konusu olmuyor.

    Bütçe Kontrol Uygulaması



    Bütçe Kontrol Uygulaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrt44 -- 3 Temmuz 2019; 14:47:0 >







  • sen zahmet etme ben direkt internet bankacılığı sifremi vereyim sana
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Herhangi bir şifre alma durumu söz konusu değildir. Uzantı giriş yaptıktan sonra sizin senkronize et tuşuna basmanız durumunda devreye girmektedir. Chrome uzantısının koduna web üzerinden erişebilirsiniz, kendiniz veya programcı bir tanıdığınız inceleyebilir. Şüpheli bir durum olması durumunda zaten Google kendi web mağazasından uzantıyı kaldıracaktır.

    Mesajınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.