Şimdi Ara

Büyük abdestim kanlı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan 10 gün önce tuvaletimi yaparken aşırı zorlanmıştım zar zor çıkarmıştım.ondan sonra kan çıkmaya başlamıştı ama çok fazla olmadığı için dikkate almadım.Aradan 10-15 gün geçti bugün sinemaya gittik ve popeyes den tavuk menüsü yemiştim.Akşam tuvalete girdiğimde dışkımın sağ tarafında bir çizik gibi kan lekesi vardı ve bir kaç damla kan damladı rengi açıktı.Babama pek bekletmeden danıştım çok kuru yiyosun çorba su içmen lazım öyle kuru kuru içince katı olur zorlanırsın kan akar dedi internette biraz araştırdım hemeroid gibi olaylar varmış.şu ana kadar 2 defa oldu bir daha böyle bir olay olursa doktora gitmeyi düşünüyorum ama sıvı tüketirsem düzelir mi sizce ? daha 15 yaşındayım o yüzden biraz korkuyorum



  • Büyük ihtimal hemeroid sevgili kardeşim benim yaşımda 21 yılda bir bendede kanama oluyor yani umursamıyorum bi 4-5 yıldır mevcut ameliyatıyla uğraşamam çok sıkıntı.Boşaltım yaparken fazla ıkınma çokta acı şeyler yeme yeterli (Ben baya acı yiyorum orası ayrı 😂)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    Büyük ihtimal hemeroid sevgili kardeşim benim yaşımda 21 yılda bir bendede kanama oluyor yani umursamıyorum bi 4-5 yıldır mevcut ameliyatıyla uğraşamam çok sıkıntı.Boşaltım yaparken fazla ıkınma çokta acı şeyler yeme yeterli (Ben baya acı yiyorum orası ayrı 😂)

    10 gün önce fena ıkınmıştım resmen 6 ıkınışta falan anca çıkmıştı ölüyordum resmen.ondan sonra kan gelmeye başladı zaten
  • Kanser değilsin korkma.

    Genelde kan olunca

    Hemeroid
    Anal fissur
    Bağırsak kanseri

    Belirtileri oluyor insanlar kanserim diye korkuyor. Ama en dusuk ihtimal

    Hemeroiddir. Genel cerrahiye gidip muayene ol ilaç al kullan

    Lifli beslen bol su iç

    Her gün tuvalete çık

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun ya. 1.5 Yıl önce de buna benzer bişe olmuştu ama sadece 1defa olmuştu
  • Bende senin yaşlarındayım b.ihtimal bende hemeroid var birkaç aydır geçiyor gibi oluyor tekrar çıkıyor meret. Makat sakaya gelmez aman dikkatli ol bol bol su iç fast foodu felan kes normale dönersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi genel cerrahi polikliniğine görün kardeşim. kabızlık gibi bir sıkıntın varsa gastroenteroloji de alternatif birim olabilir. cips, kola ve baharatlı yiyeceklerden uzaklaş. sabahları ılık suda bekletilmiş erik ve kayısı kurusu al düzenli olarak ve mutlaka bol su iç.
    not : kanama sümüksü bir yapıya sahipse amip de olabilir. amip genelde ishal ile gösterir kendini ama yine de gaita tetkikinde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.