Şimdi Ara

BYINTEK MARKA PROJEKSİYON CİHAZLARI ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
14
Favori
6.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Heves olduğunu düşünüyorsan, ucuzu mantıklı.

    Her iki seçenekte L1 lisanslı, netflix vs sıkıntı çıkartmaz. Linux tabanlı x30a kodi vb şeyler yüklenemez sadece. Wanbo mozart ses ile öne çıkıyor adından da anlaşılacağı üzere, ama tek fark bu değil tabi.

    Ben x2 max düşünüyorum açıkçası, 6800 7000 gibi bir fiyat var, x30 bana yaramıyor. X25 wanbo x2 max arasında, 2 yıl garanti wifi 6 gibi özellik farkından x2 max e yakınım.
  • LaGarba kullanıcısına yanıt

    Hevesten öte deneysel bir çalışma olacak. Tavana yansıtıp yatarken izlemeyi düşüyorum :) 85" tv var zaten genel amaçlı kullanılmayacak.

  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    O zaman ucuz olan uygundur. 85" tv olsa, projeksiyon ile uğraşmazdım, deneysel olarak alınabilir bir cihaz x30.
  • Bende x30 kullanıyorum 1 aydır genel olarak memnunum duvara yansıtıyorym. İnternette parlak gümüş boya öneriyorlar deneyen var mı duvarı boşa mah vermeyelim
  • Merhabalar, byintek x30 kullaniyorum. Kendi üzerinde gelen open browseri kullanarak online film siteleri yada dizipal gibi sitelerden film dizi izleyemiyorum. Siteler gayet hızlı açılıyor fakat video ekraninda play i tikladiğımda hiç bir haraket olmuyor. Farklı tarayıcı da yükleyrmedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonkarizma

    Merhabalar, byintek x30 kullaniyorum. Kendi üzerinde gelen open browseri kullanarak online film siteleri yada dizipal gibi sitelerden film dizi izleyemiyorum. Siteler gayet hızlı açılıyor fakat video ekraninda play i tikladiğımda hiç bir haraket olmuyor. Farklı tarayıcı da yükleyrmedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

    deme hocam oyle yeni aldik :) incelemelerde acıyorlardi sanki

  • emre.koc kullanıcısına yanıt

    Ben dizi film acamadim. Belki de benim cihaza ozel bir durumdur. Laptop baglayarak sorunu simdilik çözdüm.

  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    Ben açabiliyordum sorunsuz. Fullhdfilmcehennemini deneyin.
  • X25 kullanan kimse yok mu? Kenar netlik problemi var deniyor amazon yorumlarında.
  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt

    ama surekli dizustu pc ile ugrasilmaz hocam belki browserin eklentisi aktif degildir.

  • Selamlar,
    BYINTEK X30 sahibiyim. Cihaz ile ilgili odaklama veya netleme sorunu yaşadım. Şöyle ki, projeksiyonu perdenin tam karşısına koymama rağmen görüntünün alt kısmını netlesem üst kısımlardan bulanıklık oluyordu. Ya da tam tersi. Her açıdan yansıtmayı denedim. Sonuç aynıydı. Bunun yanında otomatik keystone özelliği de düzgün çalışmıyordu. Yani uygula dedikten sonra ekranda yamuk bir görüntü oluşturuyordu.
    Her neyse cihazı sökmeye karar verdim. YouTube da videoları var. Yani yanlış bir montaj yapıldığını ve denersem belki düzelir ihtimali ile bu ise girdim.
    İçersinde ki LCD Screen, önünde ki şeffaf cam ( bir tarafı pürüzsüz yüzey diğer tarafı oval çizgili hatları olan parça), ayna ve odak halkası gibi parçaları söktüm, sokmusken fiber hassas bir bez ile sildim.
    Her neyse içeride ki bu parçalar çok oynak haldeler. Yani yerinde sabit durmuyor. Veya montaj esnasında on veya arka yüzeyi gibi ters takılma ihtimali var. Ben bir kaç deneme sonunda doğru parçaları yerine oturttum. Ve tüm ekranda net bir görüntü aldım.
    Yalnız içeride ki parçalar gerçekten işçilik ve malzeme kalitesi olarak çok zayıf bunu söyleyebilirim.
    Yalnız şöyle bir sorunum var şimdi de. Cihazın ses çıkışı Kulaklık olarak kaldı. Yani cihazın hoparlöründen ses gelmiyor. Ne yaparsam yapayım hoparlöre geçiş yapamadım. Menüde ses çıkışı sadece kulaklık gözüküyor. Cihazı bir kaç kez sıfırladım yine aynı. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor. Bu konuda fikri olan var mıdır? Neden sadece kulaklık çıkışı görünüyor. Hoparlör ünitesinde bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta sıfır cihaz ve kablosu anakarta bağlı.




  • cchacalls kullanıcısına yanıt

    bi saticiyla gorusun isterseniz hocam

  • LaGarba kullanıcısına yanıt

    hocam sende ne gommussun cihazi 😅

  • emre.koc kullanıcısına yanıt
    Yalan mı söyleyelim:)) giriş seviyesi cihaz bunlar, var mı var dedirten cinsten aletler işte. Giriş seviyesi için ideal yani, yoksa çok kötü cihazlar da var. Hele 720p olanlar falan hala nasıl satılıyor anlamıyorum mesela.
    Umarım gün gelir, bunlarında standartının 4k olduğunu görürüz. 4k olanlar ucuzlar yani :)
  • emre.koc kullanıcısına yanıt

    Open browser in ayarlarını kurcaladım ama bir netice alamadım. Jetfilm, fullhdfilm, direkizle, dizipal i denedim. Video sayfasinda play simgesine tıklıyorum. Hic bir sey olmuyor. Mause bagladim acaba kumanda ile mi tıklanmıyor diye ama değişen bir şey olmadı. Hometics android box ile kullanmaya başladım mecbur. Ama parasına göre, ses goruntu memnunum. Kendi netflix youtube uygulaması güzel

  • X30 Cihazla Bein Connect'i uygulama ya da browser üzerinden izleme deneyimi yaşayan varsa deneyeyimini aktarabilir mi? Cihazı sipariş verdim, bu hafta elimde olacak. En çok kullandığım uygulama Bein Connect bu yüzden merak ediyorum.

  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt

    hdflimcehennemi üzerinden şuan deniyorum sorunsuz izleniyor.

  • byintek x30 a hdmi üzerinden mi stick bağlayıp deneyen varmı ? ayrıca mi stick prize takmak grekiyor mu yoksa üzerindeki usb güç için yeterli geliyor mu acaba ?

  • BYINTEK P70 MODELİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİKİR BEYAN EDECEK KİMSE VARMI?

  • X30 modelinde iptv yi stick vs bağlamadan çözebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.