Şimdi Ara

Buzdolabın Arkasından Gelen Koku ??? Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında birçok başlık var daha önce açılmış. Ben bu başlıkta aslında başka birşey sormak istiyorum. Önce konuyu anlatıyım.

    Şehirdışındayken 2 gün elektriklerim kesilmiş. Geldiğimde Hotpoint Marka Nofrost un dondurucusundaki etin çözündüğünü gördüm. Et çözünmüşken afiyetle de yedim. Yani aslında ette falan bozulma yok çünkü benim şehirdışına çıktığım gün kesilmiş elektrik. Bildiğim için zamanını eti afiyetle yedim.

    Buzluğu, ardından dolabın içini komple madem açtım temizleyeyim dedim. O kadar da eminim ki problem olmayacağından.

    Sonra 1 haftadır gidiyorum işe, eve geliyorum buzdolabında bir koku. Kapağını açıyorum, içinden gelmiyor... Buzluğu açıyorum ordan da gelmiyor. Soğukken kokmuyor mu diyecem bilmiyorum içerisinde koku yok.

    Aslında çok ağır kokmuyor. Ama bir koku var. Neyse koklaya koklaya aslında kokunun buzdolabının arkasından geldiğini farkettim. Aradım servisi, adam direk bana buzdolabını at dedi. Yahu yeni aldım kaç günlük buzdolabı.... vs.vs. kavga gürültü. Adamlar yediği haltı biliyor. Sistem bu. İşine geliyorsa diyorlar.

    Strafordan falan bahsetti, komple değişmesi gerekiyor dedi. Fiyatı aldığım paranın belki de tamamı. Ancak başka bir yolu olmalı. Sirkeli su, mangal kömürü vs.

    Ben öncelikle şunu sormak istiyorum teknik bilgisi olan arkadaşlara...


    Buzdolabının içini ne kadar silsem de bu koku gitmeyecek biliyorum. Çünkü kokunun çoğu içinden gelmiyor. Arkadan geliyor. Strafor dedikleri yer sanırım arkadaki o 1-1.5 metrekare lik o alan.

    Bu etin suyu BUZLUK BÖLÜMÜNÜN aşağıda resimde gösterdiğim BÖLGESİNDEN girmiş dolaba. Burada da kaldığı için gün geçtikçe koku artıyor. Ben şunu sormak istiyorum, bu bölgeden ben ELMA SİRKELİ SUYU yavaş yavaş aynı et suyunun sızdığı gibi döksem sonuç alabilir miyim? Lütfen yardımcı olun. Para kolay kazanılmıyor, ama adamlar resmen dalgasını da geçiyor. At yenisini al...

     Buzdolabın Arkasından Gelen Koku ??? Yardım Lütfen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanrevan -- 24 Aralık 2014; 20:08:29 >







  • Bizde de aynı sorun olmuştu. Arkasında ufak kanal gibi bir bölme vardı oranın içine hortumla su tutmuştuk daha sonrada içine sünger falan sokup kurumasını sağlamıştık. Ama sizde öyle bir bölme var mı bilmiyorum.
    Hiç bir şey yapamıyorsan bekle. Koku daha da artacaktır. Daha sonra et suyu kuruyunca koku gidecektir. Tabi bu bi kaç haftayı bulur.Ha uyarmakta fayda var hızlı kurutayım diye sakın saç kurutma makinesi kullanma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.