Şimdi Ara

Buzdolabı marka ve öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Buzdolabı alacağım ve aşırı kararsız kaldım. Konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım ederse sevinirim. Öncelikle alttan donduruculu ve küçük olmayan bir buzdolabı istiyorum. Profilo’dan bir marka beğendim ama herkes başka bir şey söylüyor kafam karıştı. Beğendiğim modelleri paylaşayım. Sizce mantıklı olanı söylerseniz veya başka model önerirseniz sevinirim. Renk olarak beyaz olacak.

    Profilo BD3076WEVN E Enerji Sınıfı 521 Lt Nofrost Alttan Donduruculu Buzdolabı
    https://www.hepsiburada.com/profilo-bd3076wevn-e-enerji-sinifi-521-lt-nofrost-alttan-donduruculu-buzdolabi-p-HBCV000031BD0X?ftid=t5jbs7quug508lbc&url_src=ios-product-detail

    Siemens KG56NVWF0N 508 lt Alttan Donduruculu No-Frost Buzdolabıhttps://app.hb.biz/4RiJKcu1xFzd

    Samsung’un bir modelini daha beğenmiştim ama ( RB50RS334WW ) ama bu ürün hakkında çok olumsuz yorum okudum. Sürekli arıza kodu vermesi ile ilgili.

    Tercihimin ve içime yatan Profilo ama son bir fikir almak istedim. Annemde de benim yazdığım profilo modelinin biraz daha litresi düşük olanı var ve gayet memnun. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Ustaya sordum hepsi aynı sadece yedek parçası bol ve ucuz olduğu için Arçelik öneriyoruz dedi.

  • Bence ucuz buzdolaplarında LG veya Samsung. LG GC-B569BQCZ ile yukardaki Samsung arsında kararsız kalıp LG almıştım. LG o dönem indirime gidince LG aldık. Pandemiden hemen önce almıştık, hiç sorun yok ve çok sessiz. Eski, emaye dolaplardan sonraki en iyi dolabımız. Isıyı çabuk düşürüyor ve ölçtüğümde ayarlanan doğru derecede tutuyor. Taze tutma konusunda emaye dolaplarla yarışacak neredeyse.


    Servisler hepsinde problem çünkü dolapların konstrüksiyonu kullan-at şeklinde planlanlanmış. Elektrik, hava veya gaz hatlarında sorun varsa tamirleri mümkün değil. Yerli ve servisi yaygın diye yazlık ev için Arçelik almıştık. Gelgelelim, üst tarafı doğrudüzgün soğutmuyor. İçindekileri bozup duruyor. Çocuklu, kalabalık bir ev gibi kapısı sürekli açılıp kapansa tel dolaptan farkı kalmaz herhalde. Hadi gelin de garatisiyle uğraşın şimdi... birsürü karagöz-hacivat git gel. Yazlık da olunca ilgilenemedim, kaldı kafamıza kakalak gibi :)


    Mutlaka Avrupa istiyorsanız da bence AEG, Miele veya Liebherr. BSH fazla sorun yaşadı. AEG malesef Türkiye'den çekildi, diğerleri de haddinden fazla pahalı. Sharp, GE, Amana da pek gelmiyor, İstanbul'da bile bulunmuyorlar. Bulsanız bile Amerikanlar da eskisi kadar iyi değil.


    Son durumda, hepsini adım adım araştırıp üç sene önce geldiğim yer bence LG, Samsung veya belki bulursanız Sharp olmuştu. Şimdi bakıyorum, aynı model numarasını yazıyorsunuz, demek ki piyasa pek değişmemiş.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.