Şimdi Ara

Bütün Özellikleri Aynı Olan İki Modelin Fiyatları Neden farklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar pcdepo'dan hp laptoplara bakıyorum şu iki modelin bütün özellikleri aynı ama fiyatları çok farklı; normalde şu modeli:http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c02et-a7n34ea-notebook-urun7399.html alacaktım ama fiyatını yükseltmişler şu model ise birinci modelle aynı özeliklere sahip ama fiyatı daha ucuz:http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c02st-a7n13ea-notebook-urun7799.html
    başka sitelerden de bu iki modelin özeliklerini karşılarştırdım herşeyleri aynı ama o sitelerde de ikisin fiyatları farklı. bunun nedeni ne olabilir sizce? ve ikinci linkteki laptop nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 8 Eylül 2012; 17:38:33 >







  • fiyat politikası bir site pahalı satar ekran kartları farklı 7690m'yle 7690xt aynı kart değildir ama yinede modellerdeki fiyat farkı fazla birisinin fiyatını düşürmüş olabilir,kar marjından kısar zaten normalin üzerinde satılıyor modeller.Bu para bunlara verilmez.
  • Onun sebebi o model notebookun serisi tükenenler kısmına taşınmış olduğu için fiyatı güncellenmemiştir . serisi tükenenlere bakarsanız bazı modeller çok ucuz bazıları çok pahalı olabilirler . bunun sebebi stoğu uzun süre olmayan modellerin serisi tükenenler kısmında olduklarında fiyatları güncellenmiyor

    Ayrıca 7690m ile 7690xt farklı kartlardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sahin

    Onun sebebi o model notebookun serisi tükenenler kısmına taşınmış olduğu için fiyatı güncellenmemiştir . serisi tükenenlere bakarsanız bazı modeller çok ucuz bazıları çok pahalı olabilirler . bunun sebebi stoğu uzun süre olmayan modellerin serisi tükenenler kısmında olduklarında fiyatları güncellenmiyor

    Ayrıca 7690m ile 7690xt farklı kartlardır

    iki ekran kartı arasında çok fark var mı? hangisi daha iyi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    fiyat politikası bir site pahalı satar ekran kartları farklı 7690m'yle 7690xt aynı kart değildir ama yinede modellerdeki fiyat farkı fazla birisinin fiyatını düşürmüş olabilir,kar marjından kısar zaten normalin üzerinde satılıyor modeller.Bu para bunlara verilmez.

    bu para bunlara verilmez derken birinci linktekini kastettin heralde? çünkü ikinci linkteki özelliklere sahip bütün laptoplar hep bu fiyatlarda. (hp ve toshiba için söylüyorum)
  • o fiyatlara daha güçlü ekran kartlı bilgisayarlar var pahalı toshıba zaten pahalı satar hp'nin bu modeli normalde 1800 altında satılıyordu.7690xt daha iyi bir kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.