Şimdi Ara

buzdolabı ve derin dondurucu tavsiyesi ekim 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba inox buzdolabı ve derin dondurucu almak istiyorum.
    Buzdolabının buzlugu üstte olan eski tiplerine bakıyorum. Net hacmi 500-600 litrelik falan olmalı. Buzdolabında bosch ve lg geliyor aklıma. Bosch olursa sanırım Kore üretimi almalı. Ama hangileri bilemedim. Bir de su bölmesi istemiyorum.
    Derin dondurucu da dikey 6-7 cekmecelilere bakıyorum. Elektrik kesintisi sık ve uzun olabilen bir yerdeyim. Bu nedenle bosch lar mantıklı geldi.
    İkisine peşin 5000 kadar ödeme yapmak istiyorum. Belki biraz daha artabilir. Raflari da dahil saglam, iyi kalite ürünler seçmeme yardimci olabilirseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • uğur derin dondurucu öneririm dünya markasıdır araştırabilirsin. ha uğur almazsanda uğur kalitesinde olan delta derin dondurucuyu öneriririm.
  • Deltayı ilk defa duydum. Uğurla ilgili de şüphelerim var bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolabindahttp://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=KDN74AL20N ilgimi çekti. Ama netten bakabildim. Bir de bayiler bakmam lazım. LG de benzer biraz daha uygun bir model öneren olursa bir de ona bakmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size geçen sene satin aldıgim liebherr markasinin ürünlerini tavsiye ederim. Dünyanin en buyuk buzdolabi ve derin dondurucu ureticilerinden bir tanesi, Alman kalitesini hemen hissediyorsunuz. Ayrica urunler 4 sene garantili. Ben en uygun fiyati aldigim makrova.com alışveris sitesinin bagli calistigi vektör ev aletleri'nin etiler mağazasindan aldim. Sonradan firmanın liebherr markasinin ana satis bayisi oldugunu ogrendim. Ayni zamanda firmada, kucuk hasarli ürünler ve teshir urunlerinide çok uygun fiyatlara bulmak mumkun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan liebherr i önerdiklerini sıkça görüyorum. Fakat sitesine girip fiyatlari görünce beni biraz aşar gibi geldi. Ufak hataları da gözle görmeden alamam. Öneriniz için teşekkür ederim. Siz hangi modelini aldınız fiyat uygunsa incelemek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım derin dondurucu da bu ürünü alacağım hem inox hemde elektrik kesintisinde uzun sure (25 saattir sanırım)saklıyor
    http://m.boschevaletleri.com/Product.aspx?Code=GSN36AI31
    peşinde 2100 e falan bulurum herhalde
    Son fikir verebilecek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.