Şimdi Ara

BÜYÜK KAHİN BABA VANGA [KEHANETLERİ,HAYATI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatında bir dönüm noktası bir kasırga (bu iddia o zaman meteorolojik kayıtların ya da diğer hesapları ile doğrulanmadı) oldu ve Vanga'yı 2 km uzağa attı. Vanga sonradan çok korkmuş olarak bulundu ve gözleri kum ve toz ile kaplıydı, bu yüzden şiddetli ağrıları nedeniyle gözleri açılamadı. Hiçbir iyileştirme çabaları sonuç vermedi. Az bir para ile sadece kısmi bir operasyon yapıldı, bu yüzden tekrar görebilmesi mümkün olmadı.

    1925 yılında Vanga, Zemun kentinde körler okuluna götürüldü ve orada üç yıl geçirdi. Bu süre zarfında Braille okuması öğretildi, piyano çalmanın yanı sıra örme, yemek, ve temizlik işleri yaptı. Üvey annesinin ölümünden sonra küçük kardeşlerine bakmak için eve gitmek zorunda kaldı. Ailesi maddi olarak çok zayıftı ve bütün gün çalışmak zorunda kaldı.

    Vanga önceki yıllarda oldukça sağlıklıydı, ancak 1939 yılında Plörezi'ye yakaladı. Doktorun görüşüne göre yakında ölecekti. Doktorun onu çok genç yaşta ölmesi ile ilgili yanlış görüşlerine rağmen, gerçekten hızlı ve kabul edilebilir derecede iyileşti.

    II. Dünya Savaşı sırasında, Vanga'ya daha fazla inanan insan sayısı ile ziyaret çekti. Ziyaret edenlerin yakınlarının hayatta olup olmadığı hakkında bir ipucu almak umuduyla kendisine geliyorlardı. 8 Nisan 1942 tarihinde Bulgar Çar'ı III. Boris'te kendisini ziyaret etti. 10 Mayıs 1942 tarihinde Vanga, Dimitar Gushterov ile evlendi. Kısa bir süre önce evlenen Dimitar ve Vanga, Petrich'e taşındılar. Dimitar sonra Bulgar Ordusuna katıldı ve zamanında Bulgaristan tarafından ilhak edilen Kuzey Yunanistan'a gitmek zorunda kaldı. Kocası 1947 yılında başka bir hastalık olan alkolizm'in içine düştü ve sonunda 1 Nisan 1962 tarihinde öldü.

    Vanga meme kanserinden 11 Ağustos 1996 tarihinde öldü. Cenazesine birçok devlet adamı dahil olmak üzere büyük kalabalıklar katıldı.
    BAMA'NIN BAŞKAN OLACAĞINI BİLDİ

    İkinci Dünya Savaşı'nın sonucundan Gandi'nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama'nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulundu. Baba Vanga, Bulgaristan'da 1989 yılında devrilen eski komünist diktatör Todor Jivkov dahil çok sayıda devlet adamını kehanetleri ile etkiledi.

    HİTLER TARAFINDAN BİZZAT ZİYARET EDİLDİ

    İkinci dünya savaşı sırasında Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret edilen, Rus gizli servisi KGB'nin bile tavsiyeler aldığı Baba Vanga, 1996 yılında 84 yaşında hayata veda etti.
    Vangelia Gushterova ya da kısaca Vanga Sovyetler'in çöküşünü bildi. Prenses Diana'nın ölümünü de.. Önümüzdeki yıllar için öngördükleri ise oldukça ilginç.

    İşte Baba Vanga'nın 2015 sonrası için kehanetleri...

    - 2015 ­Savaş yüzünden Kuzey Yarımküre'de oluşan radyoaktif kalıntılar, hayvan ve bitkilerin yok olmasına neden olacak. Nükleer savaştan canlı çıkan Avrupalılar ise Müslümanlar tarafından başlatılacak kimyasal saldırıyla karşı karşıya kalacaklar.

    - 2018­ Dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyeti olacak. Sömürenler sömürge haline gelecek.

    - 2023 ­Yerkürenin yörüngesinde belli belirsiz bir değişiklik yaşanacak.

    - 2026 ­Avrupa'nın nüfusu tükenme noktasına gelecek.

    - 2028 ­Yeni bir enerji çeşidi geliştirilecek (büyük olasılıkla kontrol altına alınmış termonükleer reaksiyon). Yavaş yavaş açlığın önüne geçilecek. İçinde insan bulunan bir uzay gemisi Venüs'e yollanacak.

    - 2033­ Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

    - 2043 ­Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.

    - 2046 ­Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

    - 2076 ­Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hâkim olacak.

    - 2088 ­İnsanların saniyeler için yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek.

    - 2111 ­İnsanlar, androide benzer yaşayan robotlara dönüşecek.

    BELGESELLER

    https://www.youtube.com/watch?v=ydtHcMqwmTY

    https://www.youtube.com/watch?v=ydtHcMqwmTY





     BÜYÜK KAHİN BABA VANGA [KEHANETLERİ,HAYATI] BÜYÜK KAHİN BABA VANGA [KEHANETLERİ,HAYATI]







  • Vikings izleyenler bilir
  • Ahtapot Pol vardi bi de...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be imam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzunu zoomlayıp İlluminati isaretleri bulunacak tip var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyla alakalı kendi blog sitem olan nedemeli.com da bir yazı yayınladım ilgisini çeken arkadaşları da yazımızı okumaya davet ediyorum. https://www.nedemeli.com/baba-vanga-kimdir-baba-vanga-2024-kehanetleri-nelerdir//

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.