Şimdi Ara

Bütün bunlar ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar modem geçenlerde kendi kendine hafızasına format attı sanırım bi anda tüm ADSL ayarları sıfırlandı.Neyse telekomu aradık ve ayarları yeniden yaptık.Kardeşim Knight Online oynarken takılmalar yaşadığını söyledi.Neyse benim işim olduğu için pek ilgilenememiştim.İlk önce ekran kartı sürücüleri filan geldi ama zaten ama FİFA 2006 ( 1024 *768 çözünürlük ) açtığımda hiç takılmadan oynanıyor.Yani bu durumda ekran kartının sürücülerinde bir sorun olması zaten imkansız.Neyse bi ADSL hızına bakayım dedim.
    AİRTİES kendi hizmet programı 256 kb/s upload ve download gösteriyor.Ama benim hattım 3 GB sınırlı 512 kps ti.En son hız arttırımından sonra da bu hat 3 GB sınırlı 1024 kps olması gerekmez miydi ? Daha sonra TT nin SPEEDTEST tini yaptım onda hızım 200 kps civarında.Bu ne iş arkadaşlar ? Yani sanırım kardeşim Knight Online oynarken bu yüzden takılıyor oyunda.Yani sonuçta ekran kartından olsa diğer oyunlarıda kaldırmaz ( FIFA 2006 gibi ). Ayrıca RAM ile ilgilide sıkıntı yok 1 GB DDR 400 Kingston RAM var zaten PC de.Bi de son bu ADSL in ayarları sıfırlanmadan önce zaten sorunsuz oynuyordu.Bu konulardaki görüşleriniz nedir ?

    1-Şimdi modem durup dururken neden kendini resetledi ? Ayarları neden sıfırlandı ?
    2-Benim hızım ne ? Yoksa bi yanlışlık yapıp beni sınırsız 256 kps mi yaptılar ?
    3-Başka ne gibi sorunlar olabilir ?

    NOT-1 : Bu bilgisayarda Antivirüs ve diğer hertürlü gerekli yazılımlar yüklü.Ve kardeşim bu PC yi sadece internete girmek ve Knight Online oynamak için kullanıyor.Yani zırt pırt program kurulup program kaldırılan bi PC değil.Format attık,gerekli programları kurduk bi daha zaten başka program kurulmadı.En son modem reset olayına kadar hiçbir şey yüklenmediği gibi ( patchler vs vs hariç ) modem olayından sonrada bir şey kurulmadı.

    NOT-2 : Sistemim P4 2.8 Ghz, 1 GB DDR 400 MHz Kingston RAM, HIS 9600XT 256 MB AGP Ekran kartı, MSI i865 PE anakart, AIRTIES RT 210 modem , ses kartı , ses sitemi vs vs.

    Herkese teşekkürler şimdiden :)







  • Hızını 444 0 375'i arayarak doğru şekle getirmelerini söylemelisin. Arıza kaydı bırakman lazım. 256 kbps downloadı sen ayarlayamıyorsun.

    Bu arada, benim kardeşim de serbest 256 limitsiz hatta lag olmadan oynayabiliyor. Sizin kablolarda bir sorun olabilir modeme gelen kablolarınızda ek vs. var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.