Şimdi Ara

Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
10.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neyse konu kirliliği olmasın. Dediğim gibi akarken doldur. Dolarla gelen dolarla gidecek üzgünüm.


    Gençler para harcamamak için evine kapanıp, oyun falan oynama imkanını da elinden alındığı için seçimde 6li 7li fark etmez. Kimi bulursa sarilacaklar, ideoloji vs fark etmeksizin.

    İkinci dünya savaşından sonra Almanya 20 yılda kuruldu. Biz 20 yılda ülke olarak sanayi kuruluslarimizi kaptırdık. İyi kötü orta direk iken sefalete sürüldük. Bunu yaratan etken Steam yada 6li masa falan değil. Başkanlık sistemine rağmen geriye giden yönetim anlayışı.

    Ezbere konuşan, partizan birine zaten lafım olmaz.

    Steam, ABD, İsrail vs halkı devletine küstürmedi yaşadığımız sefaletin, saraya ulaşmaması problem.

    Daha beter oluruz umarım böyle partizan kitleleri görünce sürünsünler, bizim gibi umarım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21bin görüntülenme bravo DH nin ortalama takip yaşı kaç acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ak partinin eseri,seçimde oy kullanırken aklınıza gelsin.

  • Bu fiyatlar gerçek olamaz


    cod 2-3 oyun elderring vede bf2042 vede 1-2 oyund ha alıcaktım yalan oldu demekki benım ısteklerım.Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Şubat 2023; 3:34:19 >
  • Construction Simulator indirime girecek diye beklerken diğerlerine zam gelmesi....

  • Zaten şimdiye kadar oyunlara 5 kuruş para vermedim.Sağolsun torrent :)

  • Bu fiyatlara oyun alınmaz, korsancılık ölmedi ya.

  • Aga böyle olmaz ki
    Koca millet harcanmaz ki…


    Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 5 Şubat 2023; 12:38:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birileri lüks içinde yaşayacak diye geldiğimiz hale bak Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam 

  • Daha da beter olur inşallah. Korsanı da kalmaz, tek bir oyun 2000 liraları görür. İndirimde millet binlerce lira vermek zorunda kalır umarım ki ... 20 yıl başımıza bela ettiniz bunları, seçtiniz, seçtirdiniz. Her şeye göz yumdunuz. Kahraman Türk milleti dediniz, 1 tane adamı dizginleyemediniz, bulunduğu yerden indiremediniz. Her kötü giden duruma karşı 2 tane espiri patlattınız geçtiniz. Türk milleti dibinde, dibininde, dibini görmeli - ki yeniden doğsun. İnsanlar inanılmaz koftileşmiş. Gelsem adamın elinden 1 bardak suyunu alsam, kan çıkartır, cıngar çıkartır... adamın ülkesini soydular soğana çevirdiler, yok ettiler, mafyalara teslim ettiler, 2 tane karadenizli mütheait Türkiye'nin sahibi oldu, çıt yok. Aman bir şey yazmayalım, aman bir şey çizmeyelim, aman sesimizi çıkartmayalım. Ne bütünlük, ne bir kitle olma duygusu, nede "gerçek" manada bir güç. Kahraman Türk... Tırt ! Fransa'da 25 cent otobüslere zam yaptılar, 2 defa da yakıta zam geldi, herifler ülkeyi yaktılar. Birde bizimkilere bak. Böyle bir konuya da, böyle bir sitede iç dökmek, nasıl psikoloji kalmadığının, şiştiğimin göstergesi.


    Ben mücadelemi verdim. 4 defa savcı karşısına çıktım. Sesimizi duyurmaya çalıştık, çeşitli platformlarda, üniversitelerde. Yine eğitim hayatımız boyunca bu tür despotluklara karşı başımızı kaldırdık, orada da fişlendik. Ama bu milletin nasıl bir cins olduğunu anlayınca mücadelelerimizin çoğunun boşa olduğunu anladık. Cesuru, kahramanı, boyun eğmeyeni falanı hepsi yalan. Bir çamaşır makinesine, bir bakliyat kumanyasına namusunu satanlarla dolu bu topraklar. Daha da kötüsünün olacağını bile bile kabul ettiler bunları. O yüzden bizim 21 yılımızı bizden çalanlara olan desteğimiz için bir oyda benden malum partiye. Bu tipler 20 yılı rezil ettikten sonra, öyle hiç bir şey olmamış gibi refaha eremezler, başımı yastığa rahat koyamam. Madem medeniyet, çağdaşlık, eğitim önceliği, laiklik bu millete fazla geliyor, beğenmiyorlar, sonuçlarını da görmeleri en içten dileğimiz olmalı, hatta bunun için çabalamalıyız. Her mahalleye 5 tane cami, her apartman başına bir imam, elhamdülillah hepimiz rahata ereceğiz.





