Şimdi Ara

'C:\ Erişilemez. Parametre Hatalı.' Bu hatayı alıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle...

    Harddiskim Samsung-Sata ve C ile D olmak üzere 60 ar GB olarak bölünmüş durumda. C de Xp yüklü D de ise Windows Server 2003 yüklü. Önceleri bilgisayar açılırken bios'da "Raid" ile ilgili bir hata alıyordum. Daha sonra Windows XP bootscreen ekranı geldiğinde geçip duran çizgiler bir yerde takılıp bilgisayarı yeniden başlattı. Ben de bunun üzerine biosa baktım ve chipset bölümünden bir yere giderek Raid yazan yeri Sata yaptım ve hatadan kurtuldum. Bu önceden de omuştu ve D yi açtığımda Windows un windows düzgün kapatılmadı diyip hata ayıklayan ekranı çıktı ve bu hata ayıklama sonucunda Xp yi açabildim. Ancak şuan bu olay tekrar etti ve yine hata ayıklamayı yaptım.

    Xp nin olduğu C ye ulaşamıyorum bootscreen ekranında takılıyor.
    D de bulunan Server 2003 den Bilgisayarımdan C ye tıklayarak açtığımda "C:\ Erişilemez. Parametre Hatalı." hatasını alıyorum.

    Format atmak istemiyorum..

    Nolur bana bi çözüm bulun çok acil....

    Şimdiden Teşekkür ederim herkese...







  • Anlaşılan kimsenin bu sorunla ilgili bilgisi yok. Neyse benim aklıma gelen tek çözüm "Active@ Partition Recovery for Windows" programını kullanarak
    C deki tüm dosyaları windows dahil yedekleyerek, C yi biçimlendirip oraya tekrar bu dosyaları atmak ancak ozaman xp nin çalışıp çalışmayacağı konusunda şüphelerim var. Sizce böyle yapsam çalışır mı?

    Bari buna cevap verin. Çok acil N'olur....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.