Şimdi Ara

Bütün gün boşum ama dizi izleyemiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Bir ara bende de vardi. Cozum 20 dakikalik diziler ya da acayip saracak bir dizi bulacaksin.



    Dark mesela 1 günde bitirdim.
    Aynen Himym gibisini bulamadım.Friends bile çare olmadı.Ki Himym Friendsin revize hali gibi zaten.Ama Friends sarmadı beni.Onun dışında da 20 dk lıklar beğenemedim.Big bang theory güzeldi biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek ben mi böyleyim? acaba diye düşünüyordum hep, bu konuyu görene kadar. Eskiden arka arkaya 6-7 bölüm dizi izleyen ben şimdi 1 bölüm izleyemiyorum, 2 konsolun ve oynamadığım bir çok oyunum var oynamak gelmiyor içimden. Bütün gün oyun mu oynasam, dizi mi izlesem yoksa top 250'den izlemediğim bir film mi izlesem? diye düşünerek geçiyorum.

    Bir yandan da iyi oldu çünkü enteresan bir şekilde bunları yapamazken kitap okuyabiliyorum sıkılmadan, 2 haftada 2 kitap bitirdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zhongli

    Bir tek ben mi böyleyim? acaba diye düşünüyordum hep, bu konuyu görene kadar. Eskiden arka arkaya 6-7 bölüm dizi izleyen ben şimdi 1 bölüm izleyemiyorum, 2 konsolun ve oynamadığım bir çok oyunum var oynamak gelmiyor içimden. Bütün gün oyun mu oynasam, dizi mi izlesem yoksa top 250'den izlemediğim bir film mi izlesem? diye düşünerek geçiyorum.

    Bir yandan da iyi oldu çünkü enteresan bir şekilde bunları yapamazken kitap okuyabiliyorum sıkılmadan, 2 haftada 2 kitap bitirdim.
    Ben de öyleyim ama ben kitapta okuyamıyorum.Tek sıkılmadığım şey gitar çalmak.Hergün 1-2 saat falan uğraşıyorum onun dışında komple boş geçiyor gün.Sürekli ''acaba bunu mu yapsam şunu mu'' derken ''neyse ya hiçbirini yapmayayım boşver'' le bitiyor gün.




  • Hocam lost başlarda bana da sürükleyici gelmemişti.Biraz daha ilerleyin ,birkaç bolüm daha izleyin eminim bölüm sonu gelince hemen diger bölüme geçeceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi gördüm yorumlarda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.