  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Bu kadar haklı bir yazı okumamıştım uzun zamandır. Altına imzamı atarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

    Suratına tükürsem yarabbi şükür dersin sen la. Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam Sadece oyun fiyatı arttı ülkede değil mi? 3 ay sonra görecez sizleri. Dansöz gibi her tarafa döneceksiniz kıçlarınızı. Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam Gandırıldık ağğbi :( ama biz gerçekleri biliyor olacağız. ;) Az kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüloğğğğğ sizde oynamayınBüyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam 

  • Steam e laf atanlar,adamlar hala tam dolar kurundan çevirmiyor bazı oyunları witcher ve cyberpunk ı 400,500 e alabildiğiniz için şanslısınız yine.(ekonomiyi savunmıyorum yanlış anlasılmasın)

  • Sanırım tüm internet hayatımda okudugum en saçma yorumu okudum bu konuda. Eleman oyun fiyatlarını artmasını dış güçlerin ülkemize yaptıge operasyon diyor. Gençler buna kızıp hükümeti düşürecekmiş. Düşünsenize Biden oyun firmalarına ulaşıyor ve diyorki " acilen türkiyeye operasyon çekmeliyiz " Ubisoft, Rockstar, Bethesda, Valve gibi büyük firmalar falan toplanıyor yuvarlak masa etrafında CIA korumaları eşliginde ve beyler " Türkiyeyi bir şekilde zora sokup hükümeti düşürmemiz lazım, ne yapalım?" diyor ve aradan Valve çıkıp " oyun fiyatlarını yükseltip Türkiye'ye operasyon çekmeliyiz, böylece hükümet gençlerin oyunu kaybeder " diyor.


    Arkadaş siz ne yiyip ne içiyorsanız dokunmuş bence... Bu arkadaşa birşeyler yedirip içirmeyelim...


    Edit: Ayrıca 1000 küsür oyunluk Steam hesabı, İstanbul Suadiye'de 2+1 ev ile takas edilir. Ara kat olması tercih sebebidir. İlgilenenler özelden yazsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Şubat 2023; 16:30:2 >




  • Şimdi Konsolcu oyunlarıyla PC oyunları eşitlendi işte:D


    Ama Hala PC Üstün diyebliriz Zira KONSOLU Kırıp Korsan oynaması bi dert Kırdırtması ayrı dert.

    PCde en azından Torrentten indirip oynuosn. Eskisi gibi 3ay 5 ay bekleme derdide yok. Daha cıktıgı 2.gün torrente düşüyor

    Yetmiyor 100 gblık oyunu al kardeş 30gb'a sıkıştırdık hemde hiçbişey silmeden diye upload ediyorlar :)


    Skidrow Reloaded-3DM-Empress - CPY-Fitgirl-Dodi ADAMSINIZ <3


    Şu Dünyada Vatandaşın Yararına Çalışan tek platform Torrent:D


    Steam Bir ERKEGİN ÇEYİZİDİR dedigimizde napacan 500 tane oyunu boşu boşuna saklıon hesabı diye dalga geçiolardı.

    Şimdi o 500 oyunlu steam hesapları Onbinlerce TL değerinde :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 5 Şubat 2023; 17:38:8 >
  • Çoktandır Satisfactory almak istiyordum. Zam haberini duyunca direkt yapıştırdım 50 TL'den. Ne olur ne olmaz Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam Tam fiyat 50 TL bu arada, almadıysanız alın bak demedi demeyin... Kozmetik dükkanlarında şampuan, parfüm kovalayan kadınlara döndük ahahahahahah Büyük Steam zamları: GTA V, Red Dead Redemption 2 ve daha fazla oyuna rekor zam 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 5 Şubat 2023; 17:57:24 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.